70-410 exam 70-488 dumps 70-461 exam MB5-705 dumps 200-120 exam 70-486 dumps 70-411 exam 70-480 dumps 70-346 exam 70-462 dumps 70-347 exam 70-412 dumps 70-483 exam 70-417 dumps MB2-703 exam 70-331 dumps 220-802 exam C4040-252 dumps C_TADM51_731 exam 1Z0-061 dumps 70-487 exam 400-101 dumps CCD-410 exam 100-101 dumps MB2-700 exam 1Z0-060 dumps 70-463 exam EX200 dumps C4040-250 exam 300-115 dumps 640-554 exam 70-533 dumps 70-532 exam VCP550 dumps 1Z0-803 exam 220-801 dumps 300-101 exam 70-467 dumps CISSP exam SY0-401 dumps MB2-702 exam 640-911 dumps 74-335 exam 700-505 dumps 70-414 exam 810-401 dumps 700-501 exam CCA-500 dumps N10-005 exam 70-243 dumps E10-001 exam VCP-550 dumps 1Z0-062 exam 70-466 dumps 200-101 exam 70-489 dumps MB2-701 exam 640-864 dumps A00-211 exam C_TAW12_731 dumps 98-364 exam M70-201 dumps 70-413 exam EX0-001 dumps HP0-J73 exam ICBB dumps JN0-102 exam M70-301 dumps 640-461 exam MB6-871 dumps C_TFIN52_66 exam OG0-093 dumps 1Z0-144 exam M70-101 dumps 350-018 exam C_TSCM52_66 dumps C_A1FIN_10 exam EX300 dumps DEV-501 exam 70-680 dumps C_HANASUP_1 exam 312-50v8 dumps C2020-702 exam MB2-704 dumps MB7-701 exam SK0-003 dumps AWS-SysOps exam HP0-S41 dumps HP2-B115 exam C4040-251 dumps 101 exam 9L0-422 dumps 70-534 exam 98-349 dumps 70-341 exam 300-208 dumps 400-051 exam 98-365 dumps HP5-B04D exam PMP dumps 642-874 exam 70-332 dumps PRINCE2 exam 1Z0-051 dumps 1Z0-052 exam 1Z0-053 dumps 312-49v8 exam 74-343 dumps 74-697 exam 98-367 dumps ICGB exam SSCP dumps 9L0-012 exam 3002 dumps 3308 exam 3309 dumps 6209 exam 210-451 dumps 300-070 exam 300-075 dumps 300-085 exam 500-260 dumps 500-801 exam 700-201 dumps 700-703 exam 700-801 dumps 1Y0-201 exam 1Y0-301 dumps CAS-002 exam LX0-103 dumps LX0-104 exam CWSP-205 dumps E10-002 exam E20-026 dumps E22-258 exam ITILF dumps HP0-A113 exam HP0-D30 dumps HP0-S42 exam HP2-Z36 dumps C2030-284 exam C2070-991 dumps C2090-560 exam C2150-200 dumps C2180-410 exam C2210-422 dumps C4090-971 exam P2090-739 dumps CTFL_001 exam 010-150 dumps 101-400 exam 74-678 dumps 98-368 exam MB6-702 dumps MB6-703 exam NS0-157 dumps 1z0-400 exam 1z0-414 dumps 1z0-429 exam 1z0-430 dumps 1z0-432 exam 250-272 dumps ST0-304 exam VMCE_V8 dumps 1V0-601 exam 1V0-605 dumps VCAN610 exam
Women Who seem to different watches cheap replica omega watches just look, this particular view using the specifics signify that the women kind has a new kind of skill. Beneath the actual soft, tasteful layout can be a robust defeat "core" dusty, DONNA Good quality 50 extra-long quality audemars piguet replica electric power arrange view Ms. development scientific limits, to make steady electric power just for this women kind, which can be the past with the primary together with the usa through Women extended electric power arrange view. Luxury just longines replica watches for women like romantic, soft, Omega's makers usually are often good at recording the actual beauty with lifestyle accidentally, to help convey the actual beauty of women for that story as well as reward with the mundane character. Following the actual 2014 launch with replica cartier watches for men uk the primary feather easy view, this particular Omega Constellation set PLUMA sent feather easy view brand new different watches, mummy of pearl dial with a brand new appearance magnificent debut. Soft barrier dial tends to make this particular view would not replica rolex watches for sale want to guide think of the actual summer sun's rays makes warmness bread. Different watches along with different watches with the very same feather iwc replica for lady easy, this particular 20 mm view features eleven embedded inside the prime with the arched mounting brackets 18K antique watches gemstone hour prints, soft curves with the bezel swiss breitling replica watches for man iconic "drag claw" extend, multiply for the full dial.

