Siapa founder letak link post pada komen ni?

Blogging December 16th, 2010

#haiikorunkkk lama tak update blog ni.. hohoho sesungguhnya aku sedang sibuk nak naikkan cisdel.com semenjak dua menjak ni. Kalau sudi sila la lawat cisdel.com ye.. Semasa aku sedang khusyuk kemaskini cisdel.com aku perasan banyak komen yang letak link post terbaru pada bahagian komen. Pada mulanya aku tak perasan sebab kebanyakkan koemn tu semua masuk spam box. Biasanya aku delete terus je Spam tu semua. Read the rest of this entry »

Aku suka bau semburan deodorant AXE ni.. Rasa macam nak bagi no telefon pada diri sendiri je..

Life December 8th, 2010

live update: 8 Dec ’10, 10.14pm MYT PST | dari e71 topo…

aku dah menggunakan semburan deodorant AXE semenjak beberapa bulan yang lalu. Sebelum ni aku pakai bau chocolate, memang wangi.. tapi sorang gadis pon tak bagi no telefon. Sebab tu aku tukar bau lain pulak.. Click namanya.. wangi dowh.. hahaha rasa mcm nak bagi no telefon pada diri sendiri je.. hahaha

Semangat nak tengok drama Hani kat tv3 malam ni sebab..

Reviews December 7th, 2010

Aku memang suka tengok cerita Melayu tiap-hari minggu aku tengok drama Melayu kat tv3. Tak kisah la slot Samarinda ke Lestary ke Akasia ke Zehra ke semua aku tengok. Minggu lepas Asmara dah habis jadi hari ini drama baru akan bermula. Aku agak bersemangat nak tengok drama Hani ni sebab si dia berlakon.. Read the rest of this entry »

Telefon Bimbit Nokia “Pahlawan Series”

Reviews December 4th, 2010

Nokia Pahlawan Series

Nokia Pahlawan Series

Sekarang ni pergi mana-mana blog je sure orang cerita pasal Proton Pahlawan Series. Proton Tuah, Jebat,Kasturi,Lekir,Lekiu semua memang dah dikenali di alam maya ni.. hohoho.. Tapi untuk post kali ini aku nak memperkenalkan henset Nokia “Pahlawan Series” plak.. haha kenapa aku panggil dia pahlawan series? Sebab warna dia putih dan hitam sama macam Proton Pahlawan Series tu semua.. hahaha Read the rest of this entry »

Kenapa blogger suka repost entry yang lama-lama ye..

Blogging December 2nd, 2010

Selamat pagi dan salam 1Malaysia.. hohoho disaat kalian membaca post ini mungkin aku sedang naik gila atau sedang bertungkus lumus menyiapkan laporan dan projekĀ  Latihan Industri. hohoho tiba-tiba je dapat email daripada supervisor semalam kata dia nak tengok semua tu hari Isnin bersamaan 6 Disember 2010. Dah lama aku tak buat intro merepek macam ni.. hehe mungkinkan naluri seorang blogger aku dah kembali? Read the rest of this entry »

Berapa Banyak Nombor Telefon yang Korang Ada?

Life November 30th, 2010

Salam 1Malaysia, sekarang ni telefon bimbit dah jadi macam keperluan kepada semua orang dan bukan lagi kehendak atau kemewahan. Aku guna nombor yang sama sejak dari awal aku ada henset dulu lebih kurang dah 5 tahun jugak la dan aku tak pernah ada lebih daripada 1 nombor. Semenjak 2 menjak ni aku rasa macam nak pakai nombor lain je (sebulan bil sampai RM70++ pengsan gak la). Aku harap korang dapat bantu aku buat keputusan dengan menjawab beberapa soalan ini hehehe Read the rest of this entry »