4 sebab kenapa kalian perlu follow topo di twitter…

January 28th, 2009 14 Comments   Posted in Reviews

hohoh dah lama tak menulis di blog ni ye.. kekangan masa yang melanda sekarang ni memang agak melampau.. hohoh ok berbalik pada tajuk post kali ini..4 sebab kenapa kalian perlu follow topo di twitter… hohoo ok sebelum tu kepada yang masih belum mengenali apa itu twitter sila tontoni video dibawah terlebih dahulu..

Read the rest of this entry »

mari mengenali pemimpin dunia bersama topo..

January 22nd, 2009 18 Comments   Posted in Reviews

ok semua orang sibuk bercerita tentang perlantikan Barrack Obama yang secara rasmi menjadi Presiden kulit hitam pertama di US bertarikh 21 Januari 2009 semalam.. rata-rata semua orang cerita pasal benda tu je.. agak bosan gak la aku.. hohoh tapi sebagai blogger yang mengikut trend semasa aku pun nak tulis gak la pasal benda ni.. hohoh keyword panas tu sekarang ni hehehe… tapi post ni aku ubah sedikit bagi serasi dengan jiwa topotato.com.. hohoh ye la pasti ramai yang bosan kalau semua blogger tulis benda yang sama je.. jadi untuk post di topotato.com, aku akan memberi senarai pemimpin-pemimpin dunia.. hohoh kan lagi berilmiah dari sibuk cerita pasal Obama je.. jadi.. mari mengenali pemimpin dunia bersama topo…

topo dah tengok GENG the movie!!!

January 14th, 2009 41 Comments   Posted in Reviews

hehehe ini adalah fakta… topo dah tengok GENG the movie yang bakal ditayangkan pada 12 Februari 2009.. hohohoho aku antara beberapa orang yang terawal dapat menyaksikan filem 3d pertama keluaran Malaysia ni.. hohoho jangan salah anggap ye.. aku bukan beli cd cetak rompak mahupun download filem GENG the movie ni kat torrent… hohoh tengok dulu gambar ni..

hohoh aku dapat tag press

hohoh aku dapat tag press

Read the rest of this entry »

jom layan geng the movie plak…

January 3rd, 2009 22 Comments   Posted in Reviews

hohoh aku rasa dah ramai dah yang buat promosi filem geng the movie ni.. tapi aku masih tetap nak promote jugak.. hohoho sebagai peminat setia mustahil la aku nak lepaskan peluang mempromosikan filem ni.. agak terlambat ke aku promosi ni?? sengaja aku lambat-lambat promosi.. bukan sebab aku lambat tau.. aku mahu lebih informasi baru aku tulis di topotato.com.. ok sebelum berceloteh panjang.. sila hayati trailer filem geng ni dulu ye…

hohoh ada banyak lagi yang aku nak tulis tentang filem geng ni.. bukan setakat trailer dia sahaja… Read the rest of this entry »

earn money by doing BLOG JOB…

November 4th, 2008 29 Comments   Posted in Reviews

hohoh another crappy post by topo written in English.. ok before I start.. let me state it again.. the post is about earning money by doing BLOG JOB.. it’s G ya.. not blow job.. hohoh there’s no way I’m going to post anything about blow job it this blog.. 😀 ok what I’m really sure that almost everyone know what is blow job.. lalalala but do you know what is a blog job?? hohoho ok for those who don’t know.. you have two option.. whether to click here and learn by yourselves or you guys just relax and let topo do the explaining… Read the rest of this entry »

contest tiru gaya upin dan ipin..

November 1st, 2008 22 Comments   Posted in Reviews

tiru gaya upin dan ipin..
hoho orang lain sibuk tulis pasal norman hakim,tulis pasal kes altantuya.. tulis pasal razak baginda… tulis pasal harga minyak yang nak turun lagi esok.. tapi aku tak habis-habis dengan upin dan ipin lagi.. hoh nak buat camne.. dah minat. dan aku rasa best kalau dapat kongsikan dengan korang semua.. hoho mungkin aku patut aply jadi promoter bergerak la..:D Read the rest of this entry »