Mulakan Perniagaan Waffle Bubble yang Sangat Unik dan Menyelerakan

Reviews October 31st, 2011

Perniagaan adalah satu punca rezeki yang baik. 9/10 sumber rezeki adalah datangnya daripada perniagaan dan bakinya adalah daripada sumber yang lain. Bukan mudah untuk memulakan sesebuah perniagaan terutamanya untuk kekal maju dan bersaing dengan peniaga-peniaga lain. Post kali ini aku ingin memperkenalkan satu lagi pakej perniagaan yang sangat unik, menarik dan mudah untuk disediakan. Memperkenalkan, Pakej Perniagaan Waffle Bubble!

Apa itu Waffle Bubble?

Seperti yang anda lihat di atas, Waffle Bubble sangat unik dan berbeza dengan kebanyakkan Waffle yang terdapat di pasaran. Bentuknya yang seperti gelembung buih itu menjadikan ia lebih unik dan mudah dimakan satu persatu. Walaupun bentuknya berbeza, rasanya sama seperti waffle biasa malahan mungkin lebih enak kerana teksturnya yang unik itu. Keunikkan Waffle Bubble ini pasti akan menambat hati ramai pelanggan!

Jika anda fikir proses membuat dan menjual Waffle ini sangat susah dan mahal. Anda Silap! Dengan adanya Pakej Perniagaan Waffle Bubble yang ditawarkan oleh usahawan.com ini segala keperluan untuk memulakan perniagaan Waffle Bubble ini telah tersedia dengan harga yang sangat berpatuttan. Kelengkapan seperti Mesin Bubble Waffle, Banner, Display, Tepung Waffle, Pelbagai Jenis Perisa, Pembungkusan Produk, Latihan, Sokongan, Perkhidmatan Selepas Jualan dan Alatan Khas yang lain ada tersedia dalam pakej ini.

Pakej Perniagaan Waffle Bubble

Pakej Perniagaan Waffle Bubble

Selain itu jika anda membeli pakej perniagaan waffle bubble ini, anda juga akan mendapat 6 bonus PERCUMA seperti berikut:

 1. Penghantaran Percuma!
 2. Manual Bergambar Step by Step Penyediaan Waffle Bubble
 3. Video Demoa Step by Step Penyediaan Waffle Bubble
 4. Kupon Diskaun untuk membeli produk Pakej Perniagaan keluaran Usahawan.com yang lain
 5. Khidmat lepas jualan yang baik secara berterusan
 6. Latihan Penyediaan Waffle Bubble

Jadi tunggu apa lagi, jika anda berminat sila layari www.waffle.my untuk keterangan lanjut atau Jika anda masih ragu-ragu dan ingin bertanyakan soalan, sila hubungi kami melalui nombor telefon: 013-6102974, 017-7136554, 019-6942887 atau e-mail: [email protected]

usahawan.com

One Response to “Mulakan Perniagaan Waffle Bubble yang Sangat Unik dan Menyelerakan”

 1. samanosuke_04 says:

  huhu, aku pun berminat nak start business internet.. tapi makanan cam bukan genre yang aku nak, rasanya nak start ngan jual jersey atau tudung dulu kot.. huhuhuu

  [Reply]Leave a Reply