hadiah hari jadi topo…

Life January 17th, 2009

hohoho hari ni genap 10 hari aku menyambut ulang tahun kelahiran aku yang ke 20.. hohoho aku dah masuk ke fasa dekad yang seterusnya rupanya..post ni juga bertujuan untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada rakan-rakan yang ingat dan wish birthday aku… dan juga untuk tunjukkan hadiah hari jadi aku.. hohoho

ok kita mulakan dengan hadiah hari jadi… hohoh dah lama orang tak bagi aku hadiah hari jadi weh.. hohoh seriously.. dan tahun buat julung-julung kalinya aku mendapat hadiah hari jadi.. tapi masih lagi bukan dari individu atau perseorangan.. hohohoh nak tau dari mana topo dapat hadiah hari jadi? Read the rest of this entry »

topo dah tengok GENG the movie!!!

Reviews January 14th, 2009

hehehe ini adalah fakta… topo dah tengok GENG the movie yang bakal ditayangkan pada 12 Februari 2009.. hohohoho aku antara beberapa orang yang terawal dapat menyaksikan filem 3d pertama keluaran Malaysia ni.. hohoho jangan salah anggap ye.. aku bukan beli cd cetak rompak mahupun download filem GENG the movie ni kat torrent… hohoh tengok dulu gambar ni..

hohoh aku dapat tag press

hohoh aku dapat tag press

Read the rest of this entry »

jangan masuk topotato.com selagi blom pukul 12.00am…

Life January 12th, 2009

yeah aku berkesempatan untuk menulis secara panjang lebar lagi di blog ni.. hohoho tajuk post ni memanag agak panjang, aku tak berjaya memikirkan tajuk yang lebih pedek dan mengujakan lagi.. ohoho ok setiap orang pasti mempunyai target visitor untuk masuk ke blog mereka..  ada yang menulis post terbaru di blog masing-masing tepat jam 12.00 pagi kerana ramai pembaca blog mula aktif pada jam 12.00 pagi.. hohoho bagi aku pulak aku memang akan mula menulis post terbaru dalm lingkungan masa 11pm hingga pagi-pagi subuh.. melainkan kalau aku mendapat ilham yang sangat menarik… sebab mengapa aku suka menulis pada larut malam sebegini adalah seperti berikut: Read the rest of this entry »

round up post untuk 2008…

Life January 10th, 2009

adeh,, macam dah agak terlambat rasanya nak buat round up post untuk tahun 2008.. hohoh ye la sekarang ni kan dah 10 hari bulan dah.. bersamaan dengan 3 hari selepas topo berusia 20an.. hohoh macam-macam bahasa teman-teman semua wish kat aku.. hahah confirm berbelit-belit lidah diorang semua.. ok tutup cerita pasal birthday dulu.. hohoh satu post gempak berkenaan birthday akan menyusul tak lama lagi… berbalik pada tajuk asal.. terimalah round up post unruk sepanjang tahun 2008..hohoho Read the rest of this entry »

wish birthday topo dalam pelbagai bahasa…

Life January 7th, 2009

hohoho bermula hari ini, 7 Januari 2009 aku bukan lagi berusia belasan tahun.. hahahha aku telah mencapai peringkat usia 20an..  ni hanya post awalan sahaja.. post birthday sebenar akan menyusul tak lama lagi.. susah beb hidup aku tanpa internet disisi ni.. kepada yang nak wish lagi tu masih sempat lagi.. hohoh sekarang baru pukul berapa… hohohoho sebagai bonus aku ingin sertakan sekali ucapan selamat hari jadi dalam pelbagai bahasa.. hohoh agak cool bukan? jadi terimalah ucapan hari jadi dalam pelbagai bahasa… Read the rest of this entry »

jom layan geng the movie plak…

Reviews January 3rd, 2009

hohoh aku rasa dah ramai dah yang buat promosi filem geng the movie ni.. tapi aku masih tetap nak promote jugak.. hohoho sebagai peminat setia mustahil la aku nak lepaskan peluang mempromosikan filem ni.. agak terlambat ke aku promosi ni?? sengaja aku lambat-lambat promosi.. bukan sebab aku lambat tau.. aku mahu lebih informasi baru aku tulis di topotato.com.. ok sebelum berceloteh panjang.. sila hayati trailer filem geng ni dulu ye…

hohoh ada banyak lagi yang aku nak tulis tentang filem geng ni.. bukan setakat trailer dia sahaja… Read the rest of this entry »