70-410 exam 70-488 dumps 70-461 exam MB5-705 dumps 200-120 exam 70-486 dumps 70-411 exam 70-480 dumps 70-346 exam 70-462 dumps 70-347 exam 70-412 dumps 70-483 exam 70-417 dumps MB2-703 exam 70-331 dumps 220-802 exam C4040-252 dumps C_TADM51_731 exam 1Z0-061 dumps 70-487 exam 400-101 dumps CCD-410 exam 100-101 dumps MB2-700 exam 1Z0-060 dumps 70-463 exam EX200 dumps C4040-250 exam 300-115 dumps 640-554 exam 70-533 dumps 70-532 exam VCP550 dumps 1Z0-803 exam 220-801 dumps 300-101 exam 70-467 dumps CISSP exam SY0-401 dumps MB2-702 exam 640-911 dumps 74-335 exam 700-505 dumps 70-414 exam 810-401 dumps 700-501 exam CCA-500 dumps N10-005 exam 70-243 dumps E10-001 exam VCP-550 dumps 1Z0-062 exam 70-466 dumps 200-101 exam 70-489 dumps MB2-701 exam 640-864 dumps A00-211 exam C_TAW12_731 dumps 98-364 exam M70-201 dumps 70-413 exam EX0-001 dumps HP0-J73 exam ICBB dumps JN0-102 exam M70-301 dumps 640-461 exam MB6-871 dumps C_TFIN52_66 exam OG0-093 dumps 1Z0-144 exam M70-101 dumps 350-018 exam C_TSCM52_66 dumps C_A1FIN_10 exam EX300 dumps DEV-501 exam 70-680 dumps C_HANASUP_1 exam 312-50v8 dumps C2020-702 exam MB2-704 dumps MB7-701 exam SK0-003 dumps AWS-SysOps exam HP0-S41 dumps HP2-B115 exam C4040-251 dumps 101 exam 9L0-422 dumps 70-534 exam 98-349 dumps 70-341 exam 300-208 dumps 400-051 exam 98-365 dumps HP5-B04D exam PMP dumps 642-874 exam 70-332 dumps PRINCE2 exam 1Z0-051 dumps 1Z0-052 exam 1Z0-053 dumps 312-49v8 exam 74-343 dumps 74-697 exam 98-367 dumps ICGB exam SSCP dumps 9L0-012 exam 3002 dumps 3308 exam 3309 dumps 6209 exam 210-451 dumps 300-070 exam 300-075 dumps 300-085 exam 500-260 dumps 500-801 exam 700-201 dumps 700-703 exam 700-801 dumps 1Y0-201 exam 1Y0-301 dumps CAS-002 exam LX0-103 dumps LX0-104 exam CWSP-205 dumps E10-002 exam E20-026 dumps E22-258 exam ITILF dumps HP0-A113 exam HP0-D30 dumps HP0-S42 exam HP2-Z36 dumps C2030-284 exam C2070-991 dumps C2090-560 exam C2150-200 dumps C2180-410 exam C2210-422 dumps C4090-971 exam P2090-739 dumps CTFL_001 exam 010-150 dumps 101-400 exam 74-678 dumps 98-368 exam MB6-702 dumps MB6-703 exam NS0-157 dumps 1z0-400 exam 1z0-414 dumps 1z0-429 exam 1z0-430 dumps 1z0-432 exam 250-272 dumps ST0-304 exam VMCE_V8 dumps 1V0-601 exam 1V0-605 dumps VCAN610 exam
Women Who seem to different watches cheap replica omega watches just look, this particular view using the specifics signify that the women kind has a new kind of skill. Beneath the actual soft, tasteful layout can be a robust defeat "core" dusty, DONNA Good quality 50 extra-long quality audemars piguet replica electric power arrange view Ms. development scientific limits, to make steady electric power just for this women kind, which can be the past with the primary together with the usa through Women extended electric power arrange view. Luxury just longines replica watches for women like romantic, soft, Omega's makers usually are often good at recording the actual beauty with lifestyle accidentally, to help convey the actual beauty of women for that story as well as reward with the mundane character. Following the actual 2014 launch with replica cartier watches for men uk the primary feather easy view, this particular Omega Constellation set PLUMA sent feather easy view brand new different watches, mummy of pearl dial with a brand new appearance magnificent debut. Soft barrier dial tends to make this particular view would not replica rolex watches for sale want to guide think of the actual summer sun's rays makes warmness bread. Different watches along with different watches with the very same feather iwc replica for lady easy, this particular 20 mm view features eleven embedded inside the prime with the arched mounting brackets 18K antique watches gemstone hour prints, soft curves with the bezel swiss breitling replica watches for man iconic "drag claw" extend, multiply for the full dial.

