Peluang Jadi Tauke Bersama Usahawan.com

Reviews August 24th, 2011

Pakej Perniagaan Twisto Pocket & Twisto Rangup  Mesin Pembuat Soya & Taufufah Automatik  Pakej Cetak T-Shirt & Cenderahati  Pakej Perniagaan Kentang Spring  24 inch USB Cutting Plotter w ArtCut Software  Pakej Perniagaan Cetak T-Shirt  Pakej Perniagaan Cetak Mug   Pakej Perniagaan Button Badge (Pin Button)  Pakej Perniagaan Ayam Panggang Mekah
Bukan mudah untuk mendapat peluang perniagaan yang berkesan dan menguntungkan. Seseorang perlu mempunyai modal, kepakaran dan pengalaman yang secukupnya sebelum memulakan sesebuah perniagaan sendiri. Tanpa kepakaran dan beberapa perkara penting lain, pasti perniagaan anda tidak akan berjaya dan menguntungkan. Usahawan.com merupakan tempat yang menyediakan banyak peluang perniagaan baru khas untuk peniaga kecil dan sederhana dengan pakej yang sangat berpatutan.

Apakah Peluang Perniagaan yang Ditawarkan?

Usahawan.com  merupakan projek keusahawanan rakyat Malaysia yang sesuai dengan standard dan citarasa pasaran tempatan. Di Usahawan.com  terdapat beberapa pakej peluang perniagaan yang sesuai mengikut modal dan minat anda. Anda tidak perlu risau tentang kepakaran kerana mereka akan menyediakan latihan secara percuma kepada yang berminat. Antara pakej perniagaan yang ditawarkan oleh Usahawan.com  adalah:

twisto Pakej Bisnes Twisto Pocket & Twisto Rangup
pakej perniagaan mesin cetak Pakej Bisnes Cetak T-Shirt & Cenderahati
pakej perniagaan ayam panggang Mekah Pakej Bisnes Ayam Panggang Mekah
Pakej Perniagaan Kentang Spring Pakej Bisnes Kentang Spring

Pakej Bisnes Soya & Taufufah, Pakej Bisnes Button Badge dan banyak lagi.

Pakej-pakej perniagaan yang ditawarkan oleh Usahawan.com  sangat sesuai untuk mereka yang ingin memulakan perniagaan secara sepenuh masa, sambilan ataupun sekadar meniaga di expo, karnival, bazar dll. Ia juga sesuai untuk para siswazah yang ingin menjana pendapatan tambahan bagi menampung perbelanjaan seharian. Jika anda berminat, sila layari Usahawan.com untuk melihat sendiri pakej-pakej pernigaan yang ditawarkan dan berurusan terus dengan mereka. Mereka juga boleh dihubungi dengan cara berikut:

Telefon:

 • 017-7136554 (En Hafez)
 • 013-6102971 (En Faisal)
 • 019-6942887 (En Lutfi)
 • 013-6063393 (En Nasz)
 • Office: 06-677 5992
  Fax: 015-4840 4706

Alamat:

Evora Marketing
No 7-G, Jalan Coco Drive 3, Taman Bandar Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan

peta peluang perniagaan

Untuk maklumat lanjut berkenaan peluang perniagaan yang ditawarkan sila layari usahawan.com atau anda boleh email sendiri ke [email protected]

3 Responses to “Peluang Jadi Tauke Bersama Usahawan.com”

 1. ohcikgu says:

  wahh.sape minat nak niaga..boleh cuba nih..

  [Reply] 2. Nadia says:

  Satu peluang keemasan ne ,minat juga nak try bisnes t-shirt printing

  [Reply] 3. alongxp says:

  hmm…menarik… ade gak teringin nk wat bisnes printing t-shirt,tapi, modal xde buat masa sekarang nih…

  [Reply]Leave a Reply