Naluri seorang blogger aku dah semakin berkurangan…

November 11th, 2010 17 Comments   Posted in Blogging

~cerita mula~
rasanya naluri sebagai seorang blogger aku dah berkurangan..
blog ni dah seminggu lebih tak update..
kalau tak dulu tiap-tiap hari ada je update yang mengarut..
pantang dapat keyword panas je confirm berebut nak kejar SERP..
sekarang ni panas cerita pasal dr fazley, Inspira, gelang tungsten la..
tapi sepatah pon aku takde tulis pasal tu semua hahaha..
sebaliknya aku tulis post mengarut ni..
dah tiba masa untuk bersara kot..
sekian terima kasih..
~cerita tamat~

Ini adalah post cubaan kedua setelah gagal buat kali pertama.

September 30th, 2010 2 Comments   Posted in Blogging

new twitter

ini adalah paparan new twitter.. klik untuk paparan lebih besar

Ini adalah post cubaan kedua setelah post pertama gagal. Jangan risau tiada apa-apa yang tersembunyi dalam post ini. Sebagai tanda terima kasih kerana sudi baca post ini dipersembahkan gambar new twitter yang kononnya kacak khas untuk mereka yang masih lagi menanti. Kalau cubaan ini berjaya aku akan hebahkan ke seluruh alam blog

Ini adalah post cubaan.. tiada perkara yang tersembunyi dalam post

September 28th, 2010 2 Comments   Posted in Blogging

salam perantauan

salam perantauan

Ini sekadar post cubaan belajar benda baru. Jangan risau anda tak perlu baca pon kalau tak sudi. Tiada apa yang tersurat mahupun tersirat di dalam post ini. Terima kasih kalau anda ada sifat ingin tahu yang sangat tinggi dan baca post ini sampai habis. Sekian terima kasih

Rezeki di bulan Ramadhan.. 15 buffered earning…

August 18th, 2010 20 Comments   Posted in Blogging

rezeki bulan Ramadhan

rezeki bulan Ramadhan

Bulan Ramadhan merupakan bulan yang penuh dengan rahmat dan rezeki. Menjelang bulan Ramadhan ini semakin banyak rezeki yang aku dapat daripada nuffnang 15 buffered earning.. 10 buffered earning di topotato.com dan kesemuanya Large Rectangle. Nak suruh aku belanja? Boleh takde masalah.. Sila sertai contest di cisdel.com. Hadiah wang tunai yang agak lumayan menanti anda.

Kisah blogger yang tersepit…

August 5th, 2010 12 Comments   Posted in Blogging

Kalau lama tak tulis post orang tanya kenapa tak update,
kalau tulis post plak takde orang pulak baca, komen apetah lagi.
Bila tulis perkara-perkara biasa orang kata tak menarik,
bila tulis topik panas sikit orang kata saje nak tarik trafik. Read the rest of this entry »

Buat blog ni lebih kurang macam buat anak..

July 28th, 2010 16 Comments   Posted in Blogging

buat blog ni lebih kurang macam buat anak..
nak buat senang jadi tak tentu lagi..
masa kecik jaga betul-betul dah besar nanti boleh berjasa pada kita
tapi kalau kita abaikan dan tak bagi bekalan yang cukup nanti menyusahkan kita
sorang blogger boleh jaga 10 blog.. tapi 10 blog tu tak tentu lagi boleh senangkan hidup sorang blogger..
hahaha

(Nazrien,2010)