selamat hari lahir topo..

snippet January 8th, 2010

~cerita mula~
7 Januari ialah birthday topo,mrbintang dan ohdawie
Selamat hari lahir semua,
aku masih lagi dalam tempoh hibernasi,
agak menyesal berhibernasi pada ketika ini,
tapi aku akan kembali,
bersama topotato.com yang lebih mantap,
serta peneman kesunyian yang baru nazrien.com
dan satu lagi pengubat luka xxxxxxxx.com
~cerita tamat~

mode hibernasi..

snippet January 2nd, 2010

~cerita mula~
otak sedang celaru…
mood tak best..
blur tak tau nak buat apa..
masa untuk berhibernasi..
nak bertapa seketika..
hilangkan diri di alam maya
bye..
nantikan kemunculan serba baru..
~cerita tamat~

konklusi 2009…

Life December 31st, 2009

mahukan tips menjadi blogger kacak? hehehe baca sampai habis post ini..

lama aku menyepi diri dalam blog ni.. kononnya sibuk dengan projek baru.. hohoho lagi beberapa jam lagi tamatlah tahun 2009. tahun ini merupakan tahun yang paling mencabar bagi aku tak kisah la dalam dunia blogging ke.. love story in havard ke mahupun kehidupan seharian.. hohoho Read the rest of this entry »

aku blogger yang pandai berkias…

Life December 26th, 2009

pada mulanya aku nak tulis tajuk aku blogger yang sinis tapi selepas carian google baru aku tau sinis itu bermaksud:

sinis ialah mempersoalkan kebaikan, kejujuran orang dll, kata-kata bersifat mengejek, merendahkan orang lain.

aku sangat yakin aku tak pernah mempersoalkan kebaikan orang lain.. nasib baik pada sumber yang sama ada tertulis maksud kias iaitu: kata-kata berbentuk teguran yang tidak membawa maksud sebenar. sumber dari bernama sini ok tamat pengenalan.. ~Cerita Mula~ Read the rest of this entry »

wishlist topo sempena birthday hohoho..

Reviews December 25th, 2009

hohoho merry christmas.. ini bukan post sempena christmas…(seingat aku, aku takde kawan yg sambut ni).. sempena birthday aku tahun depan, aku ada satu je hadiah yang aku idam-idamkan.. hohoho kalau takde orang lain nak kasik aku akan bagi hadiah untuk diri sendiri macam tahun lepas hehehe.. nak tahu hadiah apa yang aku idamkan tahun ni? teruskan membaca 😀 Read the rest of this entry »

iklan promo anugerah juara lagu AJL ke 24

video December 21st, 2009

ok kepada yang belum tahu, Anugerah Juara lagu ke 24 akan diadakan pada 10/01/10 hoho bersamaan 10 Januari 2010 cantik tak tarikh dia? ok memang banyak lagu yang mantap yang dipertandingkan tapi post kali ini aku tak mahu nak cerita pasal lagu-lagu yang dipertandingkan tapi post ini nak tunjukkan iklan promo host AJL yang memang mantap.. hohoho Read the rest of this entry »