football shirts cheap manchester united football shirts cheap england football shirts cheap real madrid football shirts cheap northern ireland football shirts cheap borussia dortmund football shirts cheap ac milan football shirts cheap inter milan football shirts cheap brazil football shirts cheap manchester city football shirts cheap arsenal football shirts European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china

tips rahsia kekal muda remaja dan awet muda cara topo.. :D

Life November 8th, 2009

jangan terkejut baca tajuk post ini hahah ini kan blog carca marba mentega kacang.. haha semua post aku boleh tulis tanpa mempedulikan apa-apa niche.. aku memang versatile hahaha banyak pulak mengarut di awalnya.. tapi ini serius aku akan memberikan rahsia kekal muda dengan contoh yang terbukti berkesan.. hehehe percaya tak ada yang dah berusia 40 tahun tapi masih lagi kelihatan seperti kanak-kanak riang? sila baca post ini sampai habis.. :D

muda remaja si elmo walaupun dah 40++ hahaha

muda remaja si elmo walaupun dah 40++ hahaha

hahaha inilah insan yang aku katakan itu.. dah berusia 40an tetapi masih kelihatan seperti kanak-kanak.. dan mengaku umur dia masih 3 tahun setengah (cisdel dah dekat sama umur dengan mak aku tak sedar diri.. hahaha)

ok aku bagi masa 5 minit untuk keluarkan kata-kata kesat… kemudian sila sambung baca post ini.. hohohoho aku memang peminat tegar sesame street sejak dari kecil.. hohoho aku sangat yakin aku boleh listkan kebanyakan nama muppets dalam sesame street.. hehehe kalau tak percaya cuba la soal.. dengan sepantas kilat aku boleh menjawab :D

ok kembali pada tujuan asal post ini.. hehehe rahsia kekal muda remaja dan awet muda.. tapi sebelum tu baik kalian layan dahulu lagu tema sesame street ni. hohoh aku sangat suka video ni.. heheh can you tell me how to get.. how to get to sesame street.. lalalala

macam mana? cukup mengimbau kenangan lama? kan udah ku bilang.. best lagu ini.. ok kembali ke tujuan asal.. :D rahsia keremajaan hohoho nak tau tips dia? sila la senyum dengan mulut ternganga sangat besar selalu.. :D haha tak percaya.. tengok semua muppets sesame street tu.. hahaha betapa besarnya mulut diorang.. sume tu umur dah 40++ tu tapi still nampak muda.. hahahah

tengok betapa besarnya mulut diorang bukak bila senyum.. hahaha

tengok betapa besarnya mulut diorang bukak bila senyum.. hahaha

google doodle hari ini ialah oscar.. si penghuni tong sampah yang bengis… hahaha aku memang suka oscar.. korang plak suka character apa? haha jangan la nak tipu tak pernah tengok sesame street..

oscar yang kacak....

oscar yang kacak....

8 Responses to “tips rahsia kekal muda remaja dan awet muda cara topo.. :D”

  1. chokilala says:

    aku mesti la suka cookie monster sebab dia comel walaupun dia makan sepah. hehehe

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha kuat membazir cookie monster tu… tapi biskut dia memang mengiurkan.. hahaha kalau tengok dia sure teringin nak makan biskut

    [Reply]



  2. blowie says:

    big bird tu tetap menjadi idaman hati! hahaha

    [Reply]



  3. loq says:

    time kecik2 dulu aku ade layan gak SS ni..tapi tak sefanatik dragon ball.haha.
    senyumlah!

    p/s: ko kene letak iklan kempen senyum tu weh!

    [Reply]



  4. beliamuda says:

    big bird~

    [Reply]



  5. mohdisa says:

    haha, dah lama aku tak tgk benda ni. walaupun aku dlu tak faham bahasa inggeris aku tgk gak. :P

    [Reply]



  6. Fauzi ahmad says:

    Perkara penting ialah fikiran positif, saya selalu amal ini, think positive

    [Reply]



  7. Naziman says:

    Dulu saya pernah juga tengok katun ni. tak best pun. haha

    [Reply]



