cubaan mencabar keyword Melayu Boleh..

Blogging May 11th, 2009

Sekarang ni makin ramai yang cuba mencabar keyword Melayu Boleh.. hohoho ye la demi mempertabatkan Melayu dan jugak memenangi hadiah yang agak lumayan.. aku memang kagum la dengan mereka yang menganjurkan pertandingan SEO keyword Melayu Boleh ni.. satu inisiatif yang sangat baik diambil untuk memastikan nama Melayu tak tercemar dengan perkara-perkara yang kotor.. hohohoho ye la selama aku mengenali dunia internet aku sangat kenal dengan keyword Melayu boleh ni.. hohoho ye la zaman kejahilan dulu selalu jugak la google keyword ni.. dan yang pasti pelbagai laman web yang meggiurkan muncul.. hohoho itu cerita zaman jahiliah dulu beb.. makin meningkat dewasa terasa macam malu la plak keyword Melayu Boleh ni memaparkan web yang sedemikian.. Tapi ditegaskan disini.. post ini bukan bertujuan untuk menyertai pertualang keyword Melayu Boleh.. Read the rest of this entry »

mengenali kamen rider bersama topo…

Reviews May 9th, 2009

hohoho setelah topik mengenali hello kitty menjadi perbualan hangat dikalangan gadis-gadis dan para jejaka di blog ni kini topo muncul lagi dengan satu lagi watak kegemaran yang menjadi kegilaan muda-mudi masa kini.. hohoho tak lain dan tak bukan Kamen Rider.. semenjak dua menjak ni memang cerita Kamen Rider menjadi sarapan pagi yang berkhasiat setiap hari.. dah seminggu kot aku tidur dengan cemerlangnya tidur pukul 12 bangun pukul 5.00 terus layan Kamen Rider.. jadi tanpa berlengah lagi mari mengenali Kamen Rider bersama topo.. hohoh Henshin!! Read the rest of this entry »

selamat hari guru dari topo…

Life May 7th, 2009

Untuk download lagu tema Hari Guru 2011: Klik sini

seperti yang sedia maklum.. bulan Mei ni merupakan bulan yag meriah dengan pelbagai jenis sambutan.. walaupun hari ibu masih belum disambut lagi.. tapi topotato.com nak menjadi lebih kehadapan dengan memberi ucapan selamat hari guru kepada semua guru di Malaysia yang bakal disambut pada tarikh 16 Mei 2009 terutamanya guru-guru yag turut bergelar blogger.. hohoho kepada cikgu Azie,cik cikgu wiween, kak riani, tice su, cikgu ain, cikgu sarah Selamat Hari Guru diucapkan… semoga terus tabah mendidik anak bagsa menjadi manusia yang berguna.. hohohoho terimalah link dofollow dari topotato.com yang kini jumlah hitsnya mencecah 600-700 hits setiap hari.. :D. jika terdapat lagi guru-guru yang bergelar blogger sila la nyatakan link mereka di bahagian komen.. akan diupdate nanti.. teruskan membaca untuk mendapat lebih banyak info berkenaan Hari Guru…

Read the rest of this entry »

mencari software percuma bersama topo…

Masterpiece May 6th, 2009

hohoho bila cakap pasal percuma atau free je semua bersemangat.. terutamanya benda-benda yang mahal macam perisian komputer.. movie, lagu dan lain-lain lagi.. hohoho dan satu lagi contoh yang benda free yang menaikkan semangat ramai orang nak join adalah contest duit free yang dimenangi oleh aku dengan sangat bergayanya beberapa hari yang lepas.. lantaran dari itu semangat aku untuk mencari lagi peluang mendapatkan benda free semakin meluak-luak.. hohoho ditambah lagi bila aku terlepas peluang untuk mendapatkan ipod free kerana masa tu aku betul-betul sibuk mencari sumber kewangan untuk menampung kos perbelanjaan seharian.. dan kini aku berjumpa satu lagi contest yang menawarkan benda free hoohoho

Read the rest of this entry »

terbaru di topotato.com…

Life May 4th, 2009

hohoho dah lama aku tak buat post info berkenaan blog ni sendiri.. ye la kalau dulu aku rajin buat round up post.. tapi sekarang macam dah kurang sikit la.. jadi di kesempatan ni aku nak buat post sembang-sembang sebaik mungkin.. hohoho amaran awal.. post ini bakalan menjadi sangat panjang jika aku gagal mengawal diri dan jari jemari.. tapi aku rasa aku nak buat point form je la biar macam snippets kat blog Tun Mahathir tu.. hohoho

  • korang perasan tak aku dah buat beberapa perubahan pada blog ni? hohoh dah lama rasanya aku tak tukar tema blog ni.. semalam aku berusaha mencari tema yang kacak untuk blog ni.. tapi malangnya tak satu pon yang berkenan di hati.. hoho jadi aku aku membuat penambahan pada tema yang sedia ada… Read the rest of this entry »

mengenali hello kitty bersama topo…

Life May 3rd, 2009

hohoho sila jangan betulkan pc atau laptop anda.. anda memang masih lagi berada di topotato.com.. kenapa ada post pasal hello kitty plak ni? dah buang tabiat ke? atau dah beralih arah menjadi gay lembut? hahahah tidak sama sekali aku masih lagi lelaki sejati hohoho… cuma aku rasa macam tak adil la aku buat post pasal ultraman dan power rangers yang kedua-duanya diminati oleh kaum adam tapi tiada satu pon post untuk peminat topotato.com yang berstatus kan gadis cun.. hahahah tambahan pulak.. aku ada terbaca komen di satu blog ni yang berbunyi begini:

wuakkakaka.
kalau topo wat cite pasal hello kitty esokk jugak aku couple ngan dye.
wuakakakkakakaka.

hahahah kepada penulis komen ni.. ko tunggu.. esok aku claim janji ko.. hahaha ok tanpa berlengah masa lagi mari mengenal hello kitty versi topotato.com… Read the rest of this entry »