perlu ke dapatkan domain sendiri untuk blog?

November 24th, 2009 34 Comments   Posted in Reviews

sekarang ni semakin ramai yang memiliki domain untuk blog mereka .. hohoho bagus.. memang bagus.. memang seronok ada domain sendiri ni.. dan lagi seronok kalau ada hosting sendiri.. macam-macam benda boleh buat.. tapi ramai jugak yang masih ragu-ragu untuk membeli domain sendiri.. sila jawab persoalan-persoalan dibawah.. jika majoriti adalah ya.. sila la beli domain sendiri 😀

Read the rest of this entry »

couple tee shirt yang cute dan meruntum jiwa..

November 16th, 2009 35 Comments   Posted in Reviews

semenjak dua menjak ni banyak la plak post yang meruntum jiwa.. hahaha ok kali ini aku nak kongsikan beberapa design couple tee yang sangat cute dan mencairkan aku.. hoho mujur la aku single.. kalau tak pasti dah banyak aku borong.. satu lagi sila setkan minda ye.. couple tee tak semestinya baju yang berdesign sama.. hehehe ok teruskan membaca untuk melihat koleksi couple tee yang meruntum jiwa.. Read the rest of this entry »

miliki nombor telefon yang kacak dan meruntum jiwa…

November 15th, 2009 50 Comments   Posted in Reviews

ok sebelum bercerita panjang.. sila ikuti perbualan dibawah terlebih dahulu.. hohoho

jejaka: boleh saya mintak no telefon awak?

awek cute: oo boleh je takde masalah.. no saya xxx-7007007

jejaka: waa bestnya no awak, senang nak ingat..

awek cute: hehehe biasa je.. no awak pulak?

jejaka: xxx-85421364

awek cute: eeer.. sori boleh ulang balik tak? Read the rest of this entry »

hilangkan stress dengan stress ball.. :D

November 13th, 2009 22 Comments   Posted in Reviews

kepada yang tidak tahu, stress ball itu adalah sejenis bola yang kenyal dan sangat seronok dipicit tatkala kalian stress.. hohoho ye la takkan nak tumbuk dinding atau baling henset masa stress.. cara tu dah tak relevan dah pada zaman yang serba moden ini.. kepada yang masih tak tahu atau sengaja tak tahu. atau saja nak bermanja-manja kata tak tahu di sini aku nak kongsikan beberapa jenis stress ball yang kacak giler.. D Read the rest of this entry »

topo beli buku lagi..khas untuk character design..

October 28th, 2009 6 Comments   Posted in Reviews

setelah hampir satu sem mencari.. akhirnya aku jumpa jugak buku idaman hati.. hehehe dulu masa dating dengan si eny cari buku ni tak jumpa pon..  tapi berkat pertolongan lecturer aku akhirnya dapat jugak buku ni.. hohoh nak tau buku apa? hoho buku ni memang khas untuk character design.. menunjukkan personality character tu.. siap ada raut wajah sekali 😀 tajuk dia creating characters with personality Read the rest of this entry »

assignment aku masa cuti adalah untuk bermain game, cool ke?

September 22nd, 2009 32 Comments   Posted in Reviews

assignment aku masa cuti adalah untuk bermain game, cool ke?
tak cool sebab lepas dah main game aku kena buat review 8 muka surat nak kena cerita pasal gameplay, characters archetypes, level types, Materials and terrain,enemy design, User interface design, visual & audio, dan lain-lain.. ingat senang ke tu weh?

assignment aku masa cuti adalah untuk bermain game, cool ke? Read the rest of this entry »