Misi mengusya awek cun di USM bermula

Life May 25th, 2010

live update: 25 May ’10, 3.21pm MYT PST | dari e71 topo…

kepada yang tidak tahu lagi, sekarang ini aku berada di USM sehingga 29 Mei. Sebab apa? Sebab kononnya gadis-gadis di USM cun.. betul ke? Heheheh

Mari Undi Nani Mentor 4

Life May 23rd, 2010

live update: 23 May ’10, 8.27pm MYT PST | dari e71 topo…

Kepada yang sibuk layan AF je dan tak pernah tau apa itu Mentor, sila
insaf.. hahaha Mentor rasanya lebih bermanfaat berbanding AF yang dah
semakin tak relevan itu. Sebentar lagi pada jam 9 akan berlangsung konsert
ke 2 Mentor bagi kumpulan A. Nani menjadi pilihan aku (hehe Ila pon aku suka
jugak) tapi berdasarkan konsert pertama dulu rasanya macam tak munasabah je
markah yang terlalu rendah yang Nani ni dapat. Jadi marilah tengok Mentor 4
sebentar lagi dan sila undi jika anda rasakan Nani itu hebat.

p/s: hehehe Nani itu ex student UTeM..

Rekod perpindahan pemain bola sepak sepanjang zaman..

Reviews May 22nd, 2010

Peminat bola sepak seluruh dunia pasti sedang sibuk memerhatikan perpindahan pemain yang sedang rancak berlangsung sekarang ini. Walaupun aku bukan peminat tegar bola sepak tapi aku suka mengambil tahu tentang perpindahan pemain. Berikut adalah senarai rekod perpindahan dari tahun 1893 hingga 2009: Read the rest of this entry »

menang hadiah daripada mohdzaid.com

Life May 20th, 2010

live update: 20 May ’10, 12.48pm MYT PST | dari e71 topo…

dah lama aku tak join contest dan dah lama jugak la aku tak menang contest. Heheh kali ini aku berjaya mendapat hadiah daripada mohdzaid.com kerana berjaya mencari orang misteri di blog beliau.. hohoho cuba teka apa yang aku menang :d

ini adalah post untuk berlagak tentang trafik di topotato.com

Blogging May 19th, 2010

Pada awalnya aku nak tulis tajuk post ” bulan Mei yang best ” tapi akhirnya aku sedar.. kalau aku buat tajuk macam tu sure tak ramai yang baca. Buat apa nak bermuka-muka kan lebih bagus untuk bersikap jujur sahaja.. Semenjak mengalami kemarau dalam dunia blogging buat seketika, kini aku dapat tersenyum puas bila tengok trafik di topotato.com.. hehehe teringin nak tengok statistik terkini topotato.com? Read the rest of this entry »

makan sangat banyak di Seoul Garden

Life May 17th, 2010


live update: 17 May ’10, 3.13am PDT PST | dari e71 topo…

Aku baru sahaja selesai makan dengan sangat banyak di Seoul Garden.. All you can eat buffet korean style dekat Mahkota parade. Sekarang ni aku dah macam ular sawa kekenyangan.