iklan promo anugerah juara lagu AJL ke 24

December 21st, 2009 23 Comments   Posted in video

ok kepada yang belum tahu, Anugerah Juara lagu ke 24 akan diadakan pada 10/01/10 hoho bersamaan 10 Januari 2010 cantik tak tarikh dia? ok memang banyak lagu yang mantap yang dipertandingkan tapi post kali ini aku tak mahu nak cerita pasal lagu-lagu yang dipertandingkan tapi post ini nak tunjukkan iklan promo host AJL yang memang mantap.. hohoho Read the rest of this entry »

rain, rain go away…

December 19th, 2009 8 Comments   Posted in Life, video

hohoh hari ini sehari suntuk hujan kat Melaka (lebih spesifik lagi kat Malim rumah aku) dan hujan yang lebat ini membuatkan aktiviti tidur menjadi semakin enak.. hahaha ok ini post ringkas untuk berkongsi video lagu kanak-kanak ini.. hahaha lagu rain, rain go away.. ย enjoy sambil berselubung dalam selimut tengok hujan lebat.. ๐Ÿ˜€ Read the rest of this entry »

this song never fail to make me smile.. :D

December 16th, 2009 31 Comments   Posted in video

hoho hari ni je aku dah dengar 4 kali kot lagi ni kat fly fm.. Lady gaga bad romance.. setiap kali dia sebutni confirm aku senyum..

Oh-oh-oh-oh-oh
Oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh
Caught in a bad romance
Ra Ra-ah-ah-ah
Roma Roma-ma
GaGa
Oh la-la

teruskan membaca untuk melihat video bad romance dan lirik sekali.. sila berhati-hati ye.. ๐Ÿ˜€

Read the rest of this entry »

Adnan Sempit trailer…

December 13th, 2009 14 Comments   Posted in video

tadi aku pergi tengok cerita My Spy.. hoho memang seperti yang diharapkan.. sakit perut aku gelak.. tapi aku tak nak cerita pasal My Spy.. hohoho pergi la tengok sendiri kalau dah habis.. tunggu dvd.. jangan download ye.. ok abaikan My Spy yang superb itu… cuba layan ini pulak.. Adnan Sempit.. hahaha kisah mat rempit yang tak menjadi.. serius lawak gila tak percaya layan trailer ini.. tak sabar nak tgok 14 Januari 2010 nanti

lagu ini membuatkan aku insaf..

November 23rd, 2009 14 Comments   Posted in video

ok.. aku baru pulang dari PD.. kursus 4 hari.. nak tau kursus ape? hahah tak payah la.. makan dia memang superb.. tempat tinggal memang selesa.. awek-awek cun + solid + mantap memang ramai giler.. pergh.. tapi aku tak snap satu pon gambar mereka.. tak minta sau pon no telefon.. malahan budak group aku sendiri pon aku tak ingat nama.. ๐Ÿ˜€ satu je yang aku nak kongsikan dengan korang.. lagu yang membuatkan aku insaf seketika.. Read the rest of this entry »

through my window versi tomok dan shila.. mana yang lebih cute? hahaha

November 8th, 2009 17 Comments   Posted in video

hohoho sebelum ni aku ada buat post tentang through my window versi iklan super cute.. memang best video klip tu.. lagu dia pon mantap dan sangat bertenaga nyayian bunkface.. hari ni aku terjumpa video klip through my window versi tomok dan jugak versi shila.. tapi takde la cartoon doodle super cute tu lagi.. tapi lagu dia masih mantap.. so pada pendapat korang through my window versi tomok ke shila yang lagi cute? hahaha teruskan membaca untuk tonton video klip mereka… Read the rest of this entry »