10 Entry Terbaik Denaihati

Life August 27th, 2012

Siapa yang tak kenal dengan blog denaihati sesungguhnya mereka tergolong dalam golongan yang agak rugi. Blog Denaihati memang sangat terkenal dengan pelbagai entry yang menarik dan dan juga tips-tips yang sangat berguna. Tapi yang paling menjadi kegemaran ramai sekali adalah pelbagai contest yang dianjurkan oleh Denaihati dengan hadiah yang sangat lumayan! Post kali ini aku nak kongsikan 10 Contest terbaik yang pernah dianjurkan oleh saudara Amir Denaihati, kalau korang tengok contest dan hadiah yang mereka telah menangi pasti anda cemburu punya!

  1. Contest Make Over Jubin MML – Para pemenang dapattajaan jubin untuk cantikkan balik jubin-jubin di rumah mereka!
  2. Jemputan ke Nuffnang Blogopolis 2012 keopada Blogger yang bertuah – 2 Pemenang bertuah bukan sahaja dapat menghadiri event Nuffnang tapi juga disertakan dengan penginapan sekali
  3. Contest Top 10 Google Denaihati – Contest yang sangat mudah, 20 orang terpantas yang buat post tentang top 10 post Denaihati di Google dapat Rm100 setiap seorang. hehe aku antara pemenang contest ini.
  4. My #toshibaultrabook contest – Pemenangnya Zahzmi.net telah berjaya mambawa pulang “Toshiba Compact In-Ear Earphones EMI with Mic yang sangat cool dan canggih.
  5. Contest Gadget Impian: Ini antara contest yang terbesar sekali pernah aku jumpa dianjurkan oleh blog. Pemenang boleh memilih gadget impian mereka sendiri. Masa ini aku terlalu sibuk dan tak berkesempatan nak sertai -.-
  6. Cabaran RM1000 #Merdeka54 – contest sempena sambutan kemerdekaan tahun lepas, hadiah berjumlah RM1000 tuuu
  7. Cabaran Duit Raya RM1000 – Duit raya RM1000 tu.. siapa nak bagi! Tahniah pada yang menang tahun lepas hehehe
  8. Cabaran Kemahiran Berblog Isra Mikraj – sempena Isra’ Mikraj pon sempat anjurkan contest lagi. Hadiah berupa buku-buku ilmiah; “Ziarah ke Alam Barzakh” dan β€œAjaibnya Sedekah” diberikan kepada 6 pemenang
  9. Contest iPad 2 – Waktu iPad 2 mula diperkenalkan dahulu, denaihati dengan murah hati menganjurkan contest yang menawarkan hadiah berupa iPad 2. Tahniah kak Yanmie, salah seorang pemenang iPad 2 berkenaan πŸ™‚
  10. Contest Top Link Referrer 2010 – Ini antara contest yang paling lama pernah dianjurkan rasanya, pemenang dikira berdasarkan statistik sepanjang tahun 2010. Hadia dia sangat lumayan iaitu Acer Aspire One yang menjadi kegilaan ramai masa itu.

Macam mana dah teliur tengok contest dan hadiah yang pernah ditawarkan oleh Denaihati? Hehehe teruskan melayari Denaihati kerana mungkin akan ada lebih banyak contest yang menarik lagi pada masa hadapan dengan hadiah yang lebih lumayan hehehe.

β€œBonus Raya Aidilfitri 2012 untuk semua Rakan Blogger yang tidak jemu-jemu bersama blog Denaihati. Berminat joom serbu Denaihati.com”.

9 Responses to “10 Entry Terbaik Denaihati”

  1. auc dot com says:

    Moga berjaya
    kalau rezeki tu tak kemana πŸ™‚

    [Reply]



  2. Wan Gerrard says:

    all the best, sama-sama kita membaca πŸ™‚

    [Reply]



  3. Dadan says:

    Pagi2, diawali dengan bersilaturahmi…moga berjaya bro

    [Reply]



  4. Denaihati says:

    Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai “Bonus Raya Aidilfitri 2012” dgn entri bertajuk β€œ10 entri terbaik Denaihati”dan semoga berjaya. InsyaAllah keputusan akan diumumkan dlm masa 7hari. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

    [Reply]



  5. lewisdotmy says:

    good luck,mmg rugi x knal DH

    [Reply]



  6. Eizil says:

    Lepas ni lerh aa join contest yang aku akan buat tu plaks… πŸ˜‰

    [Reply]



  7. Malaysia Coin says:

    tahniah… dah menang pun kan? πŸ™‚

    [Reply]



  8. sensasi2020 says:

    Apa yang dikejar sudah dimilikinya,
    Bonus raya dari Denaihati kita,
    Moga sentiasa ceria di samping keluarga,
    Tahniah diucap diatas kejayaan dicipta.

    [Reply]



  9. dennis says:

    Seronok je tengok blog nie. Hijaunya sejuk mata memandang

    [Reply]



Leave a Reply