Best giler lagu Mama Papa- Ning Baizura tapi..

July 6th, 2010 10 Comments   Posted in lagu, Life

pernah dengar lagu Mama Papa by Ning Baizura? hohoho best gak la rugi kalau tak pernah dengar lagu tu. Hohoho susah kot nak dapat kene tunggu pilihan mu di Era je la (kalau ada).. serius tak tipu, memang susah nak dapat lagu tu, tak percaya try la google kat youtube pon xde kot yang ada hanyalah.. Read the rest of this entry »

satu lagi keje giler.. Sebelah kanan tengok movie.. Sebelah kiri tengok worldcup

July 4th, 2010 2 Comments   Posted in Life

live update: 4 Jul ’10, 2.44am MYT PST | dari e71 topo…

pagi yang berbahagia ini aku berjaya buat satu lagi kerja giler.. Sebelah kanan tengok movie sebelah kiri tengok world cup.. movie ape? Lu pikir la sendiri malas gua nak tulis..

my PSM acknowledgements hehehehe

July 1st, 2010 13 Comments   Posted in Life

live update: 1 Jul ’10, 7.39pm MYT PST | dari e71 topo…

Ini adalah acknowledgements untuk PSM aku… Kalau rajin cuba la baca hohoho

Cubaan berani mati.. Sebelah kiri tengok worldcup sebelah kanan edit report PSM

June 30th, 2010 8 Comments   Posted in Life

live update: 30 Jun ’10, 2.36am MYT PST | dari e71 topo…

Hohoho cubaan berani mati untuk hari ini. Sebelah kiri live streaming Portugal vs Spain.. Sebelah kanan edit report PSM (projek sarjana muda). Terima kasih windows 7 kerana menjadikan ia tak mustahil.. Hahahah

Malam yang romantik ditemani cahaya lilin..

June 27th, 2010 8 Comments   Posted in Life

live update: 27 Jun ’10, 3.37am MYT PST | dari e71 topo…

Sekarang ni rumah aku berada dalam keadaan sangat romantik dengan hanya berbekalkan cahaya lilin. hohoho letrik xde sebab tnb tengah buat kerja-kerja pembaikan.. Hohoho panas weh

Kemampuan Sebenar Jadual Piala Dunia Fifa 2010 versi Microsoft Excel

June 14th, 2010 18 Comments   Posted in Life

Suatu ketika dahulu aku pernah berkongsi Jadual Perlawanan World Cup 2010 dalam versi Microsoft Excel dan aku telah menukarkan Excel tersebut dalam bentuk PDF agar kononnya lebih mudah. Tapi hari ini baru aku sedar yang jadual versi excel itu bukan sekadar jadual biasa… Read the rest of this entry »