post carca-marba SPM dan cuti semester

November 19th, 2009 11 Comments   Posted in round up

terlalu banyak sangat post yang aku nak tulis.. sampai tak tau nak mula dari mana.. so seperti biasa.. post carca marba ala-ala snippets menyelamatkan keadaan hehehe

  • SPM dah bermula.. dan adik aku juga merupakan salah seorang calon yang menduduki peperiksaan pada tahun ini.. Gud luck la ye.. dan tak lupa juga kepada pembekal tips SPM yang terkemuka sekarang ini.. adik blowie.. (hahahaahha) semoga berjaya ye.. Read the rest of this entry »

sembang september bersama topo….

September 4th, 2009 13 Comments   Posted in round up

hohohoho dah lama aku tak buat round up post.. mari buat semula round up post.. hohoho terimalah round up post sempena bulan September.. hohoho patutnya bulan ogos punya ni.. tapi cambest je nama sembang september.. ok sepanjang Ogos yang lepas telah banyak perkara yang berlaku kepada topo dan topotato.com khususnya.. sila lah baca sampai habis kalau berminat nak tau ye.. Read the rest of this entry »

sponsor,buat duit,kabinet baru,topo dan…

April 11th, 2009 9 Comments   Posted in round up

syukur ke hadrat Ilahi dengan limpah dan kurnia-Nya aku mampu nak update blog yang hampir bersawang ni.. ok post ini akan jadi satu post carca marba mentega kacang.. hoho beberapa tajuk akan aku gabungkan menjadi satu post.. hohoho nak tau kenapa aku buat begini? sila rujuk post kebuntuan aku yang sebelum ini.. setelah hampir seminggu aku meninggalkan alam maya yang penuh pancaroba ni banyak rupanya benda dah berlaku.. hohoho terkejut aku tengok feed reader aku mencecah 200 post baru.. adeh sakit mata aku nak baca.. aku baca tajuk je la ye.. ni update serba ringkas selama pemergian aku dari alam maya ini kepada sesiapa yang berminat sila la sambung baca ye.. Read the rest of this entry »

november,exam dan topo…

December 3rd, 2008 14 Comments   Posted in round up

hohoh satu lagi round up post di topotato.com.. seperti biasa la ye.. post sebegini dibuat secara bulanan unruk menceritakan apa yang berlaku di topotato.com sepanjang bulan.. dan kini tiba la giliran round up bulan November pulak tatkala bulan disember muncul dengan senyuman.. jadi terimalah round up post november…

ok di bulan november sebanyak 15 post terhasil.. dan mendapat respons sebanyak 299 komen..sila rujuk arkib untuk lihat kesemua 15 post itu ye.. walaupun pr aku tak naik tetap diangka 2 tapi aku sangat gembira alexa aku melonjak lagi ke angka 662 140.. dan kini aku sudah ada 88 followers di twitter.. hoho kepada yang belum.. sila la follow topo di twitter tanpa segan silu ye.. hohoho plurk?? abaikan sahaja makhluk tu.. hohoho aku dah agak bosan dengan plurk.. Read the rest of this entry »

syawal,oktober dan topo…

November 2nd, 2008 19 Comments   Posted in round up

hoho satu lagi round up post di topotato.com.. hoho post ni aku buat secara ringkas aja la ye.. hohoho tengah sibuk sekarang ni.. hohoh alasan yang best… ok seperti biasa.. setiap awal bulan aku akan buat round up post untuk menceritakan apa yang popular dan menarik berlaku di topotato.com.. jadi terimalah round up post versi hari raya..

ok di bulan oktober 2008. sebanyak 18 post telah terhasil dan berjaya mendapat komen sebanyak 391.. hohoho dan yang paling menggembirakan aku adalah alexa rank blog ni dah mencecah ke 796 686.. hohoho dan follower aku di twitter telah meningkat menjadi 62 orang semua sekali. so kepada sesiapa yang belum follow aku di twitter.. sila la.. jangan malu dan segan.. Read the rest of this entry »

Ramadhan,trafik dan topotato

October 4th, 2008 17 Comments   Posted in round up

satu lagi round up post di topotato.com.. hohoho ok ni adalah post penutup sempena bulan September ataubulan Ramadhan.. hohoh bulan yang penuh keberkatan ni memang memberikan letupan trafik yang sangat mendadak pada topotato.com.. hohoho bukan trafik je naik.. earning aku kat nuffnang pon boleh tahan jugak la.. hoho akhir tahun ni dah boleh cash out kot.. hohooh ni antara post yang meletup pada bulan lepas