blogger penipu…

Blogging December 12th, 2009

sebelum apa-apa sila usya dulu video ni yang hangat masa pilihan raya dahulu.. hohoho lepas tu baru sambung baca entry ini ye 😀

Read the rest of this entry »

jom tengok merlin season 2

Reviews December 11th, 2009

post ini ringkas je.. sempena merlin season 2 yang bakal ditayangkan kat tv3 bermula Ahad ini pukul 9.00 malam.. hohoho aku memang menggemari lagenda King Artur, excalibur dan Merlin ni.. tak tau apa itu Merlin? hoho kesian.. sila la tengok video Merlin ini.. trailer untuk season 2.. semoga menarik minat korang.. hehe lepas tu dowload la season 1 😀 Read the rest of this entry »

facebook kini lebih privasi.. tak perlu risau nak kutuk boss di status facebook..

Reviews December 10th, 2009

hohoho sekarang ni bilangan pengguna semakin menakutkan.. korang memang akan terkejut dengan siapa yang korang jumpa di facebook ini.. hoho dah kira macam benda wajib ada di zaman yang serba maju ini.. tapi masalahnyabila ramai sangat yang ada facebook ini kita akan jadi lebih terkongkong dan perlu lebih berjaga-jaga.. ye la mana la tau kan tengah ponteng kerja tetiba gatal tangan nak main facebook pastu kantoi dengan boss.. tak ke naya.. tapi kini dengan pirivacy setting di status ianya dah tak menjadi masalah.. Read the rest of this entry »

jadi bijak dengan bermain facebook…

game, Reviews December 9th, 2009

hoho aku sangat yakin kebanyakkan yang membaca blog ini mempunyai akaun facebook dan menghabiskan masa dengan facebook.. ramai yang cakap facebook ni bagus.. dan ramai jugak yang cakap facebook ini sangat membazir masa.. hoho post kali ini aku nak mendedahkan rahsia bagaimana untuk menjadi bijak hanya dengan bermain facebook berminat? Read the rest of this entry »

belajar bahasa isyarat bersama topo..

Reviews December 8th, 2009

pasti korang pernah dengar atau pernah lihat pasangan kekasih atau suami isteri yang kedua-duanya mempunyai masalah pendengaran.. tapi dua-dua bahagia tak macam pasangan normal yang selalu sahaja bergaduh.. walaupun tiada kata atau lafaz cinta yang terungkap.. tapi mereka tahu yang mereka saling sayang menyayangi antara satu sama lain.. hohoho intro best.. ala-ala mrbintang gitu.. post ini sebenarnya bertujuan untuk belajar bersama-sama bahasa isyarat mudah yang digunakan oleh mereka yang cacat pendengaran.. Read the rest of this entry »

Hidup berani untuk gagal walaupun dikecewakan Miss I…

Life December 6th, 2009

Hidup Berani Untuk Gagal… hohoh ayat tu memang poyo.. tapi sebab prinsip tu la aku masih lagi hidup di muka bumi ini.. pada awalnya aku nak bercerita pasal kisah hidup + kisah cinta.. tapi aku tak pandai bermain madah dan puisi seperti sibintang.. takut nanti separuh daripada pembaca blog aku akan hilang… jadi terimalah post versi topo.. kepada yang faham, tahniah diucapkan.. yang tak faham tu buat-buat la faham… Read the rest of this entry »