penyakit Amanz dah berjangkit pada aku.. =.=”

September 19th, 2010 14 Comments   Posted in snippet

~cerita bermula~

Tolong!!!! penyakit Aman Fidaus dah berjangkit pada aku..
Dulu biasa-biasa je.. tapi sekarang ni dah makin kronik
Ada tak misi-misi comel yang boleh tolong ubatkan?

~cerita tamat~

kenapa korang baca blog topotato.com?

February 19th, 2010 38 Comments   Posted in snippet

~cerita bermula~
kenapa korang baca topotato.com ye?
apa yang menarik sangat dalam blog ni?
selain daripada blog ni dan blog korang sendiri,
blog macam mana lagi yang korang suka baca?
atau memang korang tak baca pon apa yang tertulis sekadar tengok tajuk je?
selain facebook, ape lagi laman web yang korang selalu bukak?
sekian terima kasih
~cerita tamat~

p/s: ini adalah sekadar survey untuk meningkatkan mutu dan prestasi blog ini.. hohoho

cisdel…

January 30th, 2010 38 Comments   Posted in snippet

~cerita bermula~

kalau aku sebut cisdel..
apa perkara pertama yang korang bayangkan?
atau apa respon korang terhadap perkataan tu?
cisdel..

~cerita tamat~

bangkit dari hibernasi yang singkat…

January 9th, 2010 22 Comments   Posted in snippet

~cerita bermula~
setelah beberapa ketika berhibernasi,
kini topo kembali,
selesai membuat jenama untuk nazrien.com nak tengok sila klik sini,
sekarang tiba masa untuk promosi,
sedang cuba mendapatkan rentak kembali,
untuk menjadi penulis blog di alam maya yang penuh kontroversi,
dan sedang dalam perancangan menjenama semula topotato.com ini,
membuang segala post emosi,
kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi,
tunggulah nanti,
topotato.com serba baru iiii..
~cerita tamat~

selamat hari lahir topo..

January 8th, 2010 24 Comments   Posted in snippet

~cerita mula~
7 Januari ialah birthday topo,mrbintang dan ohdawie
Selamat hari lahir semua,
aku masih lagi dalam tempoh hibernasi,
agak menyesal berhibernasi pada ketika ini,
tapi aku akan kembali,
bersama topotato.com yang lebih mantap,
serta peneman kesunyian yang baru nazrien.com
dan satu lagi pengubat luka xxxxxxxx.com
~cerita tamat~

mode hibernasi..

January 2nd, 2010 35 Comments   Posted in snippet

~cerita mula~
otak sedang celaru…
mood tak best..
blur tak tau nak buat apa..
masa untuk berhibernasi..
nak bertapa seketika..
hilangkan diri di alam maya
bye..
nantikan kemunculan serba baru..
~cerita tamat~