satu lagi keje giler.. Sebelah kanan tengok movie.. Sebelah kiri tengok worldcup

Life July 4th, 2010

live update: 4 Jul ’10, 2.44am MYT PST | dari e71 topo…

pagi yang berbahagia ini aku berjaya buat satu lagi kerja giler.. Sebelah kanan tengok movie sebelah kiri tengok world cup.. movie ape? Lu pikir la sendiri malas gua nak tulis..

my PSM acknowledgements hehehehe

Life July 1st, 2010

live update: 1 Jul ’10, 7.39pm MYT PST | dari e71 topo…

Ini adalah acknowledgements untuk PSM aku… Kalau rajin cuba la baca hohoho

Eboe menang anugerah player paling KELAKAR sekali dalam World Cup 2010

video June 30th, 2010

Walaupun pasukan Ivory Coast tersingkir awal, tetapi semangat yang ditunjukkan mereka patut dipuji. Hahaha intro yang skema. Walaupun telah menamatkan saingan pada peringkat kumpulan lagi tetapi Ivory Coast tak pulang dengan tangan kosong. Salah seorang tunggak utamanya iaitu Eboe bakal dikenang sampai bila-bila dan akan disebut-sebut. Nak tau sebab ape? tengok video di bawah ini.. Read the rest of this entry »

Cubaan berani mati.. Sebelah kiri tengok worldcup sebelah kanan edit report PSM

Life June 30th, 2010

live update: 30 Jun ’10, 2.36am MYT PST | dari e71 topo…

Hohoho cubaan berani mati untuk hari ini. Sebelah kiri live streaming Portugal vs Spain.. Sebelah kanan edit report PSM (projek sarjana muda). Terima kasih windows 7 kerana menjadikan ia tak mustahil.. Hahahah

Malam yang romantik ditemani cahaya lilin..

Life June 27th, 2010

live update: 27 Jun ’10, 3.37am MYT PST | dari e71 topo…

Sekarang ni rumah aku berada dalam keadaan sangat romantik dengan hanya berbekalkan cahaya lilin. hohoho letrik xde sebab tnb tengah buat kerja-kerja pembaikan.. Hohoho panas weh

Youtube letak button untuk tambah bunyi vuvuzela pada setiap video..

Reviews June 26th, 2010

aku tak tau la youtube nak buat lawak sarkas ke atau semangat bola sepak World Cup.. tapi kalau korang perasan, ada satu button baru pada player youtube iaitu button yang ada icon bola.. fungsinya? heheh untuk menambah bunyi vuvuzela yang sangat anoyying pada setiap video.. tak percaya sila la pergi ke youtube dan mainkan lagu kegemaran anda. Sila klik butang vuvuzela untuk kepuasan maksimum..

button fungsi vuvuzela

button fungsi vuvuzela

Read the rest of this entry »