Alahai Fafau sangat menarik tapi malangnya…

Reviews, video February 15th, 2010

kepada yang tidak tahu, Alahai Fafau merupakan talk show baru di tv9 yang dikendalikan oleh Fara Fauzana setiap Ahad jam 9.00 malam. Talk show yang bermula  7 Februari 2010 yang lepas hohoho sama dengan birthday fafau 7 Februari memang mendapat perhatian ramai…. hohoho fafau memang ramai peminat tengok la fan page di facebook dah sampai 185,089 fans.. nak dibandingkan dengan fan page nazrien.com memang jauh beza la.. Alahai fafau memang sangat menarik tapi malangnya… Read the rest of this entry »

touching plak aku tengok iklan CNY petronas tahun ni..

video February 13th, 2010

semalam aku dah tunjukkan iklan tahun baru cina TM yang sangat menarik dan cool. hari ini kita tukar mood pula.. jemput la menonton ads CNY petronas tahun 2010 ini… aku mesih lagi tercari-cari siapa yang arahkan iklan ini.. Arwah Yasmin Ahmad mesti bangga tengok iklan ni.. iklan ni aku namakan si gajah.. 😀 ataupun si ayah yang gagah boleh? ayah seorang yang gagah dan lembut.. hm.. Read the rest of this entry »

iklan Tahun Baru Cina TM 2010

video February 12th, 2010

masih ingat dengan iklan TM hari raya aidilfitiri 2009? hohoh yang ini kira sambungan iklan berkenaan pelakon yang sama, latar tempat yang sama bezanya adalah kini mereka nak bersiap-siap menyambut tahun baru cina.. hoho memang menarik dan meriah siap guna facebook.. ads ni khabir bahtia punya arahan ke? aku kurang pasti.. tapi memang best.. Piere Andre sangat blur. Read the rest of this entry »

Mark Zuckerberg tidak terlalu bodoh untuk mengenakan bayaran 3.99 usd pada pengguna facebook

Reviews February 11th, 2010

pada mulanya aku nak buat group di facebook menggunakan tajuk yang sama. tapi bila difikirkan nanti timbul banyak propaganda dan nanti ada plak orang yang ambil kesempatan terhadap group itu malas plak aku.. hohoho kepada yang tidak tau, Mark Zuckerberg merupakan orang kuat disebalik facebook. berikut adalah beberapa pendapat kenapa aku katakan adalah mustahil kenapa facebook akan kenakan bayaran 3.99usd kepada para penggunanya.  Read the rest of this entry »

technorati blog claim

Blogging February 9th, 2010

GFUVVG8723YR ini adalah post cukup syarat untuk claim blog di technorati.. perlu ke aku delete post ini? tak perlu kot.. hehe kepada sesiapa yang belum mendaftar dengan technorati sila lah mendaftar ye.. aku sedang sibuk mentelaah untuk kuiz esok harap maklum.. 😀

wp-pageNavi sudah selamat untuk diupdate…

Reviews February 8th, 2010

~cerita bermula~
jangan update plugin wp-PageNavi..
kalau tak nanti blog anda akan jadi putih melepak macam tepung gomak..
aku hampir terkedu tadi tgok blog hijau aku jadi putih..
dah la takde backup theme tu langsung.. hohoho
moral of the story: sila buat backup untuk segala benda..
~cerita tamat~
*updated.. wp-pageNavi dah ada versi 2.61 dah selamat untuk diupdate..
selamat mengupdate plugin.. hohoho