Aku kenal mamat nama Joe dalam iklan DiGi ni

video October 4th, 2010

Ini adalah iklan promosi DiGi easy prepaid yang baru yang kononnya sangat jimat dan berguna untuk mereka yang ada teman rapat (buddyz). Tak kisah la pasal tu semua. Aku cuma nak cakap yang aku kenal mamat yang kononnya bernama Joe dalam iklan itu. Hahaha sejak tahun bila dia dah tukar nama jadi Joe aku pon tak tahu. Tapi rambut dia memang unik macam tu dan bukannya digayakan khas utk iklan ini. hohoho

p/s: diulangi.. aku kenal sahaja ye.. kalau nak mintak no telefon daripada aku sila lupakan sahaja.. hohoho dah 3-4 tahun kot tak jumpa mamat ni

Ini adalah post cubaan kedua setelah gagal buat kali pertama.

Blogging September 30th, 2010

new twitter

ini adalah paparan new twitter.. klik untuk paparan lebih besar

Ini adalah post cubaan kedua setelah post pertama gagal. Jangan risau tiada apa-apa yang tersembunyi dalam post ini. Sebagai tanda terima kasih kerana sudi baca post ini dipersembahkan gambar new twitter yang kononnya kacak khas untuk mereka yang masih lagi menanti. Kalau cubaan ini berjaya aku akan hebahkan ke seluruh alam blog

Saya pakai semburan deodorant “AXE”. Gadis-gadis sila berikan nombor telefon kalian ;)

Life September 29th, 2010

live update: 29 Sep ’10, 10.27am MYT PST | dari e71 topo…

kepada gadis-gadis sekalian, hari ini saya pakai semburan deodorant AXE. Sila la berikan no telefon tanpa segan silu ye hahaha. Best juga bau AXE ni aku beli chocolate bajet ada la bau sedap macam chocolate ke malangnya takde. Tapi bau dia tetap best.

Kepada yg tak faham sila cari iklan AXE effect di youtube… hehe jap lagi nak pi jamuan hari raya UTeM.. doakan aku berjaya 😀

Ini adalah post cubaan.. tiada perkara yang tersembunyi dalam post

Blogging September 28th, 2010

salam perantauan

salam perantauan

Ini sekadar post cubaan belajar benda baru. Jangan risau anda tak perlu baca pon kalau tak sudi. Tiada apa yang tersurat mahupun tersirat di dalam post ini. Terima kasih kalau anda ada sifat ingin tahu yang sangat tinggi dan baca post ini sampai habis. Sekian terima kasih

Plan iPhone 4 Maxis vs Plan iPhone 4 DiGi

Reviews September 24th, 2010

maxis vs digiSebentar tadi aku post pasal plan iPhone 4 DiGi kali ini aku nak buat beza banding plan Maxis vs plan DiGi plak hehehe. Dah rasa macam penulis blog gajet dan gizmo la plak hehehe. Sama seperti plan DiGi, plan Maxis pon baru dilancarkan hari ini 24 Sept 2010 kepada yang blom tengok lagi plan DiGi sila klik sini, plan Maxis plak sila lihat gambar di bawah: Read the rest of this entry »

Plan iPhone 4 DiGi dari serendah RM58 sebulan

Reviews September 24th, 2010

Sekarang ni Maxis dan DiGi sedang berlumba-lumba untuk memperkenalkan iPhone 4 pada pengguna mereka. DiGi memulakan promosi dengan memaparkan teaser gambar 4 biji apple dan seekor kambing bagi seorang yang memang tak menggermari iPhone aku buat-buat tak faham je la dengan iklan tu. Dan mulai hari ini DiGi telah memperkenalkan plan terbaru iPhone 4 seperti berikut: Read the rest of this entry »