ST0-47X 1Y0-972 NS0-163 650-325 50-676 1Z1-516 C2180-374 CISSP-ISSAP HP0-Y40 70-467 9L0-408 070-576-Csharp A6030-041 50-694 A2090-421 50-664-(575b) 642-436 1Z0-861 000-567 HP2-E33 GB0-360 070-086 E20-326 250-310 CV0-001 CTAL-TM_Syll2012 642-091 HP0-J18 00M-198 COG-132 000-M39 000-773 200-500 600-199 FD0-210 000-740 050-886 000-798 70-227 510-702 HP0-Y29 C2070-588 133-S-713.4 000-816 C2150-533 070-444GB2312 1Z1-264 70-547-Csharp M2080-663 HP0-M19 156-515.65 1Z0-221 00M-656 074-139 1Z0-506 050-854 LOT-919 070-518 642-979 EE2-181 70-285 1Z0-007 EE0-200 CAT-160 642-887 920-461 C2180-271 MB6-285 1Z1-522 1Z1-215 77-888 50-708 000-598 510-015 C2010-656 074-325J BH0-013 ITIL 70-216 P2050-028 LOT-923 000-M76 C_TFIN52_05 HH0-250 EE0-503 050-649 E20-329 1Z1-858 HP2-H32 GCFA 000-M36 000-Z03 HP0-512 70-481 MB6-824 BAS-011 000-186 000-M23 HP2-Z30 A4040-121 1Z1-852 000-537 ST0-057 E20-547 MB3-533 C2010-574 HP2-T28 HP2-Z24 C2020-702 70-234 310-065BIG5 1Z1-860 EX300 650-368 070-462 HP0-091 LOT-981 700-302 tips rahsia kekal muda remaja dan awet muda... | topotato.com

tips rahsia kekal muda remaja dan awet muda cara topo.. :D

Life November 8th, 2009

jangan terkejut baca tajuk post ini hahah ini kan blog carca marba mentega kacang.. haha semua post aku boleh tulis tanpa mempedulikan apa-apa niche.. aku memang versatile hahaha banyak pulak mengarut di awalnya.. tapi ini serius aku akan memberikan rahsia kekal muda dengan contoh yang terbukti berkesan.. hehehe percaya tak ada yang dah berusia 40 tahun tapi masih lagi kelihatan seperti kanak-kanak riang? sila baca post ini sampai habis.. :D

muda remaja si elmo walaupun dah 40++ hahaha

muda remaja si elmo walaupun dah 40++ hahaha

hahaha inilah insan yang aku katakan itu.. dah berusia 40an tetapi masih kelihatan seperti kanak-kanak.. dan mengaku umur dia masih 3 tahun setengah (cisdel dah dekat sama umur dengan mak aku tak sedar diri.. hahaha)

ok aku bagi masa 5 minit untuk keluarkan kata-kata kesat… kemudian sila sambung baca post ini.. hohohoho aku memang peminat tegar sesame street sejak dari kecil.. hohoho aku sangat yakin aku boleh listkan kebanyakan nama muppets dalam sesame street.. hehehe kalau tak percaya cuba la soal.. dengan sepantas kilat aku boleh menjawab :D

ok kembali pada tujuan asal post ini.. hehehe rahsia kekal muda remaja dan awet muda.. tapi sebelum tu baik kalian layan dahulu lagu tema sesame street ni. hohoh aku sangat suka video ni.. heheh can you tell me how to get.. how to get to sesame street.. lalalala

macam mana? cukup mengimbau kenangan lama? kan udah ku bilang.. best lagu ini.. ok kembali ke tujuan asal.. :D rahsia keremajaan hohoho nak tau tips dia? sila la senyum dengan mulut ternganga sangat besar selalu.. :D haha tak percaya.. tengok semua muppets sesame street tu.. hahaha betapa besarnya mulut diorang.. sume tu umur dah 40++ tu tapi still nampak muda.. hahahah

tengok betapa besarnya mulut diorang bukak bila senyum.. hahaha

tengok betapa besarnya mulut diorang bukak bila senyum.. hahaha

google doodle hari ini ialah oscar.. si penghuni tong sampah yang bengis… hahaha aku memang suka oscar.. korang plak suka character apa? haha jangan la nak tipu tak pernah tengok sesame street..

oscar yang kacak....

oscar yang kacak....

8 Responses to “tips rahsia kekal muda remaja dan awet muda cara topo.. :D”

  1. chokilala says:

    aku mesti la suka cookie monster sebab dia comel walaupun dia makan sepah. hehehe

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha kuat membazir cookie monster tu… tapi biskut dia memang mengiurkan.. hahaha kalau tengok dia sure teringin nak makan biskut

    [Reply]



  2. blowie says:

    big bird tu tetap menjadi idaman hati! hahaha

    [Reply]



  3. loq says:

    time kecik2 dulu aku ade layan gak SS ni..tapi tak sefanatik dragon ball.haha.
    senyumlah!

    p/s: ko kene letak iklan kempen senyum tu weh!

    [Reply]



  4. beliamuda says:

    big bird~

    [Reply]



  5. mohdisa says:

    haha, dah lama aku tak tgk benda ni. walaupun aku dlu tak faham bahasa inggeris aku tgk gak. :P

    [Reply]



  6. Fauzi ahmad says:

    Perkara penting ialah fikiran positif, saya selalu amal ini, think positive

    [Reply]



  7. Naziman says:

    Dulu saya pernah juga tengok katun ni. tak best pun. haha

    [Reply]



Leave a Reply