Siapa sayang topo? Sila mengaku.. hohoho

Life October 27th, 2010

siapa sayang topo?

klik untuk paparan lebih besar

Sila klik gambar untuk paparan lebih jelas. ok kepada yang tak tahu, gambar di atas ini adalah antara hasil carian yang masuk ke blog ini. Maksudnya ini adalah antara keyword yang korang search kat google dan masuk ke blog ni. Keyword lain semua biasa je takde keyword panas pon tapi cuba tengok keyword yang aku tak blurkan tu. Keyword “Aku sayang topo” ok siapa yang search ni baik mengaku cepat.. haha

p/s: kalau rajin teka la keyword lain tu.. hoho

http://bit.ly/bPM6Kl

P. Ramlee.. Dimanakan Ku Cari Ganti: Satu Indiepretasi

Reviews October 26th, 2010

P. RAMLEE... DIMANAKAN KU CARI GANTI: SATU INDIEPRETASI

Kalau korang rajin dengar radio pasti akan terdengar pasal album kompilasi ni. Lagu-lagu P.Ramlee dinyanyikan semula dan diberikan nafas baru oleh penyanyi-penyanyi Indie. Serius lagu-lagu ini semua sangat best rugi kalau korang tak pernah dengar. Berikut adalah beberapa trivia berkenaan dengan album kompilasi ini. Read the rest of this entry »

Desktop wallpaper pc ku

Life October 24th, 2010

live update: 24 Oct ’10, 4.12pm MYT PST | dari e71 topo…

Hohoho ini adalah paparan di desktop pc kesayanganku.. hahaha wallpaper dia solid warna hitam je yamg lain tu semua "kerja" yang aku save di desktop yang selalu digunakan setiap hari. Rasanya tiada 1 pon shortcut di situ kalau ada pon tak pernah guna..

Beriya suruh jadi peminat di facebook tapi…

Life October 20th, 2010

live update: 20 Oct ’10, 11.27pm MYT PST | dari e71 topo…

Ini adalah keratan surat khabar zaman tok kaduk bila ntah hahaha iklan pasaraya yang agak besar di Malaysia. Ape yang menarik minat aku adalah ayat "Sertai sebagai peminat" tu

Cara dah betul.. Kalau kena pada gayanya boleh dapat ribu-ribu peminat dia. Tapi yang silapnya dia takde bagi URL fan page dia pon.. Aku syak dia ingatkan teknologi akhbar skrg ni dah maju klik je button tu automatik boleh jadi peminat agaknya =.="

Jerebu yang agak teruk di Melaka hari ini

Life October 19th, 2010

live update: 19 Oct ’10, 5.38pm MYT PST | dari e71 topo…

Dari pagi tadi aku tengok terang je tiba-tiba dalam pukul 1++ ramai yang cakap Melaka jerebu. Gambar ini diambil dari office aku di UTeM.. Pergh boleh tahan jerebu dia sampai tak nampak apa

Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM

Reviews October 18th, 2010
detox foot pad

detox foot pad

Detox Foot Pad memang dah jadi macam satu fenomena sekarang ni, dekat facebook tiap-tiap hari ada je yang mempromosi menatang ni. Mula-mula macam tak percaya, tapi makin lama ramai yang cakap berkesan berminat jugak la. Ye la semenjak praktikal ni aku rasa 24jam aku dok mengadap pc je, tido pon tak betul dah sekarang ni. Tiap-tiap hari penat dengan sakit-sakit badan dan rasanya kalau cuba foot pad ni boleh la kot buang toksik yang ada dalam badan ni.. Read the rest of this entry »