7 eleven updates…

Life November 7th, 2009

ok serius aku tak tau nak tulis post apa hari ni.. hahah tapi tarikh hari ni sangat meruntum jiwa dan terasa macam rugi la plak kalau aku tak simpan kenangan dalam arkib blog ni. hohoho jadi untuk post hari ini aku akan membuat ala-ala snippets post carca marba mentega kacang combine segala jenis perkara.. hehehe

  • hari ini.. 7/11/2009 seorang blogger bakal berlangsungkan perkahwinan.. hohoho selamat pengantin baru kepada Azman Ishak dan semoga bahagia dan berkekalan ke anak cucu
  • hari ini.. 7/11 seorang member aku menyambut hari lahir.. hohoh kepada dino selamat hari lahir semoga panjang umur 😀
  • aku sedang berada di alam peperiksaan.. hohoh minggu lepas direct 3 paper sekali aku harung.. selasa sampai khamis.. lepas tu jumaat plak ada presentation.. hohoh 4 hari mmg aku tak tido.. semalam aku qada’ tidur kaw2 punya.. hohoho
  • pc kesayangan aku telah selamat menggunakan windows 7 retail 😀 terima kasih kepada killvearn.. kalau nak download tu mmg berjam la aku tunggu.. hohoh dan sudah 24jam++ aku cuba tiada lagi masalah bsod ;D
  • semenjak 2 menjak ni aku semakin sibuk kerana pengakhiran semester.. hohoho nantikan kemunculan semula aku di cuti semester dan menjadi semakin menyengat.. hehehe mungkin ada projek baru 😀 nak mangga laptop sempena exam?? itu semua angan-angan kosong je tu.. :))
  • malam ini 7/11/2009 merupakan perlawanan akhir Piala Malaysia Kelantan vs Negeri Sembilan… hoho aku sangat kagum dengan penyokong-penyokong 2-2 kelab ni yang selalu membanjiri stadium.. tapi aku agak kecewa sebab aku memerlukan masa lebih daripada 30 minit untuk mendapatkan maklumat tentang perlawanan ini.. haish.. susah betul google nak cari ye.. ke memang tiada yang update.. cuba kalau MU ke bukan kata final.. sesi memanaskan badan pon beratus blog yang update 😕

cukup la setakat ini sahaja sebab dah terasa semakin sinis plak post aku ni.. haha takut nanti melarat plak nanti.. 😀

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

18 Responses to “7 eleven updates…”

  1. Anarm says:

    gomo kelate gomo~:fizi01:

    [Reply]

    topo Reply:

    haaa… aku dari hari tu nak tanya gomo tu apa maksud..

    [Reply]



  2. zool says:

    Kita tgk sapa menang malam ni….
    N9 atau Kelate….

    Esok Chelsea atau MU…

    [Reply]



  3. Kill-Vearn says:

    hohoho.. malam ni azmanishak senyum sampai ke telinga ar.. hahahaha.. hepi befday to kwn ko.. tentang bola sepak malaysia tu, aku rasa selangor menang.. haha.. kelantan dan n9 balik ye.. ok full stop..

    [Reply]



  4. beliamuda says:

    kawe sokong qlate.. gomo klate gomo~

    [Reply]

    topo Reply:

    gomo tu ape weh… dari hari tu aku blur.. hohoho

    [Reply]



  5. beliamuda says:

    gomo ni macam kata-kata semangat gak la..

    gomo >> perbuatan macam nak belasah orang pun ada, tpi cam lembut sikit kot.. huhu.. aku cbe defined sebaik mungkin dah ni..

    [Reply]

    topo Reply:

    dia cam ala2 chaiyok! la ye.. hohoho tq2

    [Reply]

    beliamuda Reply:

    lebih kurang la rasanya.. gomo klate gomo~

    [Reply]



  6. blowie says:

    bab piala msia tu,org update setahun sekali wakakaka

    [Reply]



  7. epenlavia says:

    gi 7E nant dapat aiskrem free..

    [Reply]



  8. a1zudd1n says:

    2-2 team mantap..
    leh layan malam ni..
    ade siaran langsung ke??huhu
    sape tau??
    mesia susah skit nak ad:ipin01:

    [Reply]

    topo Reply:

    tak silap aku ada siaran langsung malam ni kat tv1

    [Reply]



  9. sarah says:

    :kakros: nak sluppy satu.. warna hijau ek..( erkk tetiba plak)
    hehehe selamat ber”exam” ye cik topo… semoga kelantan menang.. hehehhehe

    [Reply]



  10. Saffa says:

    Hahahaha. Chika punya entri hari ni pun SEVEN ELEVEN. Lol..

    [Reply]



  11. andree says:

    :@):@):ipin02: SODAP

    [Reply]



  12. red_ashraf says:

    klate mesti mene demi penyokong dan tan sri annuar musa

    [Reply]



  13. red_ashraf says:

    klate mesti wak blik lga supe,red_ashraf…

    [Reply]



Leave a Reply