Tarikh Hari Ibu 2011

April 11th, 2011 16 Comments   Posted in Reviews

Klik sini untuk Tarikh Hari Ibu Tahun 2012

Ye aku sedar post ini masih terlalu awal untuk diterbitkan haha tapi rasanya bagus jugak kalau korang tahu tarikh hari ibu ni awal-awal. Boleh la nanti nak kumpul duit untuk dijadikan hadiah hari ibu ke. Kepada yang tidak tahu, tarikh hari ibu adalah tidak tetap pada setiap tahun dan ia juga berbeza bagi beberapa negara. Dalam post ini aku ingin kongsikan tarikh sambutan hari ibu di seluruh dunia untuk tahun 2011. Semoga dapat manfaat bersama 🙂 Read the rest of this entry »

Bihun Pama adalah mee segera paling sedap di alam semesta

March 8th, 2011 24 Comments   Posted in Reviews

Sebelum ini aku pernah menobatkan Nugget Seri Murni sebagai nugget yang paling sedap di alam semesta. Ramai jugak yang memberi respon positif berkenaan dengan nugget tu. Siap ada yang call aku sambil belek-belek nugget Seri Murni kat GIANT haha. Post kali ini aku nak menobatkan mee segera yang paling sedap di alam semesta pulak hahaha. Diingatkan ye, semesta kita mungkin berbeza. Ini adalah mee segera yang paling sedap di alam semesta aku. Kalau korang tak setuju sila nobatkan mee segera untuk semesta korang plak hehe. Read the rest of this entry »

Contest Menangi iPad 2 secara PERCUMA!!!!

February 28th, 2011 10 Comments   Posted in Reviews

Seperti yang anda sedia maklum, aku sudah mula menulis perkara yang sirius sahaja di blog ini dan post yang sedang anda baca ini pon ada benar dan bulannya cobaan. Mungkin ramai yang telah mendengar ura-ura tentang kewujudan ipad 2 yang akan dilancarkan tidak lama lagi. Di dalam post ini aku akan kongsikan bagaimana untuk memenangi iPad2 secara percuma. Teruskan membaca >>> Read the rest of this entry »

Nugget Seri Murni adalah nugget paling sedap di alam semesta…

February 25th, 2011 11 Comments   Posted in Reviews

Secara jujurnya aku bukan penggemar makanan seperti nugget, sosej, burger ni semua tapi kalau ada makan je la. Tapi buat pertama kalinya aku sangat teruja dengan Nugget Seri Murni ini. Ye ini adalah produk bermutu keluaran Seri Murni dan bukannya nugget yang digoreng menggunakan minyak Seri Murni hohoho. Kenapa aku suka nugget ni dan mengiktiraf ia sebagai nugget paling sedap di alam semesta? Read the rest of this entry »

12942 hits daripada apesal.com selepas sebulan mendaftar

January 28th, 2011 16 Comments   Posted in Blogging, Reviews

Jika sebelum ini aku ada buat pujian melangit di post berbayar apesal.com, kali ini adalah masanya untuk menulis post yang jujur selepas sebulan pengalaman bersama. Aku mula mendaftar cisdel.com di apesal.com pada 28 Disember 2010 dan merupakan antara blog terawal yang berdaftar di situ. Selepas genap sebulan menyertai, cisdel.com berjaya mendapat lebih kurang 12942 hits daripada apesal.com teruskan membaca jika tak percaya. Read the rest of this entry »

Perkongsian Trafik Pintar dengan Apesal.com

December 31st, 2010 24 Comments   Posted in Blogging, Reviews

Mungkin ada yang dah tahu berkenaan dengan apesal.com melalui review daripada amanz.my. Di post ini aku nak tulis review lengkap berkenaan apesal.com berdasarkan pengalaman selaku antara blogger terawal yang telah mendaftarkan diri. Sila baca dengan teliti dan sampai habis kerana apesal.com memang lubuk trafik yang sangat mengagumkan. Rugi kalau korang tak cuba. Read the rest of this entry »