mari melegakan tension bersama topo..

November 1st, 2009 15 Comments   Posted in video

sekarang ni musim tengah nak exam.. hohoho pasti ramai yang bengang + stress + tension.. biasala beb nama pon student.. pertama sekali aku nasihatkan suruh baca post ini kalau anda betul-betul tension atau stress.. hohoh post tu memang terbukti boleh melegakan stress.. kalau tak boleh jugak.. mari tonton video di bawah ini.. ย ia sangat menceriakan aku.. ๐Ÿ˜€ Read the rest of this entry »

through my window…

October 24th, 2009 12 Comments   Posted in video

ok serius video ni membawa maksud yang mendalam pada aku.. aku suka giler videeo ni.. respek giler gua.. teringin nak buat sesuatu yang macam ni.. through my window by bunkface.. kalau nak download lagi ni full version sila ke everyonesconnect.net ๐Ÿ˜€

iklan deepavali TM 2009

October 17th, 2009 8 Comments   Posted in video

di kesempatan ini topo dan topotato.com ingin mengucapkan selamat hari deepavali pada semua yang menyambut di hari yang berbahagia ini…ย  dalam kelas aku ada seorang je member yang sambut deepavali.. dan aku yakin hari isnin ni dia akan kena paw maruku.. kalau dia tak bawak memang silap besar la dia.. hohoho ok mari layan tvc (tv commercial ads) deepavali TM tahun ni.. hohoย  iklan deepavali petronas masih tidak kelihatan lagi.. ermm

ternganga mulut aku tengok video ni… comel giler weh…

October 12th, 2009 19 Comments   Posted in video

ok serius aku ternganga tengok video ni.. comel giler diorang ni.. cair giler aku.. siapa yang kata tak comel atau tak cair atau takde respon apa-apa korang memang tak normal gay pon aku rasa boleh cair tengok ni.. =P~ Read the rest of this entry »

menunggu nasik minyak…

September 28th, 2009 11 Comments   Posted in video

~~cerita bermula~~

aku terjumpa video ni macam best je.. Hail Amir dengan Uji Rashid.. hoho layan beb..

~~cerita tamat~~ tak payah nak cari maksud tersembunyi.. memang tiada.. ๐Ÿ˜€

iklan hari raya TM 2009

September 10th, 2009 21 Comments   Posted in video

hohoh aku baru tengok iklan (ads) ni tadi.. memang menusuk kalbu jugak la.. best jugak tengok Pierre Andre ni berlakon..so enjoy tvc ini ye (tv commercial) .. Selamat hari raya.. ๐Ÿ˜€ kalau tak silap aku mak dia tu Fatimah Abu Bakar ke?