Lagu tema Habil Qabil tu Awie yang nyanyi rupanya..

October 14th, 2010 7 Comments   Posted in lagu


Aku memang peminat drama Melayu hahaha, drama yang paling aku suka sekarang ni adalah Habil Qabil dalam slot Samarinda tv3. Tiap-tiap hari Selasa – Khamis memang aku dengan mak bapak melekat la depan tv tengok cerita ni. Lagu tema cerita tu pon best.. memula aku ingat lagu baru.. rupanya lagu tu dah lama dah Awie yang nyanyi.. memang best Read the rest of this entry »

Best giler lagu Mama Papa- Ning Baizura tapi..

July 6th, 2010 10 Comments   Posted in lagu, Life

pernah dengar lagu Mama Papa by Ning Baizura? hohoho best gak la rugi kalau tak pernah dengar lagu tu. Hohoho susah kot nak dapat kene tunggu pilihan mu di Era je la (kalau ada).. serius tak tipu, memang susah nak dapat lagu tu, tak percaya try la google kat youtube pon xde kot yang ada hanyalah.. Read the rest of this entry »