topo nak cuti blogging..layan lagu ni kalau rindu topo..

video November 24th, 2008

ok sebentar lagi tepat jam 1pm aku akan berangkat untuk pergi kursus.. hoho seriously aku tak tau kursus ni kat mana.. tak usah la ditanya.. tapi memang area Melaka je.. so aku ingin mengambil cuti blogging la 2-3 hari ni.. kalau korang rindukan aku sila tengok video klip ni puas2.. hoho layan giler beb lagu dia.. project pop – bukan superstar.. band dari indonesia

kredit ditujukan khas buat cik aniely.. gud luck ye untuk operation hari ni… nanti pape hal update pada aku ye… ok bye.. semua.. jumpa lagi di alam maya yang mencabar ni 3 hari dari sekarang.. hohoh yang pasal kisah seharian topo tanpa firefox tu nanti akan diupdate bila aku balik nanti.. 😀

cabaran 24 jam tanpa firefox bersama topo…

Life November 23rd, 2008

ok semenjak dua menjak ni firefox macam berkeadaan pelik je la dan membuatkan aku agak membencinya.. hohoh blog aku lambat load dalam firefox.. tapi dalam google chrome boleh tahan lagi walaupun lambat gak.. IE lagi tak payah cerita la.. tak layak bertanding.. pastu setiap kali aku exit firefox tu akan keluar error.. bosan aku.. hohoh jadi aku rasa aku nak mencabar diri aku 24 jam tanpa firefox.. hohoho pada awalnya aku nak buat seminggu je.. tapi Isnin ni aku ada kursus.. so tak berbaloi aku buat.. 24jam tanpa firefox ye.. bukan internet.. aku akan tetap online guna google chrome dan kalau terpaksa IE.. hoho

 

24 hours without firefox

24 hours without firefox

antara perkara yang akan aku terlepas bila tak gunakan firefox adalah seperti berikut..

Read the rest of this entry »

topo dah dapat payment blogjob…

Blogging November 21st, 2008

ok post ni ringkas je ye tapi penuh makna… hohoh aku sangat sibuk la sekarang ni.. ok korang ingat tak post buat duit dengan blowjob blogjob yang aku war-warkan suatu ketika dahulu.. ohoh dengan gembiranya aku nak nyatakan disini.. saudara helmiasyraf dah buat  bayaran kepada aku untuk job tu..  nak tau berapa topo dapat?? hoho tengok sendiri gambar kat bawah tu.. Read the rest of this entry »

contest di topotato.com sempena yubiyu gathering..

Blogging November 18th, 2008

ok seperti yang di khabarkan oleh razifmustapha,mohdadil,chokilala, iovantgarde\ fendy, zaren, shatilah, dan ramai lagi bloggers yubiyu yang lain.. pada tanggal 151108 yang lepas budak-budak yubiyu (UTeM Bloggers United) mengadakan sesi gathering secara kecil-kecilan dan photoshoot secara besar-besaran.. hoho dan buat pertama kalinya aku join photoshoot ni dan buat pertama kalinya aku akan mendedahkan muka aku di alam maya ini.. hohooh jadi bersempena dengan yubiyu gathering yang lepas dan sempena buat pertama kalinya aku nak menunjukkan muka di alam maya.. aku nak menganjurkan satu contest di topotato.com… terbuka pada semua rakyat Malaysia yang ada blog.. hohooh

ok sebelum aku cerikan lebih lanjut pasal contest ni.. jom tengok aksi-aksi sengal dan macho rakan-rakan perjuangan aku di yubiyu.. Read the rest of this entry »

idea blogger lain untuk hadiah hari jadi adik topo..

Life November 16th, 2008

hoho sebelum pemergian aku untuk jawab exam dulu aku ada buat satu post mengarut pasal idea aku untuk hadiah hari jadi adik aku..ada 24 komen semuanya semasa aku tulis post ni dan idea yang wujud dari 24 blogger yang berlainan.. hohoho aku ingatkan aku punya idea dah cukup mengarut dah… rupanya ada blogger lain yang bagi idea yang lagi mengarut..sampai aku pon tak sanggup nak terima cadangan tu..  hohoh dalam post ni aku nak buat round up tentang idea yang diberi oleh rakan-rakan blogger sekalian semua cadangan dan idea aku reply sekali arung dalam post ni.. Read the rest of this entry »

idea aku untuk hadiah hari jadi adik aku…

Life November 14th, 2008

ok korang ingat tak post aku berkenaan dengan mengenali kota a famosa dulu? hoho post itu dicipta sebab ramai yang datang ke blog ni menggunakan hasil carian di google.. tapi hampa sebab tak jumpa apa-apa.. hohoo untuk mengelakkan kehampaan mereka aku buat post pasal kota a famosa tu.. dan sekarang ni aku ada satu lagi keyword yang hampir setiap hari muncul kat blog ni.. idea hadiah hari jadi atau idea hadiah hari jadi lelaki.. adeh apsal banyak sangat keyword tu yang muncul.. sesiapa boleh bagi idea aku agak blur untuk hadiah hari jadi ni la.. hoho ye la.. pernah aku nyatakan dulu aku memang tak pernah bagi hadiah pada orang beb.. hoho

bulan november ni ramai la plak member baik yang sambut birthday.. adik lelaki aku yang sorang tu pon sambut birthday bulan november jugak..dan aku rasa elok juga kiranya aku wujudkan entry  ni.. untuk elakkan kekecewaan pengoogle dan kalau dapat idea hadiah hari jadi yang best dan duit mencukupi aku rembat je satu hadiah hari jadi untuk adik aku..  ni antara idea aku untuk hadiah hari jadi dia… Read the rest of this entry »