Dapatkan Mutiara Kata dan Ayat-ayat Motivasi Secara Percuma di Twitter

Reviews May 23rd, 2011

Aku sangat yakin ramai yang baca post ni sebab ada perkataan PERCUMA kan? hehehe tepat sekali memang anda boleh dapatkan mutiara kata, ayat-ayat motivasi, santapan-santapan hati yang sangat berguna dalam Bahasa Malaysia secara percuma di twitter. Aku dah insaf dah tak main tipu-tipu tajuk nak dapat trafik lagi sekarang ni. Bagaimana nak dapatkan mutiara kata tu semua? Teruskan membaca post ini. Read the rest of this entry »

Wordless Wednesday #2

Life May 18th, 2011

live update: 18 May ’11, 8.21am MYT | dari e71 topo…

Mumble less Monday #1

Life May 16th, 2011

live update: 16 May ’11, 12.35pm MYT | dari e71 topo…

Posmen dah sampai. Terima kasih 🙂 *kunyah-kunyah-kunyah*

Kura-kura perliharaan topo

Life May 15th, 2011

live update: 15 May ’11, 8.19pm MYT | dari e71 topo…

Semenjak 2-3 hari ni ramai yang ada kongsikan gambar kura-kura perliharaan mereka. Kak jie dengan Nemo yang asek hilang dan yash dengan kura-kura yang takde nama dan bakal membesar jadi raksasa yang menakutkan haha. Jadi aku pon terpanggil nak kongsikan kura-kura yang telah lama menjadi perliharaan aku. Read the rest of this entry »

Selamat Hari Guru :)

Reviews May 11th, 2011

Kepada yang belum tahu, hari guru akan disambut pada 16 Mei pada setiap tahun. Kenapa tarikh 16 Mei dipilih? Kerana pada tahun 1956, Majlis Undang-Undang Persekutuan Tanah Melayu (Federal Legislative Council) telah menerima cadangan-cadangan Laporan Jawatankuasa Pelajaran (Report of the Education Committee) sebagai dasar pelajaran bagi negara kita.. dasar itu telah menjadi Dasar Pelajaran Kebangsaan sejak dari itu dan dinamakan Laporan Razak…hohoho mari belajar sejarah bersama topo… Read the rest of this entry »

Alicafe White Coffee: Kopi 3in1 Paling Sedap di Alam Semesta

Life May 11th, 2011

live update: 11 May ’11, 2.22am MYT | dari e71 topo…

Sebelum ini aku pernah promosi nugget dan mee segera paling sedap di alam semesta dan terbukti ramai yang bersetuju dengan pencalonan aku dahulu. Post kali ini aku ingin kongsikan kopi pra campuran 3in1 yang paling sedap di alam semesta pula. Tidak lain dan tak bukan; Alicafe White Coffee. Kenapa aku nobatkan ia sebagai kopi 3in1 paling sedap di alam semesta? Read the rest of this entry »