Mari Undi Nani Mentor 4

May 23rd, 2010 13 Comments   Posted in Life

live update: 23 May ’10, 8.27pm MYT PST | dari e71 topo…

Kepada yang sibuk layan AF je dan tak pernah tau apa itu Mentor, sila
insaf.. hahaha Mentor rasanya lebih bermanfaat berbanding AF yang dah
semakin tak relevan itu. Sebentar lagi pada jam 9 akan berlangsung konsert
ke 2 Mentor bagi kumpulan A. Nani menjadi pilihan aku (hehe Ila pon aku suka
jugak) tapi berdasarkan konsert pertama dulu rasanya macam tak munasabah je
markah yang terlalu rendah yang Nani ni dapat. Jadi marilah tengok Mentor 4
sebentar lagi dan sila undi jika anda rasakan Nani itu hebat.

p/s: hehehe Nani itu ex student UTeM..

menang hadiah daripada mohdzaid.com

May 20th, 2010 12 Comments   Posted in Life

live update: 20 May ’10, 12.48pm MYT PST | dari e71 topo…

dah lama aku tak join contest dan dah lama jugak la aku tak menang contest. Heheh kali ini aku berjaya mendapat hadiah daripada mohdzaid.com kerana berjaya mencari orang misteri di blog beliau.. hohoho cuba teka apa yang aku menang :d

makan sangat banyak di Seoul Garden

May 17th, 2010 11 Comments   Posted in Life


live update: 17 May ’10, 3.13am PDT PST | dari e71 topo…

Aku baru sahaja selesai makan dengan sangat banyak di Seoul Garden.. All you can eat buffet korean style dekat Mahkota parade. Sekarang ni aku dah macam ular sawa kekenyangan.

3 kesilapan yang dilakukan semasa aku pergi ke Hong Kong

May 15th, 2010 21 Comments   Posted in Life

kepada yang tidak tahu lagi, aku baru pulang dari hong kong.. beberapa jam yang lalu.. nantikan update penuh di topotato.com.. banyak persediaan yang perlu dilakukan sebelum aku pegi ke hong kong.. berikut adalah 3 perkara yang aku sangat bersedia tapi malangnya terdapat 3 perkara yang aku terlepas pandang.. Read the rest of this entry »

Aku ingin terbang jauh..

May 9th, 2010 15 Comments   Posted in Life


live update: 9 May ’10, 6.05am PDT PST | dari e71 topo…

Hohoho aku ingin terbang jauh.. Sebab itu aku dengan semangat nak buat live blog.. Mulai malam ini hingga jumaat nanti update di topotato.com semuanya live dari tempat kejadian.. Hohoho nak tau mana destinasi yg aku tuju? Teruskan bersama topotato.com 😀

Demi live blogging

May 8th, 2010 11 Comments   Posted in Life


Demi live blogging, originally uploaded by topotato.

Demi live blogging aku dengan semangatnya beli no maxis.. pertama kalinya dalam 5 tahun aku ada 2 nombor.. Kenapa aku semagat buat live blog? Hehehe nantikan post akan dtg