buruk giler sijil W3Schools ni

Life August 30th, 2010

live update: 30 Aug ’10, 8.23pm MYT PST | dari e71 topo…

dah lama topotato.com tak berupdate.. Mintak maaf la banyak-banyak je kepada para peminat sekalian.. hahaha ini adalah post utk cubaan liveblogging sahaja sebab dah lama ada masalah dengan liveblog. Hehehe nantikan post panas malam ini sempena kemerdekaan 😀

Iklan Merdeka Petronas 2010 – Kereta Buruk

video August 23rd, 2010

Aku jumpa iklan ni hasil telusuran google sebentar tadi. Rasanya iklan petronas merdeka ke 53 ni belum keluar lagi kat tv sebab tak pernah nampak pon. dah keluar dah sejak minggu lepas :D.. Seperti biasa, tv commercial Petronas tak pernah gagal membuatkan penonton terpegun dan menyampaikan mesej yang berguna.  Respek la pada team pembuat iklan ini.. Read the rest of this entry »

Jom kibarkan bendera Malaysia di blog..

Life August 21st, 2010
topotato.com edisi kemerdekaan

topotato.com edisi kemerdekaan

10 hari lagi negara kita Malaysia akan menyambut kemerdekaan yang ke 53. Sebentar tadi aku dengar berita di tv3 kononnya masyarakat Malaysia tak patriotik tak nak kibarkan bendera Malaysia sempena bulan kemerdekaan ini. Jadi aku ingin mengajak rakan-rakan blogger sekalian jom kita pasang dan kibarkan bendera Malaysia di blog masing-masing. Bendera di blog ini kecik je sebab bajet semua dah lari ke contest di cisdel.com 😀

Rezeki di bulan Ramadhan.. 15 buffered earning…

Blogging August 18th, 2010

rezeki bulan Ramadhan

rezeki bulan Ramadhan

Bulan Ramadhan merupakan bulan yang penuh dengan rahmat dan rezeki. Menjelang bulan Ramadhan ini semakin banyak rezeki yang aku dapat daripada nuffnang 15 buffered earning.. 10 buffered earning di topotato.com dan kesemuanya Large Rectangle. Nak suruh aku belanja? Boleh takde masalah.. Sila sertai contest di cisdel.com. Hadiah wang tunai yang agak lumayan menanti anda.

topotato.com tidak lagi “serve nuffnang ads” tapi…

Reviews August 14th, 2010

Ini adalah post ringkas di malam bulan Ramadhan.. topotato.com kini tidak lagi serve nuffnang ads. Perlu ke aku nyatakan 1001 sebab kenapa aku tak serve nuffnang ads lagi? Kalau tak serve nuffnang ads abis iklan yag liplap-liplap kat bawah ni ape? Read the rest of this entry »

Ini adalah gambar masjid UTeM

Life August 13th, 2010

live update: 13 Aug ’10, 11.38pm MYT PST | dari e71 topo…

Sepatutnya aku nak post masa solat Jumaat tadi tapi aku sangat sibuk hari ini hohoho.. Masjid ini telah siap pada pertengahan 2010 dan mampu memuatkan 4000 jemaah pada satu masa. Di masjid ini juga telah mula dijalankan solat Jumaat beberapa minggu lepas.. Kepada yang berdekatan jemput la datang solat dekat situ ye..