Leave a Reply

cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap france football shirts  | cheap france football shirts  | cheap football shirts  | cheap real madrid football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  |
70-410 exam  | 70-488 dumps  | 70-461 exam  | MB5-705 dumps  | 200-120 exam  | 70-486 dumps  | 70-411 exam  | 70-480 dumps  | 70-346 exam  | 70-462 dumps  | 70-347 exam  | 70-412 dumps  | 70-483 exam  | 70-417 dumps  | MB2-703 exam  | 70-331 dumps  | 220-802 exam  | C4040-252 dumps  | C_TADM51_731 exam  | 1Z0-061 dumps  | 70-487 exam  | 400-101 dumps  | CCD-410 exam  | 100-101 dumps  | MB2-700 exam  | 1Z0-060 dumps  | 70-463 exam  | EX200 dumps  | C4040-250 exam  | 300-115 dumps  | 640-554 exam  | 70-533 dumps  | 70-532 exam  | VCP550 dumps  | 1Z0-803 exam  | 220-801 dumps  | 300-101 exam  | 70-467 dumps  | CISSP exam  | SY0-401 dumps  | MB2-702 exam  | 640-911 dumps  | 74-335 exam  | 700-505 dumps  | 70-414 exam  | 810-401 dumps  | 700-501 exam  | CCA-500 dumps  | N10-005 exam  | 70-243 dumps  | E10-001 exam  | VCP-550 dumps  | 1Z0-062 exam  | 70-466 dumps  | 200-101 exam  | 70-489 dumps  | MB2-701 exam  | 640-864 dumps  | A00-211 exam  | C_TAW12_731 dumps  | 98-364 exam  | M70-201 dumps  | 70-413 exam  | EX0-001 dumps  | HP0-J73 exam  | ICBB dumps  | JN0-102 exam  | M70-301 dumps  | 640-461 exam  | MB6-871 dumps  | C_TFIN52_66 exam  | OG0-093 dumps  | 1Z0-144 exam  | M70-101 dumps  | 350-018 exam  | C_TSCM52_66 dumps  | C_A1FIN_10 exam  | EX300 dumps  | DEV-501 exam  | 70-680 dumps  | C_HANASUP_1 exam  | 312-50v8 dumps  | C2020-702 exam  | MB2-704 dumps  | MB7-701 exam  | SK0-003 dumps  | AWS-SysOps exam  | HP0-S41 dumps  | HP2-B115 exam  | C4040-251 dumps  | 101 exam  | 9L0-422 dumps  | 70-534 exam  | 98-349 dumps  | 70-341 exam  | 300-208 dumps  | 400-051 exam  | 98-365 dumps  | HP5-B04D exam  | PMP dumps  | 642-874 exam  | 70-332 dumps  | PRINCE2 exam  | 1Z0-051 dumps  | 1Z0-052 exam  | 1Z0-053 dumps  | 312-49v8 exam  | 74-343 dumps  | 74-697 exam  | 98-367 dumps  | ICGB exam  | SSCP dumps  | 9L0-012 exam  | 3002 dumps  | 3308 exam  | 3309 dumps  | 6209 exam  | 210-451 dumps  | 300-070 exam  | 300-075 dumps  | 300-085 exam  | 500-260 dumps  | 500-801 exam  | 700-201 dumps  | 700-703 exam  | 700-801 dumps  | 1Y0-201 exam  | 1Y0-301 dumps  | CAS-002 exam  | LX0-103 dumps  | LX0-104 exam  | CWSP-205 dumps  | E10-002 exam  | E20-026 dumps  | E22-258 exam  | ITILF dumps  | HP0-A113 exam  | HP0-D30 dumps  | HP0-S42 exam  | HP2-Z36 dumps  | C2030-284 exam  | C2070-991 dumps  | C2090-560 exam  | C2150-200 dumps  | C2180-410 exam  | C2210-422 dumps  | C4090-971 exam  | P2090-739 dumps  | CTFL_001 exam  | 010-150 dumps  | 101-400 exam  | 74-678 dumps  | 98-368 exam  | MB6-702 dumps  | MB6-703 exam  | NS0-157 dumps  | 1z0-400 exam  | 1z0-414 dumps  | 1z0-429 exam  | 1z0-430 dumps  | 1z0-432 exam  | 250-272 dumps  | ST0-304 exam  | VMCE_V8 dumps  | 1V0-601 exam  | 1V0-605 dumps  | VCAN610 exam  |