Game: Cat Trap.. Mampukah anda untuk melepasi level 1 game ni?

June 7th, 2010 22 Comments   Posted in game

Suatu ketika dulu aku sering berkongsi game-game yang mencabar minda dan kemahiran untuk berfikir di blog ini. hehehe kini game seumpama itu kembali. Game ini bernama Cat Trap objektif game ini mudah sahaja, pastikan kucing tidak berjaya keluar dari tempatnya. Gayanya macam mudah.. hehe tapi mampukah korang untuk melepasi level 1 game ini? Read the rest of this entry »

Sertai topo Berpetualang di Kesatria Poyos

April 6th, 2010 13 Comments   Posted in game

hahaha nama game ini pon sudah cukup poyo.. Jika sebelum ini aku sibuk bermain Mafia wars di facebook dengan penuh khusyuk dan hebat tetapi semenjak 2 menjak ini aku dah tak main lagi mafia wars itu.. Mungkin kerana aku dah terlalu hebat di arena Mafia Wars.. Dan aku mula mencari alternatif lain maka berjumpalah Kesatria Poyos. Read the rest of this entry »

Malaysia Menewaskan France 2-1

January 17th, 2010 47 Comments   Posted in game

Selepas cemerlang di Sukan Sea tempoh hari, pasukan kebangsaan Malaysia sekali lagi menunjukkan taring apabila membenam pasukan France 2-1 tempoh hari. Gol kemenangan disumbangkan oleh Zaquan Adha pada minit ke 67 bermula daripada hantaran lintang yang cantik daripada Amirul Hadi Read the rest of this entry »

jadi bijak dengan bermain facebook…

December 9th, 2009 17 Comments   Posted in game, Reviews

hoho aku sangat yakin kebanyakkan yang membaca blog ini mempunyai akaun facebook dan menghabiskan masa dengan facebook.. ramai yang cakap facebook ni bagus.. dan ramai jugak yang cakap facebook ini sangat membazir masa.. hoho post kali ini aku nak mendedahkan rahsia bagaimana untuk menjadi bijak hanya dengan bermain facebook berminat? Read the rest of this entry »

family affairs game… hehe cukup bijak ke korang nak main game ni?

December 3rd, 2009 39 Comments   Posted in game

hoho setelah ball maker game yang aku post dulu mendapat sambutan yang menggalakkan.. mari kita main satu lagi game yang menguji minda hehehe.. game yang mudah.. motif dia senang je.. pasti kan semua orang dapat menyeberangi sungai menggukan rakit yang telah disediakan.. hohoho tapi ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi.. hehehe Read the rest of this entry »

ball maker game… tengok sampai level berapa korang mampu main.. :D

November 19th, 2009 26 Comments   Posted in game

satu lagi post berunsur permainan di topotato.com.. hehehe game ini nampak macam mudah.. tapi cuba la main sendiri.. cara dia mudah sahaja.. drag bola sampai menjadi corak yang diperlukan.. heheh selamat bermain.. nanti bagi tau korang dapat main sampai level berapa sebelum korang stuck.. hehe aku dah 45minit stuck kat level 19 😀 Read the rest of this entry »