Tag Bahasa Melayu Yang Panjang…

July 18th, 2009 12 Comments   Posted in tag

dah lama rasanya aku tak menjawab tag.. hohoho awalnya aku memang teringin nak menjawab ni lepas dipelawa oleh cik saffawati hoho katanya khas untuk mereka yang dapat SPM BM A1 hohoho… tapi akhirnya aku dapat jugak tag dari En megat.. jadi terimalah tag Bahasa Melayu yang panjang lebar ini..

0. Apakah yang anda sedang lakukan 30 minit yang lalu?

Mencari selimut yang telah hilang. Baru beberapa hari aku tinggalkan rumah, selimut aku sudah merajuk menghilangkan diri.

1. 2 jam yang lalu? Read the rest of this entry »

gambar seksi topo.. awww… hahahaha :)

December 2nd, 2008 18 Comments   Posted in tag

hahah giler keji tajuk post kali ni.. hohoh ye la dah lama tak diupdate blog yang giler kentang ni.. tak tau kenapa semua orang sibuk suruh topo postkan gambar.. yang awek sorang ni sibuk nak tengok gambar seksi topo.. pastu ade beberapa orang lagi jejaka sibuk nak tgok gambar topo time kursus, bermain-main air di persisiran pantai…. hohoho untuk tidak mengecewakan korang.. dan setelah bebrapa ketika geledah semua kamera dan hard disk laptop yang rakan-rakan aku bawak aku rasa ni la gambar paling seksi skali.. hoohoh confirm ade yang terliur.. hahaha dipersembahkan.. gambar seksi topo..:x hahahahah Read the rest of this entry »

tag cinta dengan si dia yang mengarut

November 12th, 2008 20 Comments   Posted in tag

hoho seperti yang aku nyatakan dahulu.. aku ada banyak tag tertangguh.. tapi ada orang masih nak tag aku lagi. hohoho jadi untuk mengelakkan tag ni menjadi tertangguh.. akan ku jawab tag ni dengan segera.. tag lain akan menyusul kemudian ye. hohoho ok tag ini datangnya dari pengasas kelab smoker jamban yang bernama sepat spatt tapi rasanya aku nak ubah sedikit tag ni menjdi lebih serasi dengan diriku ini.. hohoh nak tau macam mana aku ubah?? Read the rest of this entry »

adeh tag 21 tentang buat duit, blog dan topo…

November 9th, 2008 15 Comments   Posted in tag

hohoh seperti yang pernah aku war-warkan dahulu.. aku ada banyak tag yang tertangguh.. ohohoh kalau tak silap ada lebih kurang tag yang perlu aku jawab.. hohoho sementara ada kesempatan ni aku akan menjawab satu tag yang dihadiahkan oleh en TITAN kali pertama aku buat tag yang ada berbaur IM ni.. hoho aku pon macam tak percaya je kena tag ni.. hohoho

dipersembahkan.. 21 tag tentang buat duit blog dan topo.. hohoho sila la baca dengan khusyuk dan tawaduk ye.. Read the rest of this entry »

orang lain dapat duit raya.. topo dapat tag raya…

October 10th, 2008 14 Comments   Posted in tag

adeh di saat orang sedang sedang bergembira menyambut hari raya.. hoho ye la dapat makan kuih raya yang sedap sedap.. dapat baju raya yang cantik-cantik… dapat duit raya banyak-banyak… tapi apa yang topo dapat?? tag raya je.. adeh.. ni dah tag kedua pasal raya yg aku dah dapat tapi nasib baik la soalan lain… bersemangat la jugak aku nak buat… lupa plak.. tag ini disedekahkan oleh en Titan.. Read the rest of this entry »

5 perkara yang topo suka tentang hari raya aidilfitri…

September 30th, 2008 12 Comments   Posted in Life, tag

hohoo aku pun dah tak tau ni post yang keberapa sempena hari raya ni.. tapi aku masih lagi nak buat post hari raya jugak.. ok memandangkan esok hari raya.. topo nak buat tag yang disedekahkan oleh saudara marzuki jalil yang kononnya kacak tapi mempunyai masalah kekurangan berat badan…hohoho menarik gak tag ini…  boleh jugak nak explore tentang sambutan hari raya rakan-rakan blogger yang lain..  lagi pon dah tak tau nak buat ape lagi sempena raya esok ni.. hohoho rasanya semua dah siap sedia dah.. 😀 ok terimalah.. 5 perkara topo suka tentang hari raya aidilfitri…

hari raya banyak cerita best kat dalam TV..

hohoho secara jujurnya.. aku suka hari raya aidilfitri sebab banyak cerita-cerita best kat televisyen tempatan  hohoh tak payah ade kuali astro pon takpe… lagi satu masa-masa raya ni la banyak filem-filem Melayu yang baru je beberapa bulan keluar kat pawagam.. hohoho jimat duit aku.. tak payah membazir duit beli tiket wayang dan aku memang dah lama tak beli cd cetak rompak.. hohoho lagi pon banyak filem-filem Melayu masa kini hanya buat sekadar cukup syarat je.. bukan nya best pon.. kalo beli tiket wayang peratus kekecewaan aku akan sangat tinggi.. tapi satu benda yang pasti.. raya ni aku nak tengok KAMI THE MOVIE kat pawagam yang berhampiran.. hoho tayangan bermula pada tarikh 1 Syawal ye.. Read the rest of this entry »