through my window…

video October 24th, 2009

ok serius video ni membawa maksud yang mendalam pada aku.. aku suka giler videeo ni.. respek giler gua.. teringin nak buat sesuatu yang macam ni.. through my window by bunkface.. kalau nak download lagi ni full version sila ke everyonesconnect.net 😀

12 Responses to “through my window…”

  1. blowie says:

    smart seyh orang tuh. siap ade fesbok lg muahahaha

    [Reply]



  2. yoy says:

    hai..
    newbie lg dalam blogging..
    da add your link..
    exchange with me okay..
    thanks.:)

    [Reply]



  3. x-po says:

    aku dh lme nantikan lagu dr bunkface ni..mmg stylo vid tu

    [Reply]



  4. aniely says:

    weih~! cOol beb..cute gilak

    [Reply]



  5. luth textile says:

    memang comel.. aku sukee..

    [Reply]



  6. samanosuke_04 says:

    hehe, cam penah tengok iklan camnie, guna orang kertas, tapi dalam iklan lain rrr. hohohoho, tapi still mantap sebab ader lagu bunkface!!

    [Reply]



  7. naz says:

    aku suke jugak la video ni.sgt kreatif :ipin02:

    [Reply]



  8. beliamuda says:

    chumel dan kreatif~

    [Reply]



  9. syin says:

    haha…smangat nk p jumpa awek dia….aku sokong ko topo…memang smart buat org kertas…ko buat org lidi plak…

    [Reply]

    topo Reply:

    hoho patutnya sem ni project aku buat org lidi.. tapi kene reject sebab dia nak ada tema 1Malaysia…

    [Reply]



  10. loq says:

    giler cool video ni.

    [Reply]



Trackbacks

  1. through my window versi tomok dan shila.. mana yang lebih cute? | topotato.com

Leave a Reply