mitos tentang mari menjadi kacak di internet…

Reviews February 4th, 2010

kepada yang masih tidak tahu, aku baru sahaja mewujudkan blog yang kedua iaitu nazrien.com sebulan yang lepas.. (blog ketiga tak lama lagi.. hehehe). dan kepada yang tidak tahu juga, nazrien itu merupakan nama aku yang tertulis di surat beranak dan IC serta kad matrix dan bebrapa kad pengenalan diri yang lain.. hohoho dengan menggunakan tagline “Mari menjadi kacak di internet” banyak tanda tanya diajukan tentang kewujudan nazrien.com itu.. hohoho post ini bertujuan untuk mendedahkan segala kemusykilan yang berlaku.. 😀 anggaplah ini temubual yang dilakukan oleh topotato.com kepada nazrien.com Read the rest of this entry »

lagu ni membuatkan aku hilang marah…

video February 2nd, 2010

pertama kali aku dengar lagu ni masa finalMyStar LG 2 hari lepas.. lagu ini sangat cool.. terutamanya di bahagian chorus.. memang terbaik la lagu nyanyian diva-diva ni.. hohoho aku nak marah terus tak jadi.. macam tak percaya boleh minat lagu ni..tapi ia adalah kenyataan.. ni kalau rakan-rakan aku tau ni mau kena kutuk 2-3 bulan ni..  hohoh cuba teka lagu apa 😀 mustahil la korang tak minat lepas dengar lagu ni..   Read the rest of this entry »

sila undi topo untuk kesejahteraan masa depan…

Life February 2nd, 2010

[ads] mahukan tips menjadi kacak di internet? layari nazrien.com

bahana pilihanraya kampus masih terasa lagi walaupun rasanya dah hampir semua Universiti dah selamat mengundi. hoho macam-macam cerita.. pembatalan sebab promote guna facebook la.. calon kena culik la.. hohoho abaikan semua itu, aku memang tidak berminat nak kupas pasal dunia politik apatah lagi politik kampus… post ini sekadar post promosi bertujuan untuk mengajak teman-teman semua turun mengundi topo.. Read the rest of this entry »

cisdel…

snippet January 30th, 2010

~cerita bermula~

kalau aku sebut cisdel..
apa perkara pertama yang korang bayangkan?
atau apa respon korang terhadap perkataan tu?
cisdel..

~cerita tamat~

22 birthday wishes yang jiwang dan romantik…

Life January 28th, 2010

Bulan januari ini menampakkan ramai yang menyambut hari lahir.. notification di facebook sering kali berkelip-kelip menunjukkan ada birthday boy dan birthday girl pada setiap hari.. hohoho berikut adalah beberapa ucapa selamat hari lahir yang jiwang dan romantik dan memang mencairkan si birthday boy/girl.. hohoho Read the rest of this entry »

hadiah birthday dari awek cun…

Life January 25th, 2010

ini sekadar post yang ringkas sahaja.. bertujuan untuk menunjukkan hadiah birthday yang aku dapat dari seorang awek cun.. hohoho masih ingat akan post wishlist birthday aku suatu ketika dahulu? mula-mula aku ingatkan takde la orang nak bagi hadiah tu.. hohoho rupanya ada jugak.. terima kasih banyak-banyak ye.. 😀 Read the rest of this entry »