Innity ada kerja kosong!!! siapa berminat nak apply?

December 21st, 2010 17 Comments   Posted in Reviews

Innity vacancy

Kepada yang tak tahu, Innity adalah syarikat pengiklanan di internet yang sangat terkemuka. Semenjak dua menjak ni aku sangat rajin memburu kerja dan terjumpa iklan jawatan kosong di Innity ni. Kepada yang berminat boleh la apply ye, ada banyak jawatan kosong khas untuk entry level antaranya: Read the rest of this entry »

Semangat nak tengok drama Hani kat tv3 malam ni sebab..

December 7th, 2010 4 Comments   Posted in Reviews

Aku memang suka tengok cerita Melayu tiap-hari minggu aku tengok drama Melayu kat tv3. Tak kisah la slot Samarinda ke Lestary ke Akasia ke Zehra ke semua aku tengok. Minggu lepas Asmara dah habis jadi hari ini drama baru akan bermula. Aku agak bersemangat nak tengok drama Hani ni sebab si dia berlakon.. Read the rest of this entry »

Telefon Bimbit Nokia “Pahlawan Series”

December 4th, 2010 13 Comments   Posted in Reviews

Nokia Pahlawan Series

Nokia Pahlawan Series

Sekarang ni pergi mana-mana blog je sure orang cerita pasal Proton Pahlawan Series. Proton Tuah, Jebat,Kasturi,Lekir,Lekiu semua memang dah dikenali di alam maya ni.. hohoho.. Tapi untuk post kali ini aku nak memperkenalkan henset Nokia “Pahlawan Series” plak.. haha kenapa aku panggil dia pahlawan series? Sebab warna dia putih dan hitam sama macam Proton Pahlawan Series tu semua.. hahaha Read the rest of this entry »

Hari ni nak balik awal.. Nak tengok final hoki Malaysia vs Pakistan

November 25th, 2010 9 Comments   Posted in Reviews

Menurut sumber yang boleh dipercayaai petang ini pada jam 5.00 petang akan berlangsung perlwanan peringkat akhir hoki Sukan Asia 2010 antara Malaysia vs Pakistan. Walaupun aku tak minat sangat hoki tapi apa salahnya kalau nak tengok jugak. Kepada yang rajin bekerja dan tak boleh pulang awal korang boleh layari asportsnews untuk dapatkan link live streaming Read the rest of this entry »

Koleksi Gambar Jersi Baru Pasukan Bola Sepak Malaysia

November 4th, 2010 12 Comments   Posted in Reviews
Jersi Baru Malaysia

Klik untuk paparan lebih besar

Kalau siapa yang rajin tengok berita tadi pasti akan perasan jersi baru pasukan bola sepak Malaysia. Secara jujurnya pertama kali aku tengok nampak macam pelik tapi bila tengok banyak kali boleh tahan smart jugak. Sila tekan Read More untuk lebih banyak gambar. Read the rest of this entry »

P. Ramlee.. Dimanakan Ku Cari Ganti: Satu Indiepretasi

October 26th, 2010 10 Comments   Posted in Reviews

P. RAMLEE... DIMANAKAN KU CARI GANTI: SATU INDIEPRETASI

Kalau korang rajin dengar radio pasti akan terdengar pasal album kompilasi ni. Lagu-lagu P.Ramlee dinyanyikan semula dan diberikan nafas baru oleh penyanyi-penyanyi Indie. Serius lagu-lagu ini semua sangat best rugi kalau korang tak pernah dengar. Berikut adalah beberapa trivia berkenaan dengan album kompilasi ini. Read the rest of this entry »