RM1000 pertama melalui nuffnang…

Blogging June 6th, 2010

rm 1000 bersama nuffnang

rm 1000 bersama nuffnang

Setelah lebih 2 tahun menjadi blogger, akhirnya aku berjaya juga mencapai target untuk mendapat RM1000 melalui nuffnang. hujung bulan Mei yang lepas, earning terkumpul di nuffnang adalah sebanyak RM 1,031.83. Read the rest of this entry »

Chuck agen CIA berkasut Converse

Reviews June 2nd, 2010

hohoho kalau kalian mengikuti aku di facebook mahupun twitter, pasti korang akan terbaca tentang aktiviti download dan tonton Chuck yang giat aku lakukan beberapa minggu ini. Kapada yang tak pernah dengar apa itu chuck, sila google atau baca post ini sampai habis. Read the rest of this entry »

10 orang je yang rasa topo kacak???

Life June 2nd, 2010

beberapa minggu lepas aku telah membuat satu perkara yang sangat annoying, kaji selidik berapa ramai yang rasa topo kacak. Tapi malangnya hanya sepuluh responden sahaja yang bersetuju kata topo kacak.. haish.. kena tingkatkan usaha ni..

Misi mengusya awek cun di USM: Misi gagal

Life May 31st, 2010

Kalau korang rajin baca blog ni pasti korang tau akan misi untuk menngusya awek cun di USM. Dengan ini aku umumkan misi tersebut telah tamat dan mendatangkan kegagalan. Tapi takpe banyak benda baru yang aku pelajari dan banyak pengalaman baru yang aku dapat. Salah satu daripadanya; live blogging tidak boleh diharap. sekian terima kasih

Jadual Perlawanan Fifa World Cup 2010

Reviews May 30th, 2010

Bahang piala dunia semakin terasa, hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum perlawanan Fifa world cup bakal berlangsung. pasti ramai yang tak sabar menanti aksi menarik daripada pemain pilihan anda. Hahaha gile skema ayat intro. Post ini adalah untuk berkongsi jadual penuh perlawanan piala dunia fifa 2010 yang akan berlangsung di South Africa beberapa hari lagi dalam waktu Malaysia. Read the rest of this entry »

Misi mengusya awek cun di USM ep2: Nasib baik aku tak usya awek ni

Life May 26th, 2010


live update: 26 May ’10, 11.10am MYT PST | dari e71 topo…

Topotato kembali lagi dengan misi yang belum selesai. Dah masuk hari kedua tapi kelibat gadis cun masih belum kelihatan. Nasib baik aku tak tersalah usya awek ni.. Hahahaha