iklan promo anugerah juara lagu AJL ke 24

video December 21st, 2009

ok kepada yang belum tahu, Anugerah Juara lagu ke 24 akan diadakan pada 10/01/10 hoho bersamaan 10 Januari 2010 cantik tak tarikh dia? ok memang banyak lagu yang mantap yang dipertandingkan tapi post kali ini aku tak mahu nak cerita pasal lagu-lagu yang dipertandingkan tapi post ini nak tunjukkan iklan promo host AJL yang memang mantap.. hohoho

pormo no 1

iklan mempergunakan Ally Iskandar untuk kepentingan bersama hohoho

promo no 2

hohoho mengutuk Ally dan Cheryl Samad yang rendah.. dan Cheryl dan Faizal Ismail yg gelap.. hohoho

Promo no 3

ok aku rasa promo ke 3 ni yang paling kelakar sekali hahaha cuba la tengok sendiri

promo ke 4

hoho yang ke 4 ni pon boleh tahan.. banyak cencored.. hahaha

aku rasa cukup la sampai di sini sahaja post untuk hari ini.. hohoh jangan lupa birthday topo tengok AJL nnt ye..

23 Responses to “iklan promo anugerah juara lagu AJL ke 24”

  1. yash says:

    hu3 dah tgk kat iklan dia kat tb3.. mang kelakar lar..
    tah tapi aku tgk bese je… aku kowt x reti menghayatai mende2 gnie.. kah3 besday ko bila? epi besday la.. tah bila tatau.. semoga pnjg umor.. he3 😛

    [Reply]

    topo Reply:

    hahah bila tiba birthday aku nnt aku akan make sure ramai org yang tau.. hohooh

    [Reply]



  2. samanosuke_04 says:

    haha, best tol part 4.. hehe..

    [Reply]

    topo Reply:

    ko memang suka benda2 yang banyak cencored ni…

    [Reply]



  3. chokilala says:

    hehehe. menarik la semua video tu. pandai dorang buat lawak. simple je :o)

    [Reply]



  4. yonna says:

    aku paling suka iklan yang ally suruh penerbit TV3 kasi lighting lebih! HAHAHHA. mentang2 lah FBI dengan Cheryl gelap sikit hahaha.

    tp best lah kot AJL kali ni. siap ada promo tuh.

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha dia nak kutuk FBI je.. xperasan Cheryl tu pon gelap hak.. hohoho

    [Reply]



  5. shifaa says:

    hoho..pandai diorang wat lawak..
    AJL kali ni best kot… lagu2 yang aku suke banyak masuk:)>-

    [Reply]



  6. Azfarul says:

    lawak lah iklan ni..
    baru semalm nengok kt tb

    [Reply]



  7. Zala Wajik says:

    sungguh kelakar keempat-empat iklan tu..
    baru je tengok kat tv tadi..

    yang keempat tu pening kepala dowh dengar..
    *tuuut* *tooot* *teeett*

    haha

    [Reply]



  8. ajie says:

    tak sabo aku nak tengok juara lagu ni…

    [Reply]



  9. Fahmishah says:

    Fuh. iklan yang lain dari yang lain.

    [Reply]



  10. diaien says:

    memang mantap la idea diorang ni. kreatifff..

    [Reply]



  11. blogresipi says:

    Agaknya lagu mana favourite menang tahun ni ye?

    [Reply]



  12. safar says:

    Menariknya mereka buat lawak.sambil tu kutuk orang disebelah.

    [Reply]



  13. MediaHehe says:

    Yeah! Inilah promo AJL paling kreatif pernah dihasilkan.. Memang mencuit hati.. Tak sabar nak tengok telatah diorang nanti.. Hee

    [Reply]



  14. beliamuda says:

    sesungguhnya tarikh AJL 24 tu memang cantik. lebih cantik sebab ianya hari istimewa buat diri ini.

    [Reply]



  15. naim says:

    keh3..dorang bertige ni series xbleh blah.abg botak punye lawak la yg xbleh tahan.haha

    [Reply]



  16. AJL 24 says:

    Saksikan finalis2 Anugerah Juara Lagu ke-24 dan tontoni Imbasan AJL dulu & kini!!

    Layari http://ajl.tv3.com.my/

    Sekarang!! 🙂

    [Reply]



  17. ida says:

    :upin02:AJL kali nie sume bgus2 tp yg b0le meng n0 k0men tp c0mpem la first artist 2 s0re n v0kal dye p0wer..yg penting 0wg yg menang 2 bek ngan peminat n x s0mb0ng…

    [Reply]



  18. fndrocka says:

    aku harap malam esok hujan atau aurora menang..rock!yeah.hehe.tapi memng tak sbr nak tgk performance dari semua peserta,termasuk artis jemputan siti nurhaliza dgn MUH!!

    [Reply]



  19. dalia says:

    vid promo ni mmg best, buat kt putrajaya:) host yg best, suke buat lawak HA-HA ntah ape2 je kena2 kan org (X ape tema baju dia ajl 2010 ni eh? haha kang kalo pkai jeans, kena halau lak.

    [Reply]



Trackbacks

  1. Iklan Promo Anugerah Juara Lagu AJL ke 25 | cisdel.com

Leave a Reply