ticki TAG tambola….

April 9th, 2008 5 Comments   Posted in tag

ni la tag yang aku paling nak elakkan… kena jugak..time kasih la ye mama mimie…syarat utk tag ni… kena mainkan lagu pastu tulis lagu ape yg sedang dimainkan sambil menjawab soalan..dah habis satu soalan sila tkan next utk lagu seterusnya…sila kaitkan jawapan anda dgan lagu2 yang sedang dimainkan…

Soalan #1 : If someone say “Is This Ok?” You say?
Song : Capital E – bittersweet
Answer: sure… aku ok je…:)>-

Soalan #2 : What would best describe your best personality?
Song : bubbly-colbie cailat
Answer: hohoho macam kena je lagu ni ngan soalan ni… hahahah aku adalah aku… sape a xuka prangai aku.. bye…

Soalan #3 : What do you like in a guy/girl?
Song : angel’s ochestra- disagree
Answer: “huh??? ape yang aku suke….x suke kot…aku mementingkan x factor yang ssah nak dicari… hohoh
Read the rest of this entry »