rain, rain go away…

Life, video December 19th, 2009

hohoh hari ini sehari suntuk hujan kat Melaka (lebih spesifik lagi kat Malim rumah aku) dan hujan yang lebat ini membuatkan aktiviti tidur menjadi semakin enak.. hahaha ok ini post ringkas untuk berkongsi video lagu kanak-kanak ini.. hahaha lagu rain, rain go away..  enjoy sambil berselubung dalam selimut tengok hujan lebat.. 😀

hahaha terasa macam best la plak main lagu kanak-kanak ini.. lepas ni nak cari movie rain plak la.. Ninja Assassin siapa ada link download? mari sini bagi ak..

8 Responses to “rain, rain go away…”

  1. beliamuda says:

    haha.. cutenya lagu ni.. duk ulang2 rangkap sama je.. 😛

    [Reply]



  2. syin says:

    xpernah dgr pun aku lagu ni…best gAk…terasa diri kebudakkan.

    [Reply]



  3. yash says:

    ninja asasin? ada kat syok.org tapi kualiti gambar kurang kowt! TS nya.. hu3

    nota penting : nape aku salu nak komen dia failed?? T___T

    [Reply]

    topo Reply:

    hoho aku pon sedang troubleshoot kenapa ramai yang nak komen tak boleh.. 😀

    [Reply]



  4. Mus says:

    mesti anak aku suka dengan lagu ni!

    [Reply]



  5. Azfarul says:

    ko dok malim? kira dekat la tuh hoho

    [Reply]



  6. samanosuke_04 says:

    cis, ulang2 rangkap sama.. tak sangka time aku budak2 dulu aku diperbodohkan oleh lagu2 camnie.. haha!

    [Reply]



  7. titan says:

    kat banting pun selalu hujan. tapi dah mula reda sket sekarang..:mail01:

    [Reply]



Leave a Reply