topo dah tengok GENG the movie!!!

January 14th, 2009 41 Comments   Posted in Reviews

hehehe ini adalah fakta… topo dah tengok GENG the movie yang bakal ditayangkan pada 12 Februari 2009.. hohohoho aku antara beberapa orang yang terawal dapat menyaksikan filem 3d pertama keluaran Malaysia ni.. hohoho jangan salah anggap ye.. aku bukan beli cd cetak rompak mahupun download filem GENG the movie ni kat torrent… hohoh tengok dulu gambar ni..

hohoh aku dapat tag press

hohoh aku dapat tag press

Read the rest of this entry »

jom layan geng the movie plak…

January 3rd, 2009 22 Comments   Posted in Reviews

hohoh aku rasa dah ramai dah yang buat promosi filem geng the movie ni.. tapi aku masih tetap nak promote jugak.. hohoho sebagai peminat setia mustahil la aku nak lepaskan peluang mempromosikan filem ni.. agak terlambat ke aku promosi ni?? sengaja aku lambat-lambat promosi.. bukan sebab aku lambat tau.. aku mahu lebih informasi baru aku tulis di topotato.com.. ok sebelum berceloteh panjang.. sila hayati trailer filem geng ni dulu ye…

hohoh ada banyak lagi yang aku nak tulis tentang filem geng ni.. bukan setakat trailer dia sahaja… Read the rest of this entry »

contest tiru gaya upin dan ipin..

November 1st, 2008 22 Comments   Posted in Reviews

tiru gaya upin dan ipin..
hoho orang lain sibuk tulis pasal norman hakim,tulis pasal kes altantuya.. tulis pasal razak baginda… tulis pasal harga minyak yang nak turun lagi esok.. tapi aku tak habis-habis dengan upin dan ipin lagi.. hoh nak buat camne.. dah minat. dan aku rasa best kalau dapat kongsikan dengan korang semua.. hoho mungkin aku patut aply jadi promoter bergerak la..:D Read the rest of this entry »

topo dah takde benda lain ke nak tulis selain upin dan ipin????

September 17th, 2008 69 Comments   Posted in Masterpiece, Reviews

adeh… ni post ketiga berturut-turut aku buat pasal upin dan ipin… aku patut hentikan la… sure korang bosan punya kan?? ok2.. blog post yang seterusnya takde kaitan dengan upin dan ipin.. betul2 tak tipu.. hohohoho ok blog post ni sekadar update dan tambahan kepada smiley @ icon pack upin dan ipin yang lepas… hohoho les copaque dah tambah lagi 2 smiley.. dah jadi 10 semuanya… hohohoho

http://www.upindanipin.com.my/download/smiley/kakros02.gifhttp://www.upindanipin.com.my/download/smiley/ehsan02.gif

aku dah update script die… so sila la amek script baru ini ya… lagi satu aku nak mintak maaf sebab script lama tu kehabisan bandwidth gambarnya… hohoho nak tau apa itu bandwidth??? nantikan post berikutnya…

ok selain itu… kepada yang menonton upin dan ipin… korang suka tak cara ehsan lead ucapan selamat pada cikgu dia??? hohoho aku suka gila.. berminat untuk jadikan ucapan tu ringtone korang??? hohoh kini tak jadi masalah… terima kasih kepada upindanipin.com.my serta tak lupa les copaque


Title
Format

Upin & Ipin Theme Song
.mp3
Upin & Ipin Theme Song (Long Version)
.mp3
Upin – “Betul Betul Betul”
.mp3
Ipin – “Ayam Goreng…”
.mp3
Tadika – “Selamat Pagi Cikgu…”
.mp3
Upin & Ipin – “Assalamualaikum..”
.mp3
Mail – “2 Singgit…”
.mp3
Jarjit – “Apa kamu buat ni…”
.mp3

*new
Upin & Ipin -“kak rosssss!!!”                .mp3                               download

* lagi baru.. sempena GENG The Movie Pengembaran Bermula

1. Upin & Ipin Geng Promo Ring Tone DOWNLOAD
2. Upin & Ipin Geng Promo SMS – DOWNLOAD
3. Upin & Ipin Geng Promo Voicemail- DOWNLOAD

adeh.. aku dah kena sindrom upin dan ipin yang serius.. siapa ade penawarnya??? atau lagi bagus.. kepada doktor-doktor cinta yang cun di luar sana.. tolong la aku ini…

upin dan ipin….fenomena baru rakyat Malaysia…

September 16th, 2008 15 Comments   Posted in Reviews

hohoho ni bukan post pengenalan kepada upin dan ipin…. hohoho tak payah nak buat post-post pengenalan lagi dah… aku rasa sekarang ni dah ramai yang tahu pasal animasi 5 minit yang amat menarik ni… hohoho tak keterlaluan jika aku cakap upin dan ipin sekarang dah jadi satu fenomena bariu rakyat Malaysia… hohohoh aku bukan cakap kosong… ayat aku ni disertakan dengan fakta dan pendapat..hohohohoho :upin01: Read the rest of this entry »