Kemampuan Sebenar Jadual Piala Dunia Fifa 2010 versi Microsoft Excel

Life June 14th, 2010

Suatu ketika dahulu aku pernah berkongsi Jadual Perlawanan World Cup 2010 dalam versi Microsoft Excel dan aku telah menukarkan Excel tersebut dalam bentuk PDF agar kononnya lebih mudah. Tapi hari ini baru aku sedar yang jadual versi excel itu bukan sekadar jadual biasa… Read the rest of this entry »

Jom Tengok Fifa World Cup 2010 Secara Online

Reviews June 12th, 2010

Walaupun terdapat siaran langsung dan siaran tertunda Piala Dunia Fifa 2010 di RTM, tetapi malangnya tak semua perlawanan ada ditayangkan. Bagi mereka yang tak mempunyai astro di rumah seperti aku atau yang mempunyai hanya RM1.20 di dalam wallet dan tak mampu nak lepak kat mamak seperti aku jugak, internet adalah penyelamat untuk menonton world cup. Read the rest of this entry »

Login ChurpChurp Dapat RM100 =D

Life June 11th, 2010

login churp-churp dapat RM100

login churpchurp dapat RM100

update ringkas sebelum pergi solat jumaat. hehehe akhirnya ChurpChurp dah cukup RM100 dan dah boleh cashout setelah setahun menunggu. Tapi rasanya belum nak cashout lagi la kot sebab ni baru awal bulan dan kempen churp-churp ni semakin menderu-deru. Hohoho banyak la duit aku nak buat shopping raya nanti =D

Misi mengusya rumah baru chokilala di malam hari.. Misi gagal

Life June 10th, 2010

live update: 10 Jun ’10, 12.17am MYT PST | dari e71 topo…

Aku sekarang berada beberapa meter je dari rumah chokilala.. Tapi malangnya aku tak tau mana satu rumah dia.. Puas la aku cari tangga batu rumah dia dengan pokok bunga sakura dengan kereta unggu dia..
Hoho misi mengusya pada jam 12 tgah malam gagal.. Nampak sangat tak berbakat nak jadi stalker.. Untuk tidak menghampakan aku amek gambar sekolah agama dan masjid depan rumah chokilala

Ayah, saya nak berhenti belajar sebab boleh dapat RM5000 sebulan kat internet

semasa June 8th, 2010
  1. si A: Ayah, saya nak berhenti belajar sebab boleh dapat RM5000 sebulan kat internet
  1. ayah si A: huh?
  1. si A: tengok abang penat belajar sampai ada degree pon bukannya boleh dapat RM5000 sebulan pon. Read the rest of this entry »

Game: Cat Trap.. Mampukah anda untuk melepasi level 1 game ni?

game June 7th, 2010

Suatu ketika dulu aku sering berkongsi game-game yang mencabar minda dan kemahiran untuk berfikir di blog ini. hehehe kini game seumpama itu kembali. Game ini bernama Cat Trap objektif game ini mudah sahaja, pastikan kucing tidak berjaya keluar dari tempatnya. Gayanya macam mudah.. hehe tapi mampukah korang untuk melepasi level 1 game ini? Read the rest of this entry »