Wordless Wednesday #4

June 15th, 2011 4 Comments   Posted in Life

live update: 15 Jun ’11, 2.30pm MYT | dari e71 topo…

lembu cisdel versi sayadoodle :)

June 14th, 2011 2 Comments   Posted in Life

live update: 14 Jun ’11, 5.44pm MYT | dari e71 topo…

err nak kena tulis ape ye kat sini hahaha comel tak lembu cisdel versi sayadoodle.com ni 🙂

Mumble less Monday #3: Hai Gadis yang ada Lesung Pipit

June 6th, 2011 3 Comments   Posted in Life
live update: 6 Jun ’11, 11.57pm MYT | dari e71 topo…

Gadis yang ada lesung pipit memang comel dan anggun dan cantik. hai
gadis-gadis yang ada lesung pipit saya single lagi >.<

Fuhhh gambar Dr. Najihah dalam BPOP

June 6th, 2011 5 Comments   Posted in Life

live update: 5 Jun ’11, 11.41pm MYT | dari e71 topo…

Siapa yang tengok cerekarama Jemaah Kolestrol semalam pasti kenal dengan Dr. Najihah yang cantik molek dan sedikit gedik ni hahaha. Perfect timing je hari ni keluar gambar dia dalam Bpop Berita Minggu. Fuhhhhhh….. Itu je aku nak cakap hahahaha. Sempat lagi kalau nak pi beli Berita Minggu ni simpan gambar Dr Najihah / Neelofa ni hohoho

Mumble less Monday #2: Cuba teka apa nama benda ni

May 30th, 2011 10 Comments   Posted in Life

live update: 30 May ’11, 8.21am MYT | dari e71 topo…

Mesti ramai yang pernah nampak benda ni. Cuba teka apa nama dia dalam BI dan macam mana nak sebut 🙂 Korang panggil menatang ni ape? hehehe

Wordless Wednesday #3

May 25th, 2011 7 Comments   Posted in Life

live update: 25 May ’11, 3.26pm MYT | dari e71 topo…