tips rahsia kekal muda remaja dan awet muda cara topo.. :D

Life November 8th, 2009

jangan terkejut baca tajuk post ini hahah ini kan blog carca marba mentega kacang.. haha semua post aku boleh tulis tanpa mempedulikan apa-apa niche.. aku memang versatile hahaha banyak pulak mengarut di awalnya.. tapi ini serius aku akan memberikan rahsia kekal muda dengan contoh yang terbukti berkesan.. hehehe percaya tak ada yang dah berusia 40 tahun tapi masih lagi kelihatan seperti kanak-kanak riang? sila baca post ini sampai habis.. :D

muda remaja si elmo walaupun dah 40++ hahaha

muda remaja si elmo walaupun dah 40++ hahaha

hahaha inilah insan yang aku katakan itu.. dah berusia 40an tetapi masih kelihatan seperti kanak-kanak.. dan mengaku umur dia masih 3 tahun setengah (cisdel dah dekat sama umur dengan mak aku tak sedar diri.. hahaha)

ok aku bagi masa 5 minit untuk keluarkan kata-kata kesat… kemudian sila sambung baca post ini.. hohohoho aku memang peminat tegar sesame street sejak dari kecil.. hohoho aku sangat yakin aku boleh listkan kebanyakan nama muppets dalam sesame street.. hehehe kalau tak percaya cuba la soal.. dengan sepantas kilat aku boleh menjawab :D

ok kembali pada tujuan asal post ini.. hehehe rahsia kekal muda remaja dan awet muda.. tapi sebelum tu baik kalian layan dahulu lagu tema sesame street ni. hohoh aku sangat suka video ni.. heheh can you tell me how to get.. how to get to sesame street.. lalalala

macam mana? cukup mengimbau kenangan lama? kan udah ku bilang.. best lagu ini.. ok kembali ke tujuan asal.. :D rahsia keremajaan hohoho nak tau tips dia? sila la senyum dengan mulut ternganga sangat besar selalu.. :D haha tak percaya.. tengok semua muppets sesame street tu.. hahaha betapa besarnya mulut diorang.. sume tu umur dah 40++ tu tapi still nampak muda.. hahahah

tengok betapa besarnya mulut diorang bukak bila senyum.. hahaha

tengok betapa besarnya mulut diorang bukak bila senyum.. hahaha

google doodle hari ini ialah oscar.. si penghuni tong sampah yang bengis… hahaha aku memang suka oscar.. korang plak suka character apa? haha jangan la nak tipu tak pernah tengok sesame street..

oscar yang kacak....

oscar yang kacak....

8 Responses to “tips rahsia kekal muda remaja dan awet muda cara topo.. :D”

  1. chokilala says:

    aku mesti la suka cookie monster sebab dia comel walaupun dia makan sepah. hehehe

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha kuat membazir cookie monster tu… tapi biskut dia memang mengiurkan.. hahaha kalau tengok dia sure teringin nak makan biskut

    [Reply]



  2. blowie says:

    big bird tu tetap menjadi idaman hati! hahaha

    [Reply]



  3. loq says:

    time kecik2 dulu aku ade layan gak SS ni..tapi tak sefanatik dragon ball.haha.
    senyumlah!

    p/s: ko kene letak iklan kempen senyum tu weh!

    [Reply]



  4. beliamuda says:

    big bird~

    [Reply]



  5. mohdisa says:

    haha, dah lama aku tak tgk benda ni. walaupun aku dlu tak faham bahasa inggeris aku tgk gak. :P

    [Reply]



  6. Fauzi ahmad says:

    Perkara penting ialah fikiran positif, saya selalu amal ini, think positive

    [Reply]



  7. Naziman says:

    Dulu saya pernah juga tengok katun ni. tak best pun. haha

    [Reply]



Leave a Reply