tips rahsia kekal muda remaja dan awet muda cara topo.. :D

Life November 8th, 2009

jangan terkejut baca tajuk post ini hahah ini kan blog carca marba mentega kacang.. haha semua post aku boleh tulis tanpa mempedulikan apa-apa niche.. aku memang versatile hahaha banyak pulak mengarut di awalnya.. tapi ini serius aku akan memberikan rahsia kekal muda dengan contoh yang terbukti berkesan.. hehehe percaya tak ada yang dah berusia 40 tahun tapi masih lagi kelihatan seperti kanak-kanak riang? sila baca post ini sampai habis.. :D

muda remaja si elmo walaupun dah 40++ hahaha

muda remaja si elmo walaupun dah 40++ hahaha

hahaha inilah insan yang aku katakan itu.. dah berusia 40an tetapi masih kelihatan seperti kanak-kanak.. dan mengaku umur dia masih 3 tahun setengah (cisdel dah dekat sama umur dengan mak aku tak sedar diri.. hahaha)

ok aku bagi masa 5 minit untuk keluarkan kata-kata kesat… kemudian sila sambung baca post ini.. hohohoho aku memang peminat tegar sesame street sejak dari kecil.. hohoho aku sangat yakin aku boleh listkan kebanyakan nama muppets dalam sesame street.. hehehe kalau tak percaya cuba la soal.. dengan sepantas kilat aku boleh menjawab :D

ok kembali pada tujuan asal post ini.. hehehe rahsia kekal muda remaja dan awet muda.. tapi sebelum tu baik kalian layan dahulu lagu tema sesame street ni. hohoh aku sangat suka video ni.. heheh can you tell me how to get.. how to get to sesame street.. lalalala

macam mana? cukup mengimbau kenangan lama? kan udah ku bilang.. best lagu ini.. ok kembali ke tujuan asal.. :D rahsia keremajaan hohoho nak tau tips dia? sila la senyum dengan mulut ternganga sangat besar selalu.. :D haha tak percaya.. tengok semua muppets sesame street tu.. hahaha betapa besarnya mulut diorang.. sume tu umur dah 40++ tu tapi still nampak muda.. hahahah

tengok betapa besarnya mulut diorang bukak bila senyum.. hahaha

tengok betapa besarnya mulut diorang bukak bila senyum.. hahaha

google doodle hari ini ialah oscar.. si penghuni tong sampah yang bengis… hahaha aku memang suka oscar.. korang plak suka character apa? haha jangan la nak tipu tak pernah tengok sesame street..

oscar yang kacak....

oscar yang kacak....

8 Responses to “tips rahsia kekal muda remaja dan awet muda cara topo.. :D”

  1. chokilala says:

    aku mesti la suka cookie monster sebab dia comel walaupun dia makan sepah. hehehe

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha kuat membazir cookie monster tu… tapi biskut dia memang mengiurkan.. hahaha kalau tengok dia sure teringin nak makan biskut

    [Reply]



  2. blowie says:

    big bird tu tetap menjadi idaman hati! hahaha

    [Reply]



  3. loq says:

    time kecik2 dulu aku ade layan gak SS ni..tapi tak sefanatik dragon ball.haha.
    senyumlah!

    p/s: ko kene letak iklan kempen senyum tu weh!

    [Reply]



  4. beliamuda says:

    big bird~

    [Reply]



  5. mohdisa says:

    haha, dah lama aku tak tgk benda ni. walaupun aku dlu tak faham bahasa inggeris aku tgk gak. :P

    [Reply]



  6. Fauzi ahmad says:

    Perkara penting ialah fikiran positif, saya selalu amal ini, think positive

    [Reply]



  7. Naziman says:

    Dulu saya pernah juga tengok katun ni. tak best pun. haha

    [Reply]



Leave a Reply