selamat hari raya korban…

Life November 26th, 2009

sempena menyambut hari raya aidiladha yang bertarikh 27/11/2009 Β topo ingin mengucapkan selamat hari raya aidil adha kepada semua yang mengenali diri ini.. diharapkan semua pengorbanan yang dilakukan selama ini berbaloi dan membuahkan hasil.. hehehe serius aku tak tau nak buat ucapan raya korban.. kalau raya aidilfitri senang sikit kot… aku sebenarnya nak kongsikan gambar lembu korban je.. hehehe teruskan membaca.. jangan pitam pulak.. πŸ˜€

Read the rest of this entry »

saksikan episod baru upin dan ipin petang ini…

Reviews November 25th, 2009

hohoho dah lama aku tak update berkenaan upin dan ipin.. ye la semenjak mereka dah takde episod baru, asyik ulang episod lama je.. dan tiada update episod kat web aku dah semakin kurang menonton upin dan ipin.. tapi duka dan kerinduan aku terubat bila upin dan ipin mula menayangkan episod baru sempena cuti sekolah πŸ˜€

Read the rest of this entry »

perlu ke dapatkan domain sendiri untuk blog?

Reviews November 24th, 2009

sekarang ni semakin ramai yang memiliki domain untuk blog mereka .. hohoho bagus.. memang bagus.. memang seronok ada domain sendiri ni.. dan lagi seronok kalau ada hosting sendiri.. macam-macam benda boleh buat.. tapi ramai jugak yang masih ragu-ragu untuk membeli domain sendiri.. sila jawab persoalan-persoalan dibawah.. jika majoriti adalah ya.. sila la beli domain sendiri πŸ˜€

Read the rest of this entry »

lagu ini membuatkan aku insaf..

video November 23rd, 2009

ok.. aku baru pulang dari PD.. kursus 4 hari.. nak tau kursus ape? hahah tak payah la.. makan dia memang superb.. tempat tinggal memang selesa.. awek-awek cun + solid + mantap memang ramai giler.. pergh.. tapi aku tak snap satu pon gambar mereka.. tak minta sau pon no telefon.. malahan budak group aku sendiri pon aku tak ingat nama.. πŸ˜€ satu je yang aku nak kongsikan dengan korang.. lagu yang membuatkan aku insaf seketika.. Read the rest of this entry »

ball maker game… tengok sampai level berapa korang mampu main.. :D

game November 19th, 2009

satu lagi post berunsur permainan di topotato.com.. hehehe game ini nampak macam mudah.. tapi cuba la main sendiri.. cara dia mudah sahaja.. drag bola sampai menjadi corak yang diperlukan.. heheh selamat bermain.. nanti bagi tau korang dapat main sampai level berapa sebelum korang stuck.. hehe aku dah 45minit stuck kat level 19 πŸ˜€ Read the rest of this entry »

post carca-marba SPM dan cuti semester

round up November 19th, 2009

terlalu banyak sangat post yang aku nak tulis.. sampai tak tau nak mula dari mana.. so seperti biasa.. post carca marba ala-ala snippets menyelamatkan keadaan hehehe

  • SPM dah bermula.. dan adik aku juga merupakan salah seorang calon yang menduduki peperiksaan pada tahun ini.. Gud luck la ye.. dan tak lupa juga kepada pembekal tips SPM yang terkemuka sekarang ini.. adik blowie.. (hahahaahha) semoga berjaya ye.. Read the rest of this entry »