bila topo balik alexa rank dah bawah sejuta.. yeah!!!

Blogging, Life October 13th, 2008

hohoh seperti yang aku khabarkan beberapa hari lepas.. aku kena pergi emergency kursus.. hohoho pukul 12 pagi bertolak dari rumah beb.. pukul 1 pagi baru sampai.. sampai-sampai je tengok budak-budak tengah tidur dengar ceramah dalam dewan.. hohoho siap dengan kemeja putih lengan panjang dan berseluar gelap berserta sepatu hitam.. hohoho aku plak datang dengan memakai seluar jean raya aku..hahhaha =)) cam bagus je.. dah la sampai pukul 1 pg.. apa isi kandungan kursus tu?? aku rasa biarlah rahsia dulu.. tapi aku boleh bagi tau.. dan menjawab pertanyaan pelbagai pihak yang komen dalam entry yang lepas..hohoh macam-macam solan diajukan.. hohoho kira aku reply kat sini la ye… Read the rest of this entry »

topo kena pergi kursus malam ni gak…

Life October 10th, 2008

hohoh aku dapat seruan kena gi kursus malam ni jugak..maghrib tadi ada org kat UTeM panggil.. kursus apa?? hohoho nanti lepas aku balik aku cerita.. ni aku tengah blur lagi ni.. nak bawak apa pon tak tau.. so nantikanlah kepulangan aku ahad ini ya.. semasa pemergian aku ni tolong la tengok-tengokkan blog ni dari jenayah siber ye..

  • kalau ada spammers kat kotak jerit biarkan je… hoohoh nanti aku balik aku spam balik kotak jerita die kaw2
  • dah sah-sah la aku tak bleh online.. so jangan la buzz aku ye.. handphone pon tak tentu ada line ke tak
  • email aje jika ada sebarang perkara penting.. hohoho nanti jika kelapangan aku balas la surat cinta korang

adeh.. pemergian aku ni betul-betul emergency.. aku tak tau pon kat mana kursus.. apa yang nak kene bawak.. hohoh korang doakan aku selamat aje cukup la ye.. hohooh bye..

UPDATED: topo dah balik dah.. tapi masih penat + blur.. belom tiba masanya utk aku update blog lagi.. hoohoho

orang lain dapat duit raya.. topo dapat tag raya…

tag October 10th, 2008

adeh di saat orang sedang sedang bergembira menyambut hari raya.. hoho ye la dapat makan kuih raya yang sedap sedap.. dapat baju raya yang cantik-cantik… dapat duit raya banyak-banyak… tapi apa yang topo dapat?? tag raya je.. adeh.. ni dah tag kedua pasal raya yg aku dah dapat tapi nasib baik la soalan lain… bersemangat la jugak aku nak buat… lupa plak.. tag ini disedekahkan oleh en Titan.. Read the rest of this entry »

kenapa blog topo tak banyak komen???

Blogging October 8th, 2008

ok post ni bertujuan untuk menjawab pertanyaan seorang rakan ni.. sibuk je nak tau kenapa blog topotato ni tak banyak komen.. tak macam blog-blog yang hebat lain.. hohoh adeh.. bila mase la blog aku ni hebat.. pr2 je pon.. alexa pon masih jutaan.. hohoh blog ni memang tak banyak sangat komen dari sudut pandangan angka.. hahaha :)) ye la.. paling banyak pon ade 38 je komen.. hohoho.. tapi aku dah cukup berpuas hati dah.. hohoho angka bukan segalanya.. :D.. tapi kepada kawan yang sibuk nak tau tadi.. dan juga kepada korang yang lain.. mari aku terangkan kenapa blog ni tak banyak komen… Read the rest of this entry »

pokai selepas raya??? takpe.. TITAN kan ada…

Reviews October 7th, 2008

selepas musim perayaan ni pasti ramai yang garu kepala fikir mana nak cekau duit untuk menempuh hari yang mendatang kan.. hohooho ye la masa nak raya dulu tak beringat.. hohoho borong selagi ada.. kalau boleh dengan awek cashier yang cun tu pon sekali nak borong.. hohoho lepas dah habis raya ni baru la menyesal.. hohoh ye la.. baju beli beguni-guni.. beratus-ratus plak harga dia.. sekarang nak tolak bundle pon dapat berapa sen je.. hohoho terkejut aku tengok pejabat pos sesak gila siang tadi.. aku ingatkan semua sibuk mintak rebat tunai kete diorang.. hoho ye la sekarang dah pokai.. tapi rupanya aku silap.. hahah orang ramai-ramai kat pejabat pos tadi sebab nak hidupkan road tax.. hohoh ntah kenapa xbleh buat kat jpj ntah.. diorang ambung cuti sampai deepavali kot..

adeh.. dah merepek teruk dah aku ni.. ok berbalik pada tajuk asal post ni.. sedang ramai orang pokai time lepas raya ni.. tetiba ada sorang mamat ni yang kaya-raya la plak.. hohoh ye la.. time ni la segala jenis cek bayaran la sampai kt rumah dia.. dan sebab itu lah dia bermurah hati nak bagi RM50 dan hadiah rahsia.. heheheh Read the rest of this entry »

mari bertukar link dengan topo…

Blogging October 5th, 2008

yeah.. mode hari raya dah berakhir.. ok korang perasan tak page links kat topotato.com ni dah kosong tanpa sebarang link.. hohoho sebenarnya aku sedang cuba satu plugin yang membolehkan korang submit sendiri link korang ke topotato.com ni.. ye la aku perasan banyak blog yang dah link ke topotato.com tapi aku tak balas pon link mereka..mungkin sebab aku terlupa.. atau mungkin sebab aku sendiri tak tau mereka ada link ke blog ni.. hohooh sampai ada yang mengamuk kat kotak jerit aku kenapa tak balas link.. jadi aku pun mencari la satu plugin yang membolehkan korang layan diri.. submit sendiri link korang ke topotato.com… macam mana nak submit link?? hohoh caranya mudah sahaja.. Read the rest of this entry »