Ini Namanya Kuih Ku

Life June 5th, 2012

live update: 5 Jun ’12, 2.46pm MYT | dari e71 topo…

Ini namanya kuih ku, kalau dekat Melaka kuih ni dah kira antara kuih wajib di majlis-majlis perkahwinan, pertunangan dan sebagainya. Tekstur dia macam kuih koci rasa pon ada seakan-akan kuih koci jugak. Dalam dia ada inti kacang + kelapa. Didatangkan dengan 4 warna pilihan; merah (pink), kuning, hijau dan putih. Walaupun warna berbeza tapi rasa dia sama je. Kuih ku ini istimewa sikit sebab dia menang pertandingan membuat kuih ku peringkat negeri Melaka haha rasa dia memang lagi sedap berbanding kuih-kuih ku yang lain hahaha

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

2 Responses to “Ini Namanya Kuih Ku”

  1. beliamuda says:

    Eh, kuih ku. Tapi itu awak punya kan? =P

    [Reply]



  2. samanosuke_04 says:

    kalo aku beli kuihku, jadilaa kuihkuku? haha..

    kukukakikakakkukakkekokokikokikerengga..

    [Reply]



Leave a Reply