3 kesilapan yang dilakukan semasa aku pergi ke Hong Kong

Life May 15th, 2010

kepada yang tidak tahu lagi, aku baru pulang dari hong kong.. beberapa jam yang lalu.. nantikan update penuh di topotato.com.. banyak persediaan yang perlu dilakukan sebelum aku pegi ke hong kong.. berikut adalah 3 perkara yang aku sangat bersedia tapi malangnya terdapat 3 perkara yang aku terlepas pandang.. Read the rest of this entry »

Tarikh Hari Bapa 2010

Reviews May 11th, 2010

Tarikh Hari Bapa 2011

haha baru je sambut hari ibu.. dan pastinya ramai yang tertanya-tanya bila hari bapa pulak.. ye la tak lengkap la kita tanpa ibu dan bapa.. hohoho walaupun rasanya macam terlalu awal, tetapi boleh dijadikan peringatan awal.. sila tandakan di kalendar ye tarikh father’s day ini Read the rest of this entry »

Aku ingin terbang jauh..

Life May 9th, 2010


live update: 9 May ’10, 6.05am PDT PST | dari e71 topo…

Hohoho aku ingin terbang jauh.. Sebab itu aku dengan semangat nak buat live blog.. Mulai malam ini hingga jumaat nanti update di topotato.com semuanya live dari tempat kejadian.. Hohoho nak tau mana destinasi yg aku tuju? Teruskan bersama topotato.com 😀

Demi live blogging

Life May 8th, 2010


Demi live blogging, originally uploaded by topotato.

Demi live blogging aku dengan semangatnya beli no maxis.. pertama kalinya dalam 5 tahun aku ada 2 nombor.. Kenapa aku semagat buat live blog? Hehehe nantikan post akan dtg

Cubaan kedua setelah gagal kali pertama

Life May 6th, 2010

Multimedia Message

This message has been delivered to your e-mail account by the
Celcom Multimedia Messaging Service Centre (MMSC) and was originally sent by subscriber number 0132345678
You have received this Multimedia Message in your email inbox
and it has been reformatted in order to be visible in your email client.
However, Multimedia Messages have slideshow like qualities
that are best viewed with the MMS capable player located in
MMS capable devices or in our Web based MMS Player.
This message can be viewed as it was originally intended
To view this message as it was originally intened click on the button below…

CD Bagasi Honey

video May 3rd, 2010

hohoho kesibukkan melanda meniti hari-hari terakhir bergelar seorang pelajar di UTeM.. haha padahal bukan sibuk study pon untuk exam.. sibuk menikmati saat-saat bersama rakan-rakan.. Lepas ni sekor-sekor semua nak bawak diri jauh-jauh.. Tinggal la aku kat Melaka ni sorang sorang.. hohoho pernah dengar lagu CD bagasi Honey? hahaha lagu yang lirik dia sangat mengarut dan tak membawa erti langsung.. Read the rest of this entry »