Karnival Upin dan Ipin di Melaka Wonderland

May 26th, 2011 1 Comment   Posted in Reviews

Dah lama rasanya aku tak buat pape update pasal Upin & Ipin haha walaupun dah lama tak update tapi budak-budak botak ni masih lagi dalam ingatan, tiap-tiap hari aku tengok dekat tv9. Ini sekadar post ringkas sahaja memandangkan Upin & Ipin nak buat karnival kat Melaka Wonderland  jadi sebagai anak Melaka aku terpanggil nak tolong promosi. Keterangan lanjut rujuk gambar promosi kat bawah ni Read the rest of this entry »

saksikan episod baru upin dan ipin petang ini…

November 25th, 2009 13 Comments   Posted in Reviews

hohoho dah lama aku tak update berkenaan upin dan ipin.. ye la semenjak mereka dah takde episod baru, asyik ulang episod lama je.. dan tiada update episod kat web aku dah semakin kurang menonton upin dan ipin.. tapi duka dan kerinduan aku terubat bila upin dan ipin mula menayangkan episod baru sempena cuti sekolah :D

Read the rest of this entry »

gambar topo yang paling kacak dan menggiurkan setakat ini hahaha…

October 23rd, 2009 23 Comments   Posted in Life

heheheheehe gambar ini diambil semasa pesta konvo UTeM tempoh hari.. aku tak tau nak tulis intro apa lagi ni.. hahaha sila la tatapi gambar-gambar di bawah ini ye yang persis seperti datuk Siti.. hohohoho Read the rest of this entry »

upin dan ipin angkasa…

June 11th, 2009 18 Comments   Posted in video

hohoh pada awalnya aku tak nak buat post ni sebab 2011 baru nak keluar.. hohoho tapi memandangkan aku dah melantik diri sendiri sebagai duta tak rasmi upin dan ipin dan knizam pon dah tanya maka dengan ini mempersembahkan..filem kedua upin dan ipin Upin & Ipin Angkasa… akan muncul dipawagam berdekatan pada 2011… terbitan les’copaque production.. dan inilah trailer filem berkenaan

tapikan aku akan lebih puas hati kalau 2011 nanti upin dan ipin tu dah besar sikit… hohoho biarlah nampak membesar bersama peminat.. hohoho 2011 tu lama lagi tu… dan satu lagi, kalau tak silap aku sepanjang cuti sekolah ni ada episod baru upin dan ipin… sebab aku ada terpandang hari tu.. tapi kenapa takde kat web ek.. hohoho betul ke tak ade episod baru? tv pukul 5.30 korang try tengok nanti.. hohoho aku dah lama tak bukak tv..

6 sebab kenapa korang wajib tengok GENG the Movie…

February 9th, 2009 34 Comments   Posted in Life

ok kepada yang masih belum tahu lagi.. filem animasi 3d Malaysia yang pertama iaitu Geng The Movie : Pengembaraan Bermula akan ditayangkan dipawagam pada 12 Februari 2009 tak lama lagi.. dan kepada yang belum mengetahuiya lagi.. aku dah menonton filem geng tersebut pada tarikh 13 Januari yang lalu.. hohoho aku dapat press screening invitation selaku seorang blogger.. dan atas dasar itulah aku nak keluarkan beberapa fakta kenapa korang wajib tengok Geng the movie di pawagam yang berdekatan 12 Februari ni.. hohoh nanti kalau terlepas jangan nak salahkan aku ye. hohoho Read the rest of this entry »

hadiah hari jadi topo…

January 17th, 2009 20 Comments   Posted in Life

hohoho hari ni genap 10 hari aku menyambut ulang tahun kelahiran aku yang ke 20.. hohoho aku dah masuk ke fasa dekad yang seterusnya rupanya..post ni juga bertujuan untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada rakan-rakan yang ingat dan wish birthday aku… dan juga untuk tunjukkan hadiah hari jadi aku.. hohoho

ok kita mulakan dengan hadiah hari jadi… hohoh dah lama orang tak bagi aku hadiah hari jadi weh.. hohoh seriously.. dan tahun buat julung-julung kalinya aku mendapat hadiah hari jadi.. tapi masih lagi bukan dari individu atau perseorangan.. hohohoh nak tau dari mana topo dapat hadiah hari jadi? Read the rest of this entry »