Hari ni nak balik awal.. Nak tengok final hoki Malaysia vs Pakistan

Reviews November 25th, 2010

Menurut sumber yang boleh dipercayaai petang ini pada jam 5.00 petang akan berlangsung perlwanan peringkat akhir hoki Sukan Asia 2010 antara Malaysia vs Pakistan. Walaupun aku tak minat sangat hoki tapi apa salahnya kalau nak tengok jugak. Kepada yang rajin bekerja dan tak boleh pulang awal korang boleh layari asportsnews untuk dapatkan link live streaming Read the rest of this entry »

Kenapa twisties ni rasa macam dedak?

Life November 19th, 2010

live update: 19 Nov ’10, 3.59pm MYT PST | dari e71 topo…

Sekarang ni aku sedang lapar dan tekanan tahap tertinggi. Lapar sebab makcik cafe tutup hari ni, Ain pon dah tak jual burger dengan jagung dah. Untuk mengurangkan lapar aku beli twisties besar punya. Tapi lagi aku tekanan sebab twisties ni rasa mcm dedak ayam.. Memang twisties cis ni rasa mcm ni ke atau lidah aku yg ada masalah atau koperasi jual twisties ni ada masalah?

Apa pendapat anda mengenai jenis perempuan yg cepat bosan terhadap pasangannya?

Life November 15th, 2010

Soalan ini aku ambil daripada formspring hehe. Dah agak lama aku jawab soalan ni tapi sengaja aku post kat sini lagi sekali mana la tau kalau ada pendapat lain daripada pembaca. Mungkin selepas ini aku akan lebih rajin untuk post soalan-soalan yang diajukan di formspring sebab ada lebih 50 soalan yang tak berjawab dan rasanya kalau jawab kat blog pon mcm best je. Teruskan membaca untuk mengetahui jawapan daripada topo. Read the rest of this entry »

Naluri seorang blogger aku dah semakin berkurangan…

Blogging November 11th, 2010

~cerita mula~
rasanya naluri sebagai seorang blogger aku dah berkurangan..
blog ni dah seminggu lebih tak update..
kalau tak dulu tiap-tiap hari ada je update yang mengarut..
pantang dapat keyword panas je confirm berebut nak kejar SERP..
sekarang ni panas cerita pasal dr fazley, Inspira, gelang tungsten la..
tapi sepatah pon aku takde tulis pasal tu semua hahaha..
sebaliknya aku tulis post mengarut ni..
dah tiba masa untuk bersara kot..
sekian terima kasih..
~cerita tamat~

Iklan Deepavali Petronas 2010

video November 4th, 2010

Memandangkan blog ni dah agak lama tak update, aku balas dendam buat 2 post dalam masa beberapa jam hohoho. Ini adalah iklan petronas dalam bahasa Inggeris panggil tv commercial ( TVC ) sempena deepavali tak lama lagi. Kesan dia macam kurang sikit berbanding yang sebelum ni punya. Tapi still ok la

Koleksi Gambar Jersi Baru Pasukan Bola Sepak Malaysia

Reviews November 4th, 2010
Jersi Baru Malaysia

Klik untuk paparan lebih besar

Kalau siapa yang rajin tengok berita tadi pasti akan perasan jersi baru pasukan bola sepak Malaysia. Secara jujurnya pertama kali aku tengok nampak macam pelik tapi bila tengok banyak kali boleh tahan smart jugak. Sila tekan Read More untuk lebih banyak gambar. Read the rest of this entry »