football shirts cheap manchester united football shirts cheap england football shirts cheap real madrid football shirts cheap northern ireland football shirts cheap borussia dortmund football shirts cheap ac milan football shirts cheap inter milan football shirts cheap brazil football shirts cheap manchester city football shirts cheap arsenal football shirts European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china

Karnival Upin dan Ipin di Melaka Wonderland

May 26th, 2011 1 Comment   Posted in Reviews

Dah lama rasanya aku tak buat pape update pasal Upin & Ipin haha walaupun dah lama tak update tapi budak-budak botak ni masih lagi dalam ingatan, tiap-tiap hari aku tengok dekat tv9. Ini sekadar post ringkas sahaja memandangkan Upin & Ipin nak buat karnival kat Melaka Wonderland  jadi sebagai anak Melaka aku terpanggil nak tolong promosi. Keterangan lanjut rujuk gambar promosi kat bawah ni Read the rest of this entry »

saksikan episod baru upin dan ipin petang ini…

November 25th, 2009 13 Comments   Posted in Reviews

hohoho dah lama aku tak update berkenaan upin dan ipin.. ye la semenjak mereka dah takde episod baru, asyik ulang episod lama je.. dan tiada update episod kat web aku dah semakin kurang menonton upin dan ipin.. tapi duka dan kerinduan aku terubat bila upin dan ipin mula menayangkan episod baru sempena cuti sekolah :D

Read the rest of this entry »

gambar topo yang paling kacak dan menggiurkan setakat ini hahaha…

October 23rd, 2009 23 Comments   Posted in Life

heheheheehe gambar ini diambil semasa pesta konvo UTeM tempoh hari.. aku tak tau nak tulis intro apa lagi ni.. hahaha sila la tatapi gambar-gambar di bawah ini ye yang persis seperti datuk Siti.. hohohoho Read the rest of this entry »

upin dan ipin angkasa…

June 11th, 2009 18 Comments   Posted in video

hohoh pada awalnya aku tak nak buat post ni sebab 2011 baru nak keluar.. hohoho tapi memandangkan aku dah melantik diri sendiri sebagai duta tak rasmi upin dan ipin dan knizam pon dah tanya maka dengan ini mempersembahkan..filem kedua upin dan ipin Upin & Ipin Angkasa… akan muncul dipawagam berdekatan pada 2011… terbitan les’copaque production.. dan inilah trailer filem berkenaan

tapikan aku akan lebih puas hati kalau 2011 nanti upin dan ipin tu dah besar sikit… hohoho biarlah nampak membesar bersama peminat.. hohoho 2011 tu lama lagi tu… dan satu lagi, kalau tak silap aku sepanjang cuti sekolah ni ada episod baru upin dan ipin… sebab aku ada terpandang hari tu.. tapi kenapa takde kat web ek.. hohoho betul ke tak ade episod baru? tv pukul 5.30 korang try tengok nanti.. hohoho aku dah lama tak bukak tv..

6 sebab kenapa korang wajib tengok GENG the Movie…

February 9th, 2009 34 Comments   Posted in Life

ok kepada yang masih belum tahu lagi.. filem animasi 3d Malaysia yang pertama iaitu Geng The Movie : Pengembaraan Bermula akan ditayangkan dipawagam pada 12 Februari 2009 tak lama lagi.. dan kepada yang belum mengetahuiya lagi.. aku dah menonton filem geng tersebut pada tarikh 13 Januari yang lalu.. hohoho aku dapat press screening invitation selaku seorang blogger.. dan atas dasar itulah aku nak keluarkan beberapa fakta kenapa korang wajib tengok Geng the movie di pawagam yang berdekatan 12 Februari ni.. hohoh nanti kalau terlepas jangan nak salahkan aku ye. hohoho Read the rest of this entry »

hadiah hari jadi topo…

January 17th, 2009 20 Comments   Posted in Life

hohoho hari ni genap 10 hari aku menyambut ulang tahun kelahiran aku yang ke 20.. hohoho aku dah masuk ke fasa dekad yang seterusnya rupanya..post ni juga bertujuan untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada rakan-rakan yang ingat dan wish birthday aku… dan juga untuk tunjukkan hadiah hari jadi aku.. hohoho

ok kita mulakan dengan hadiah hari jadi… hohoh dah lama orang tak bagi aku hadiah hari jadi weh.. hohoh seriously.. dan tahun buat julung-julung kalinya aku mendapat hadiah hari jadi.. tapi masih lagi bukan dari individu atau perseorangan.. hohohoh nak tau dari mana topo dapat hadiah hari jadi? Read the rest of this entry »

cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap france football shirts  | cheap france football shirts  | cheap football shirts  | cheap real madrid football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  |
70-410 exam  | 70-488 dumps  | 70-461 exam  | MB5-705 dumps  | 200-120 exam  | 70-486 dumps  | 70-411 exam  | 70-480 dumps  | 70-346 exam  | 70-462 dumps  | 70-347 exam  | 70-412 dumps  | 70-483 exam  | 70-417 dumps  | MB2-703 exam  | 70-331 dumps  | 220-802 exam  | C4040-252 dumps  | C_TADM51_731 exam  | 1Z0-061 dumps  | 70-487 exam  | 400-101 dumps  | CCD-410 exam  | 100-101 dumps  | MB2-700 exam  | 1Z0-060 dumps  | 70-463 exam  | EX200 dumps  | C4040-250 exam  | 300-115 dumps  | 640-554 exam  | 70-533 dumps  | 70-532 exam  | VCP550 dumps  | 1Z0-803 exam  | 220-801 dumps  | 300-101 exam  | 70-467 dumps  | CISSP exam  | SY0-401 dumps  | MB2-702 exam  | 640-911 dumps  | 74-335 exam  | 700-505 dumps  | 70-414 exam  | 810-401 dumps  | 700-501 exam  | CCA-500 dumps  | N10-005 exam  | 70-243 dumps  | E10-001 exam  | VCP-550 dumps  | 1Z0-062 exam  | 70-466 dumps  | 200-101 exam  | 70-489 dumps  | MB2-701 exam  | 640-864 dumps  | A00-211 exam  | C_TAW12_731 dumps  | 98-364 exam  | M70-201 dumps  | 70-413 exam  | EX0-001 dumps  | HP0-J73 exam  | ICBB dumps  | JN0-102 exam  | M70-301 dumps  | 640-461 exam  | MB6-871 dumps  | C_TFIN52_66 exam  | OG0-093 dumps  | 1Z0-144 exam  | M70-101 dumps  | 350-018 exam  | C_TSCM52_66 dumps  | C_A1FIN_10 exam  | EX300 dumps  | DEV-501 exam  | 70-680 dumps  | C_HANASUP_1 exam  | 312-50v8 dumps  | C2020-702 exam  | MB2-704 dumps  | MB7-701 exam  | SK0-003 dumps  | AWS-SysOps exam  | HP0-S41 dumps  | HP2-B115 exam  | C4040-251 dumps  | 101 exam  | 9L0-422 dumps  | 70-534 exam  | 98-349 dumps  | 70-341 exam  | 300-208 dumps  | 400-051 exam  | 98-365 dumps  | HP5-B04D exam  | PMP dumps  | 642-874 exam  | 70-332 dumps  | PRINCE2 exam  | 1Z0-051 dumps  | 1Z0-052 exam  | 1Z0-053 dumps  | 312-49v8 exam  | 74-343 dumps  | 74-697 exam  | 98-367 dumps  | ICGB exam  | SSCP dumps  | 9L0-012 exam  | 3002 dumps  | 3308 exam  | 3309 dumps  | 6209 exam  | 210-451 dumps  | 300-070 exam  | 300-075 dumps  | 300-085 exam  | 500-260 dumps  | 500-801 exam  | 700-201 dumps  | 700-703 exam  | 700-801 dumps  | 1Y0-201 exam  | 1Y0-301 dumps  | CAS-002 exam  | LX0-103 dumps  | LX0-104 exam  | CWSP-205 dumps  | E10-002 exam  | E20-026 dumps  | E22-258 exam  | ITILF dumps  | HP0-A113 exam  | HP0-D30 dumps  | HP0-S42 exam  | HP2-Z36 dumps  | C2030-284 exam  | C2070-991 dumps  | C2090-560 exam  | C2150-200 dumps  | C2180-410 exam  | C2210-422 dumps  | C4090-971 exam  | P2090-739 dumps  | CTFL_001 exam  | 010-150 dumps  | 101-400 exam  | 74-678 dumps  | 98-368 exam  | MB6-702 dumps  | MB6-703 exam  | NS0-157 dumps  | 1z0-400 exam  | 1z0-414 dumps  | 1z0-429 exam  | 1z0-430 dumps  | 1z0-432 exam  | 250-272 dumps  | ST0-304 exam  | VMCE_V8 dumps  | 1V0-601 exam  | 1V0-605 dumps  | VCAN610 exam  |