Misteri siapa sebenarnya Mohd Khairuddin terbongkar..

Reviews August 8th, 2010

Semenjak 2 menjak ni alam maya dibanjiri dengan video kontroversi Mohd Khairuddin’s mum yang kononnya membuat video untuk anaknya dan disebarkan ke seluruh dunia melalui youtube. Aku memang dah lama rasakan video ini hanyalah satu gimik iklan dan ternyata ianya benar.. kepada yang tak tau pasal Mohd Khairuddin’s mum tengok video ini dahulu kemudian sambung baca ye..

Read the rest of this entry »

Hari ini aku kaya RM112 berbanding semalam…

Life August 7th, 2010

live update: 7 Aug ’10, 1.52am MYT PST | dari e71 topo…

Hari ini aku kaya RM112 berbanding semalam, esok tak tentu lagi. Walaupun nampak macam tak seberapa je duit tu, tapi cukup la sebagai membalas titik peluh selama ini. Kalau banyak sangat nanti mak aku kata aku jual dadah pulak ;D.. Nak tau mana datangnya cek tu? Nantikan post akan datang. Yang pasti cek tu bukan bersumber daripada blog..

Kisah blogger yang tersepit…

Blogging August 5th, 2010

Kalau lama tak tulis post orang tanya kenapa tak update,
kalau tulis post plak takde orang pulak baca, komen apetah lagi.
Bila tulis perkara-perkara biasa orang kata tak menarik,
bila tulis topik panas sikit orang kata saje nak tarik trafik. Read the rest of this entry »

Jadual waktu berbuka puasa dan imsak bagi seluruh kawasan di Malaysia 1431/2010

Life August 4th, 2010

untuk waktu berbuka puasa 1432/2011 sila klik disini

Dalam masa seminggu lagi mungkin umat Islam akan memulakan ibadah puasa di bulan Ramadhan. Di kesempatan ini topo ingin mengambil kesempatan untuk memohon ribuan ampun dan maaf jika terkasar bahasa ataupun menyinggung perasaan sesiapa di blog ini. bersama-sama ini disertakan sekali jadual waktu berbuka puasa dan imsak bagi seluruh kawasan di Malaysia untuk tahun ini 1431/2010 dalam bentuk pdf: Read the rest of this entry »

Hari ni nak balik awal nak tengok Mia Sara dalam cerita Epilog Syurga Cinta

Reviews August 2nd, 2010

Hari ini bersamaan 2 Ogos 2010 akan bermula cerita Epilog Syurga Cinta pada jam 6.30 petang Isnin – Khamis.. Cerita ini akan menggantikan Ilusi dalam slot Akasia. hohoho semenjak 2 menjak ni memang aku agak rajin tengok drama Melayu. Cerita ini dikatakan diambil dari cerita Syurga Cinta. Walaupun aku tak pernah tengok cerita tu, api aku semangat nak tengok Epilog Syurga Cinta ni sebab ada Mia Sara Nasuha :D. Mampukah cerita ini menjadi sehebat Adamaya? hehe sama-sama kita nantikan

Buat blog ni lebih kurang macam buat anak..

Blogging July 28th, 2010

buat blog ni lebih kurang macam buat anak..
nak buat senang jadi tak tentu lagi..
masa kecik jaga betul-betul dah besar nanti boleh berjasa pada kita
tapi kalau kita abaikan dan tak bagi bekalan yang cukup nanti menyusahkan kita
sorang blogger boleh jaga 10 blog.. tapi 10 blog tu tak tentu lagi boleh senangkan hidup sorang blogger..
hahaha

(Nazrien,2010)