jom tengok merlin season 2

December 11th, 2009 13 Comments   Posted in Reviews

post ini ringkas je.. sempena merlin season 2 yang bakal ditayangkan kat tv3 bermula Ahad ini pukul 9.00 malam.. hohoho aku memang menggemari lagenda King Artur, excalibur dan Merlin ni.. tak tau apa itu Merlin? hoho kesian.. sila la tengok video Merlin ini.. trailer untuk season 2.. semoga menarik minat korang.. hehe lepas tu dowload la season 1 😀 Read the rest of this entry »

facebook kini lebih privasi.. tak perlu risau nak kutuk boss di status facebook..

December 10th, 2009 21 Comments   Posted in Reviews

hohoho sekarang ni bilangan pengguna semakin menakutkan.. korang memang akan terkejut dengan siapa yang korang jumpa di facebook ini.. hoho dah kira macam benda wajib ada di zaman yang serba maju ini.. tapi masalahnyabila ramai sangat yang ada facebook ini kita akan jadi lebih terkongkong dan perlu lebih berjaga-jaga.. ye la mana la tau kan tengah ponteng kerja tetiba gatal tangan nak main facebook pastu kantoi dengan boss.. tak ke naya.. tapi kini dengan pirivacy setting di status ianya dah tak menjadi masalah.. Read the rest of this entry »

jadi bijak dengan bermain facebook…

December 9th, 2009 17 Comments   Posted in game, Reviews

hoho aku sangat yakin kebanyakkan yang membaca blog ini mempunyai akaun facebook dan menghabiskan masa dengan facebook.. ramai yang cakap facebook ni bagus.. dan ramai jugak yang cakap facebook ini sangat membazir masa.. hoho post kali ini aku nak mendedahkan rahsia bagaimana untuk menjadi bijak hanya dengan bermain facebook berminat? Read the rest of this entry »

belajar bahasa isyarat bersama topo..

December 8th, 2009 29 Comments   Posted in Reviews

pasti korang pernah dengar atau pernah lihat pasangan kekasih atau suami isteri yang kedua-duanya mempunyai masalah pendengaran.. tapi dua-dua bahagia tak macam pasangan normal yang selalu sahaja bergaduh.. walaupun tiada kata atau lafaz cinta yang terungkap.. tapi mereka tahu yang mereka saling sayang menyayangi antara satu sama lain.. hohoho intro best.. ala-ala mrbintang gitu.. post ini sebenarnya bertujuan untuk belajar bersama-sama bahasa isyarat mudah yang digunakan oleh mereka yang cacat pendengaran.. Read the rest of this entry »

team klik nuffnang?

November 29th, 2009 84 Comments   Posted in Reviews

sempena cuti smemester ni aku memang banyak menghabiskan masa menyelusuri alam maya yang penuh warna warni ini.. hahahah macam karangan budak SPM.. ok straight to the point.. semakin banyak blog yang tumbuh bagai cendawan.. seronok aku baca blog dioarang terutamanya kalau dia seorang awek cun tapi ada beberapa statement dan post yang menarik minat aku… Read the rest of this entry »

saksikan episod baru upin dan ipin petang ini…

November 25th, 2009 13 Comments   Posted in Reviews

hohoho dah lama aku tak update berkenaan upin dan ipin.. ye la semenjak mereka dah takde episod baru, asyik ulang episod lama je.. dan tiada update episod kat web aku dah semakin kurang menonton upin dan ipin.. tapi duka dan kerinduan aku terubat bila upin dan ipin mula menayangkan episod baru sempena cuti sekolah 😀

Read the rest of this entry »