keyword menarik + pelik + lucah… hahahaha

July 29th, 2009 21 Comments   Posted in Blogging

aku sering kongsikan keyword-keyword menarik di twitter supaya para pengikut aku di twitter akan turut terhibur.. hohoh jadi di post ini ingin aku kompilasikan keyword-keyword yang menarik,pelik dan agak lucah yang masuk di topotato.com… hohoho satu yang aku agak banggakan adalah telah ramai mula membudayakan penggunaan google sehingga perkara remeh temeh pon nak google.. hohooh teruskan membaca… Read the rest of this entry »

kesudahan cerita mengarut di topotato.com

July 26th, 2009 15 Comments   Posted in Blogging

masih ingat cerita mengarut yang dijayakan dengan bantuan rakan-rakan yang sama gile.. hohoho nak tahu kesudahan dia? hehehe ok sebelum tu flashback sedikit cerita… sila baca dengan berhati-hati.. kalau nak lebih detail baca di sini…

…… abu yg berak merata2 di tepi moto abu, mukanya wanted kat jalan kerana disyaki telah mengedar pisang goreng tanpa kebenaran makcik sebelah rumah topo yang sangat obses dengan a**** a** diva gebus pacar si chokilala itu yang hilang entah kemana~ makcik yang fanatik itu….. hehehe teruskan membaca untuk tahu kesudahan kisah ini… Read the rest of this entry »

Jom main sambung-sambung cerita…

July 24th, 2009 83 Comments   Posted in Blogging

atas sebab tekanan storyboard aku kena tolak buat kali kedua apa kata kita main sambung-sambung cerita… hohoho dulu selalu main dalam friendster… ok syaratnya seperti berikut..

  • sambung cerita dibawah ini dengan 4 patah perkataan sahaja di bahagian komen…
  • tak kisah la cerita tu jadi cerita mistik ke… misteri nusantara ke yang penting tak menimbulkan sensitiviti (camne nak eja ni?) atau memperkecil dan mengutuk mana-mana pihak
  • Untuk mengelakkan ada komen yang tersangkut waiting for moderation dan menjadikan cerita tu bertindih-tindih aku akan melepaskan semua moderation (hohoho aku akan online 48 jam tanpa henti untuk pantau para penyepam….)
  • penyumbang idea yang paling best & mampu menambah rencah dalam cerita ini akan mendapat cenderahati daripada topotato.com atau para sekutunya.. hohoho
  • jadi silalah sambung cerita ini dan jadikan ia menarik….
  • Pada suatu hari Abu berjalan-jalan tiba-tiba dia ternampak….

    yeah cubaan mencabar knizam.com berjaya…

    July 11th, 2009 17 Comments   Posted in Blogging

    hohoho 2 minggu yang lepas aku mengeluarkan cabaran rasmi kepada knizam.com untuk berpetualang menggunakan Alexa Rank.. dan hari ini topotato.com telah berjaya mengalahkan Alexa Rank knizam.com.. berikut adalah Alexa Rank terkini topotato.com dan knizam.com

    knizam.com >>    topotato.com

    hohoho aku sedar yang benda ini sementara sahaja dan tak lama lagi pasti topotato.com kalah balik.. dan topotato.com masih lagi kalah dalam banyak segi..tapi takpe.. aku akan semadikan saat ini di topotato.com hahahaha…

    p/s: sebenarnya aku takdelah gembira sangat dengan keberjayaan ini.. hohoho tapi takpe lepas ni nak mencabar ape plak ek…

    mencari kemanisan menulis blog bersama topo…

    June 27th, 2009 23 Comments   Posted in Blogging

    semakin hari semakin ramai yang menjadi penulis blog dan terus terjerumus dalam arena yang penuh pancaroba ini.. hohoho sejak dari dulu lagi ramai blogger yang aku nampak mula menceburkan diri dan akhirnya menjadi berjaya dan bahagia bersama blog dan ada juga yang blog hanya tinggal nama je.. hohoho hangat-hangat tahi ayam je.. update terbaru 8 bulan yang lepas… di kesempatan ini aku nak berkongsi beberapa tips untuk mendapat kemanisan berblogging khas untuk mereka yang baru berjinak-jinak atau mereka yang masih kabur lagi.. hohoho diambil berdasarkan pengalaman tak seberapa…

    mencari kemanisan menulis blog

    mencari kemanisan menulis blog

    Read the rest of this entry »

    cabaran rasmi kepada knizam.com…

    June 25th, 2009 28 Comments   Posted in Blogging

    pada mulanya aku nak mencabar knizam senyap-senyap je.. hohoho tapi selepas kak jie dan marzuki jalil pon macam berminat je nak mencabar Alexa Rank knizam.com aku menjadi semakin bersemangat waja nak mencabar knizam ni.. hohoho kira 3 lawan 1 la ni dan sekarang ni inilah kedudukan semasa Alexa Rank terkini knizam.com dan para pencabarnya:

    knizam.com >>    topotato.com >>    kujie2.com >>     dilarangmelarang.com

    ada sesiapa lagi nak join? meh2 tarikh tutup cabaran? hohoh sampai kami puas hati.. bak kata marzuki

    Walaubagaimanapun aku tetap nak lawan Alexa rank dia walaupun mengambil masa 10 tahun pun.

    p/s ini adalah saingan sihat ye… seronok bersaing ni.. hohohoho